• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
A annekaraca M Maviayyy Kızlar doktora gittim bugün çok şükür bebisimiz iyi durumu 16+4gunluk ve Rabbime şükürler olsun hayırlısıyla erkek olacak bebisimiz🤲😊💙
Ayyy canımmmm çok şükür Rabbime nasıl sevindim anlatamam sağlıkla gelsin oğluşun annesi 💙💙💙 🧿🧿🧿
Dualarında bizleri de unutma inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻😘

A annekaraca M Maviayyy Kızlar doktora gittim bugün çok şükür bebisimiz iyi durumu 16+4gunluk ve Rabbime şükürler olsun hayırlısıyla erkek olacak bebisimiz🤲😊💙
Vuhuuuu haberin güzelliğine bak. Ay nasıl sevindim. 💙🤗 Hadi gözün aydın canım sağlıcakla gelsin oğlun. İnsan ilk başta inanamıyor dimi🙊

Sağol cnm Allah razı olsun Rabbim sanada ve isteyen herkese tez zamanda hayırlı sağlıklı erkek evlat nasip etsin insAllah 🤲💙vallahi cnm ben adet bitiminde ilişkim.oldu o tuttu büyük ihtimal cnm ovulasyon kullanmadım cnm eşim keçi boynuzu özü içti vitamin e diye vitamin kullandı bende folik asit kullanıyordum ekstra bisey yapmadım ve bir namaz kıldım erkek evlat olması için cnm
Amin canım benim Allah razı olsun 😍🤲🏻 Yumurtlama zamanlarında hiç mi ilişki olmadı canım sadece adet bitimi mi oldu?
Biliyorum kuzum bende bunu çok sağ ol 🥰🤲🏻 Rabbim dualarımızı kabul etsin hayırla sağlıkla erkek evlat nasip etsin.🤲🏻
@2008Yasem Tazeanneeee Tazeanneeee bu arada hamile kaldırım ay hayit tohumu kullandım sabah akşam birer bardak ictim tahmini yumurtlama zamanı bıraktım yumurtlama günlerinde meryem ana otunu gece uyumadan önce cam sürahiye koydum üstüne 4 bardak su ekledim sabah akşam ben ve eşim birer bardak içtik meryem ana otundan bir parça beze sarıp üstümde taşıdım adetten sonraki ilk cuma günü ezandan önce oturup bir kâğıda bismillahirrahmanirrahim yazıp üstümde taşıdım eşimle birlikte olurkende üstümde taşımam gerekiyordu çoğu zaman yastığın altında yada hemen yanıma indiriyordum
Bu otlar aktarda mevcut dimi kuzum
Erkek olması için çok çok dua ettim ve namaz kıldım cnm daha üye olmadan once bir bayan paylaşmıştı onu okudum ve hamile kaldıktan sonra namazı kıldım cnm az önce paylaştım kılınacağı şeklide cnm

Kalbi güzelim hiçte unutmaz beni 🤩💕💕💕
Amin canım inşallah Rabbimin dileği vakit bende size hayırlı haberler veririm 🤲🏻💙🤲🏻
Expresso Expresso kuzum hayırlı olsun çok ama çok sevindim sağlıkla ilerlesin ve oğluşun gelsin inşallah 🤲🏻💙🤲🏻🧿🧿🧿
G Guzel Aslan size de hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim 🤲🏻💙🤲🏻🧿🧿🧿
Hay maşallah yaa bu ara nasılda çoğalıyor hamişlerimiz devamı gelsin inşallah Rabbim isteyen dileyen herkese sağlıkla gönül muradını versin güzel arkadaşlarım benim 😘❤️🌼
🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Amin canım amin cümlemize nasip olsun sağlıkla 🤲🏻😍😍

Amin cnm, Allah senden de razı olsun. Ben hemen öğrenmeyecem cinsiyeti. 6. Aya kadar beklemeyi düşünüyorum. 😇
Öyle cnm en iyisi valla bende 2 aylıkken gittim ilk ikinci gidişimde bu oldu cnm bundada 4 aylik😊Rabbim gönlüne göre versin cnm💙🤲

Amin canım benim Allah razı olsun 😍🤲🏻 Yumurtlama zamanlarında hiç mi ilişki olmadı canım sadece adet bitimi mi oldu?

