• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Canim benimde 26 günde adet oluyordum klomen kullandiktan sonra 27 güne cikti ben hep 14 Cat olir saniyordum benim 16 yada 17 de cat oldu doktora gitmek yorucu oluyor eger gideceksen ağrın basladiginzaman doktora gidebilirsin ben ovulasyon testi yaptim netten aliyordum.testleri daha uygun oluyor buraya atarsin yorumlariz cnm.elimizden geldiği sürece
Yardımcı olacğınızdan hiç şüphem yok canım ilk ay doktor nedeni tam yum bulmak için daha sonra testle devam ederim ozamn iyi kotu anlarım artık yum günümü. yani eyer Kasım'da tutmasa😊

Ağrılarını takip edip çatlamayı takip edebilirsin ame düzenli olanlar bile deneme yapacağı ay şaşabiliyor. Ben iğne olacağım için testle takip yapmadım ama en güvenlisi o. Buradaki arkadaşlar tecrübeli, hepimiz yardımcı oluruz☺️
İnşallah canım bakalım bide her sabah aç karına limonlu su içiyorum bir bardak bide karbonatlı sudan da bahsediyoruz onu nasıl yapayım

Canim benimde 26 günde adet oluyordum klomen kullandiktan sonra 27 güne cikti ben hep 14 Cat olir saniyordum benim 16 yada 17 de cat oldu doktora gitmek yorucu oluyor eger gideceksen ağrın basladiginzaman doktora gidebilirsin ben ovulasyon testi yaptim netten aliyordum.testleri daha uygun oluyor buraya atarsin yorumlariz cnm.elimizden geldiği sürece
Canım sen gebe kalmadan önce neler yaptın detaylıca anlatabilirmisin

Adete 4 gün kala bende erken gebelik testi yapmistim negatifti hatta adete 1gun kalasi bile negatifti adet günü twkrar yaotigimda cok cok silik ikinci bir cizgi vardi umidini yitirme rabbim hayirlisi ile kucağını erkek bebek ile doldursun
Ayy inşallahhh 😢😭😔eşime söyledim oda çok üzüldü inşallah senin gibi olur canım yüreğime su serptim bi umut bekleyecem artık dua edin bana 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻💙💙💙

Adete 4 gün kala bende erken gebelik testi yapmistim negatifti hatta adete 1gun kalasi bile negatifti adet günü twkrar yaotigimda cok cok silik ikinci bir cizgi vardi umidini yitirme rabbim hayirlisi ile kucağını erkek bebek ile doldursun
Birde benim yaptığım erken gebelik testi değildi normal gebelik testiydi

Merhaba kizlar insllah Allahin iziniyle oğlum olacak yaptiklarimi yazdim belki faydasi olur sizler 🥰
💫Eşim takviye olarak çinko,e vitamini,keciboynuzu özü,bal polen karışımı yedi
💫folik asit ictim.bende
💫Ph su içtik bende kan pihtilasmasi olduğu icin hergun limonlu su içiyordum bu yuzden idrarda ph 7 benim
💫Ovülasyon testi ilk acilmada denedim
💫yumurtaliklarim guzel gelissin diye incir havuc kuru yapmistim o ay
💫Süt ve süt urunleri fazla tuketmeye calistim ama arada peynir falan yada sutlu tatlilardan yiyordum
💫Eşim ve ben hemen hemen hergun etli yemekler yemeye çalıştık
💫Ilsikiden once sert bir turk kahvesi,soğuk bolgesel duş ve namaz ve ben orgazm falan olmadim
💫Yasin suresi,hz ibrahim,hz yunus,hz zekeriya,ismi azam,salati teficiye, ya fettah ,ya mucib birde dilek tesbihi cekmistim
💫Bir de bana testlerimde yardimci olan canim arkadasim @Ruveydam2015 tesekkur ederim iyi ki arkadasimsin cnm rabbim senide mükâfatlandirsin inşllah 🤲🥰
💫Dualarini destekelerini unutmadigim canlarda var @Birbilsem1132 ,@rana20 ve @Passi0n arkadasimalrimada tesekkur ederim💕
💫Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin burdaki tum arakadaslarima cani gonulden dua ediyorum herkes bu sevinci yasasin insllah🤲 @rana20 ,@Ruveydam2015 ,@Tazeanneeee ve sayamadigim arkadaslarim insllah sizlerde hayirlisi ile hamis kalip oglusum oluyor haberini sizden aliriz🤲💙💙
🥰Insllah hamiş arkadaslarim.ve bende sağlıkla hayirla evlatlarimizi kucagimiza alırız dualarinizda ayrica talibim🙈😍🤲

Canım sen gebe kalmadan önce neler yaptın detaylıca anlatabilirmisin
Canim yazmıştım daha once yine aklina takilan birsey olirsa sorabilirsin

Kizlar testim sabahtan daha silik cikmis bu normal mi acaba
20211024_133745.webp

Az önce test yaptım negatif. Demek ki iğnenin etkisi geçmiş. Bundan sonra pozitif olursa hamilelik var demek olacak😇.

Kizlar sizce 3 saatte bir yapmaya devam etmeli miyim yoksa sabah mı yapayım. 29 günde bir adet oluyorum. 15. Günüm bugun
20211024_182207.webp

Back
X