• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Merhaba kizlar insllah Allahin iziniyle oğlum olacak yaptiklarimi yazdim belki faydasi olur sizler 🥰
💫Eşim takviye olarak çinko,e vitamini,keciboynuzu özü,bal polen karışımı yedi
💫folik asit ictim.bende
💫Ph su içtik bende kan pihtilasmasi olduğu icin hergun limonlu su içiyordum bu yuzden idrarda ph 7 benim
💫Ovülasyon testi ilk acilmada denedim
💫yumurtaliklarim guzel gelissin diye incir havuc kuru yapmistim o ay
💫Süt ve süt urunleri fazla tuketmeye calistim ama arada peynir falan yada sutlu tatlilardan yiyordum
💫Eşim ve ben hemen hemen hergun etli yemekler yemeye çalıştık
💫Ilsikiden once sert bir turk kahvesi,soğuk bolgesel duş ve namaz ve ben orgazm falan olmadim
💫Yasin suresi,hz ibrahim,hz yunus,hz zekeriya,ismi azam,salati teficiye, ya fettah ,ya mucib birde dilek tesbihi cekmistim
💫Bir de bana testlerimde yardimci olan canim arkadasim Ruveydam2015 Ruveydam2015 tesekkur ederim iyi ki arkadasimsin cnm rabbim senide mükâfatlandirsin inşllah 🤲🥰
💫Dualarini destekelerini unutmadigim canlarda var @Birbilsem1132 ,@rana20 ve Passi0n Passi0n arkadasimalrimada tesekkur ederim💕
💫Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin burdaki tum arakadaslarima cani gonulden dua ediyorum herkes bu sevinci yasasin insllah🤲 @rana20 , Ruveydam2015 Ruveydam2015 ,@Tazeanneeee ve sayamadigim arkadaslarim insllah sizlerde hayirlisi ile hamis kalip oglusum oluyor haberini sizden aliriz🤲💙💙
🥰Insllah hamiş arkadaslarim.ve bende sağlıkla hayirla evlatlarimizi kucagimiza alırız dualarinizda ayrica talibim🙈😍🤲
Ne demek kuzum o bizimde oglusumuz prensimiz saglikla al kucağına 😇🥰🤩💙

Ne demek kuzum o bizimde oglusumuz prensimiz saglikla al kucağına 😇🥰🤩💙
Ya canim benim ağlatacaksin beni 🥺zaten bu aralar duygusalım
Amin cnm darisi sana inşllah sends gelecek guzel haberi dört gözle bekliyorum 🙈🥰

Canım senin denemen nasıl oldu peki? Kaç gün perhiz vardı ve tewtlemi takip ettin
Cnm benim yum deneme yapacagam zaman cok uzun surdu testle takip yapiyordum ilk acilmada denedim
3,5 gün pehriz cnm

Eklentiler

• 20210527_220923.webp
    20210527_220923.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 82
Amin amin ağzı duali canim arkadasim
Allah razi olsun burda birbirimizi görmesekte seviclerimiz,üzüntülerimizi birlikte paylastik birlikte sevindik iyi ki tanimisim seni ve arkadaslarimi rabbim senin guzel kalbinide sevindirsin inşllah 🤲🤲💙💙🥰
Amin kuzum inşallah rabbim bir mucize verir inşallah. Allah cümlemizden razı olsun iyiki tanımışım sizi insan kendi yakınından göremediği desteği burda gerçek dostluklar da gördüm Allah'ım herkese istediği evladı nasip etsin aratmasın inşallah 🤲🤗🤗😘😘

Merhaba hanımlar öncelikle Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah 🤲bende yeni hamile olduğumu öğrendim benimde çok şükür ki biri tek birde ikiz olmak üzere 3 prensesim var Rabbim nasip ederse insAllah hayırlısıyla bu kez hayırlı sağlıklı ve salihlerden erkek evlat istiyorum banada dua eder misiniz🥰
Gönlündeki hayırlısıyla nasip etsin İnşallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Back
X