Biliyorum kuzum bende bunu çok sağ ol 🥰🤲🏻 Rabbim dualarımızı kabul etsin hayırla sağlıkla erkek evlat nasip etsin.🤲🏻

Valla cnm açık söylemek gerekirse biz şu zaman ilişki olsun falan demiyorduk eşim.ne zaman istese istesek birliktelik oluyordu cnm ama ilk adetim.birgun geçmişti test yaptım hemen anında koyu pembe ikinci çizgi cıktı o yüzden adet bittikten hem3n sonra hamile kalmışımdır diye düşünüyorum cnm 😊evet cnm aktarsa var onlar

Amin canım inşallah Rabbimin dileği vakit bende size hayırlı haberler veririm 🤲🏻💙🤲🏻
Expresso Expresso kuzum hayırlı olsun çok ama çok sevindim sağlıkla ilerlesin ve oğluşun gelsin inşallah 🤲🏻💙🤲🏻🧿🧿🧿
G Guzel Aslan size de hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim 🤲🏻💙🤲🏻🧿🧿🧿
Hay maşallah yaa bu ara nasılda çoğalıyor hamişlerimiz devamı gelsin inşallah Rabbim isteyen dileyen herkese sağlıkla gönül muradını versin güzel arkadaşlarım benim 😘❤️🌼
Canım çok sağol Rabbim hepimize nasip etsin inşallah oğlumuz oluyor sevincini isteyen dileyen herkese yaşatsın💙💙💙💙

Ayyy canımmmm çok şükür Rabbime nasıl sevindim anlatamam sağlıkla gelsin oğluşun annesi 💙💙💙 🧿🧿🧿
Dualarında bizleri de unutma inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻😘
Allah razı olsun cnm hep.dualarimdasiniz cnm Rabbim tez zamanda istey3n herkese öncelikle hamile kalmalarını sonrada erkek evlat müjdesi verm3yi nasip etsin cnm 🤲🤲🤲🥰🥰🥰💙💙💙

Vuhuuuu haberin güzelliğine bak. Ay nasıl sevindim. 💙🤗 Hadi gözün aydın canım sağlıcakla gelsin oğlun. İnsan ilk başta inanamıyor dimi🙊
Sağol cnm benim Allah razı olsun 😊🤲vallahi hep içimde erkek olacakmış gibi his vardı en başından beri çok dua ettim namazlar kıldım çok şükür Rabbim.karsiliksiz bırakmadı 🤲😊💙Rabbim.isteywn herkese nasip etsin insAllah 🤲💙 doktorada dedim.hocam 3 kizim var doktor guldu bu haber mujde oldu desene hayirli olsun diye soyledi

Allah hepinizden razı olsun kizlar erkek bebislere hamile olan anneler insAllah ogluslrinizi saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin Rabbim , yeni hamile olan anneler Rabbim.oglusum oluyor diye müjde vermenizi nasip etsin Rabbim, hamile olmak için çabalayan arkadaşlarım Rabbim sizinde tez zamanda hayırlısıyla sağlıkla hamile kalabilmenizi ve hayırlısıyla oglusumoluyor müjdesini verebilmenizi nasip etsin Rabbim🤲💙Vallahi gönülden dua ediyorum Rabbim.hepimizin yar ve yardımcımız olsun🤲🥰

Cnm benim, çok teşekkürler, grubun bu mutluluğu hep olsun. Sen de İnşallah en yakın zamanda müjdeli haberlerle gelirsin🧿💙😇

