• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
İlk defa yapıyorum telefondaki takvime görede perşembe gününü gösteriyo adetlerimde hep düzenlidir
Keşke bir kaç ay takip yapsaydın, bazen takvim ve testler çelişebiliyor. Dr a gitme fırsatın varsa en garantisi o. Evde devam edeceksen de 3 saatte bir sıvıya dikkat ederek devam et. Allah işini rasgetirsin🙏🏻

Şu an değer iyi. Farklı makinelerde farklı sonuçlar çıkabilir. Testin varsa akşama testi de dene. Sen rahat olur, hamileliğin tadını çıkar bence🥰
Öyle kuzum iyi olacak inşaallah. 🤲🏻Var testim sabah yapmadım akşam yapsam ilk idrar olmaması etkiler mi

Amin canım sağlıkla oğluna hamile kalırsın inşaallah 🤲🏻 Sağdan yumurtlama oluyordur benim soldan yumurtlama olmuştu solum ağrıdı hep

Takvimlere bakma kuzum en gerçekçi ovülasyon testte devam et sen en koyu pik görene kadar ondan sonra istediğin bir zaman deneme yaparsın çokta silikleşmesini bekleme
Tmm canım sağol 🤗

Keşke bir kaç ay takip yapsaydın, bazen takvim ve testler çelişebiliyor. Dr a gitme fırsatın varsa en garantisi o. Evde devam edeceksen de 3 saatte bir sıvıya dikkat ederek devam et. Allah işini rasgetirsin🙏🏻
Geçen ay gittim doktora çatlama iğneside vurdum ama hamile kalamadım canım bu ayda böyle deneyeyim dedim inşallah olur

Arkadaşlar turkuaz kumaş üzerindekini dün yaptım kareli kağıttakini bugün yaptım ilk yaptığım adetin 13. Günü ikinci yaptığım adetin 14. Günü bilgi lütfen acemiyim ilkkez yapıyorum yardımcı olurmusunuz bana 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤗🤗
Canim sivi alimina dikkat ederek 3 saat bir tekrarla testi

Dogal yontemlerden olan “diyet”le çocugun cinsiyetini belirleme yontemi ilk onceleri bilim adamlari tarafindan kuskuyla karsilanmis ancak Kanada’da ve Rusya’da bazi doktorlar bunun mumkun olabilecegi hakkinda yayinlar yaptiktan sonra Fransa’da da Paris’te 5bin kadin uzerinde yapilan bir arastirma, “diyet” yonteminin yaklasik % 80 oraninda basariya ulasabilecegini gostermistir.
Burada prensip, yenilen gidalarin kadinin vajinasindaki pH yani asit baz sistemini etkilemesi ve bu sayede erkek ya da disi sperm hucrelerine oncelik tanimasidir.
Diyete baslamadan muhakkak doktor kontrolunden geçilmesi, bir takim hastaliklarin ekarte edilmesi ve bazen detayli bir kan tahlili yapilmasi gerekir.
Diyete hamile kalinmadan 4 ay once sadece kadin baslar.
Bütün çile herzaman ki gibi yine kadınlara 😂

Bütün çile herzaman ki gibi yine kadınlara 😂
gerçektende tüm çileyi biz çekiyoruz.çatladımı çatlamadımı tuttumu tutmadımı ya düşerse ya başka bir şey var sa.dış gebelikte ölümden döndüm.çok korkuyorum hep kadınlar :(

Şimdi yaptım canım sabah tekrarlarım yine doktora gitmeden. Artıyor inşaallah bir sıkıntı yok 🤲🏻 Yarında ferah olumlu haberle dönerim inşaallah 💙

Eklentiler

• 2CB00DE4-8712-4757-B9FF-1631190EA0A5.webp
    2CB00DE4-8712-4757-B9FF-1631190EA0A5.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 55
Back
X