Amin inşallah cnm benim Allah razı olsun herkese dua ediyorum Rabbim tez vakitte isteyen herkese tattirsin bu duyguyu 🤲💙🥰
Ayyyy maşşallahhh inanın çooook sevindim gözlerim doldu inanın rabbim tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu

Sırada sen varsın kuzu az kaldı inşallah 🤲🏻💙🤲🏻
Canım çok sağol Rabbim hepimize nasip etsin inşallah oğlumuz oluyor sevincini isteyen dileyen herkese yaşatsın💙💙💙💙
Amin canım benim Rabbim gönül muratlarımızı ömrümüze nasip etsin inşallah 🤲🏻💙🤲🏻😘
Allah razı olsun cnm hep.dualarimdasiniz cnm Rabbim tez zamanda istey3n herkese öncelikle hamile kalmalarını sonrada erkek evlat müjdesi verm3yi nasip etsin cnm 🤲🤲🤲🥰🥰🥰💙💙💙
Aminnn Aminnnn Aminnnnn 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Dua eden dillerine yüreğine sağlık canım benim Rabbim duysun sesimizi 🤲🏻🤲🏻🤲🏻💙💙💙
Cnm benim, çok teşekkürler, grubun bu mutluluğu hep olsun. Sen de İnşallah en yakın zamanda müjdeli haberlerle gelirsin🧿💙😇
Aminnn canım benim o günleri de birlikte görürüz inşallah 🤲🏻💙🤲🏻 🧿👶🏻🧿

Sırada sen varsın kuzu az kaldı inşallah 🤲🏻💙🤲🏻

Amin canım benim Rabbim gönül muratlarımızı ömrümüze nasip etsin inşallah 🤲🏻💙🤲🏻😘

Aminnn Aminnnn Aminnnnn 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Dua eden dillerine yüreğine sağlık canım benim Rabbim duysun sesimizi 🤲🏻🤲🏻🤲🏻💙💙💙

Aminnn canım benim o günleri de birlikte görürüz inşallah 🤲🏻💙🤲🏻 🧿👶🏻🧿
Amin cnm inşallah 🤲🤲💙🥰

Siyah çayın bir sakıncası yok yani öyle mi. Eşim sabah keçiboynuzu özü içiyor akşam dut pekmezi . Emodex kullaniyor bir de. Ama içinde e vitamini yok. E vitamini gerekli mi ben de 1 aydır şaka şu içiyorum. Ama yaptıklarım eksikmiş gibi geliyor. Et ben pek geliyorum ama eşim hemen her gün yiyor ben de mi yemeliyim . Allah razi olsun
Bence sizin takviyeler de güzel. Zaten herşeye harfiyen uymak çok zor illaki kaçamak yapılıyor. Ben arada sütlü tatlı falan yemiştim. Muz ye hergun potasyum sodyum önemli. Biraz tuzlu yemek lazım

Yaa🥰😇😇😇💙İnşallah cnm. Biraz yorulsam hemen ağrıyor, dr a gidince soracam. Sana ilaç filan vermedi değil mi bunun için?
Yok canım vermedi ilaç falan
Yolundadır canım Allah’ın izniyle kötü düşünme sen sağlıkla gelsin oğlun 💙🤲🏻🥰

😍😍 amin bitanem Allah razı olsun 😍 sanada kolaylıklar versin rabbim sağlıkla kucağınıza alın inşaallah 🤲🏻

Hoşgeldiniz inşaallah sağlıkla nasip olsun erkek evlat 🥰 planlama yaptırdım bende.

Ay deme öyle eylülde kimyasal olanda kızımdan tek farklı aşırı bel ağrısıyla başlamadaydı 🥺

🤲🏻😍amin canım benim Allah razı olsun hepimizin ortak duamız isteğimiz Allah sağlıcakla oğlumuzu doğurmayı nasip etsin 🤲🏻 Sanada kolaylıklar versin rabbim sağlıkla kavuşun inşaallah 🤲🏻
Amiin canimm benim Allah razı olsun ❤️😘

Back
X