• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Rabbim bağışlasın sana insAllah hayırlısıyla bu eli ayağı düzgün hayırlı sağlıklı yakışıklı ve salihlerden erkek bebeknolur cnm🤲💙 muhammed süresini okumak yusuf süresini okumak erkek bebek olması için iyi cnm birde 2 rekat namaz kıl selam verdikten sonra ayet-el kürsi oku ve hayırlı sağlıklı erkek evlat için dua et
Sağol cnm bnm.Amin💙 Gönül istiyor tabi, duamız eksik olmuyor🙏🏻🧿

Anladım canım demek hamile kalana kadar fitile devam etmemiz gerekiyor emin olmak için. İnşaallah hemen temizlenir seninde hayırlısıyla denemeni yaparsın.🥰 benim eylülde kimyasal oldu iki ay ara ver dedi doktor inşaallah Aralık’ta Allah nasip etsin bekliyorum canım bende 🤲🏻☺️

Bende kızımda kız bebek doğurduğumu gördüm canım kucağıma küçücük zayıf pembeler içinde kız bebek vermişlerdi gerçektede öyle oldu kızım zayıf doğdu pembeler içinde aldım kucağıma 🥰 ama sonrasında erkek bebekte görmüştüm çokta takılmamak lazım rüyalara hayırlısıyla sağlıkla erkektir inşaallah bebeğin 🤲🏻🥰 7 haftalık olunca atarsın ugs yine yorum yaparız kuzum ☺️
Rabb’im gönlümüzdekini biliyor, İnşallah nasip eder🙏🏻💙. Ben hiç tahmin almayacam cnm, cinsiyette öğrenmeyecem ayrıntılıya kadar. Kafama takarım diye korkuyorum🤷‍♀️

Rabb’im gönlümüzdekini biliyor, İnşallah nasip eder🙏🏻💙. Ben hiç tahmin almayacam cnm, cinsiyette öğrenmeyecem ayrıntılıya kadar. Kafama takarım diye korkuyorum🤷‍♀️
Haklısın valla insan daha hamile kalmadan takılıyor cinsiyete ben kimyasal olanı öğrenir öğrenmez cinsiyet hesaplarına girmiştim kafama takmıştım hemen

Eklentiler

• 20211027_103344.webp
    20211027_103344.webp
    31 KB · Görüntüleme: 65
Şu cinsiyet muhabbetini hiç sevmem. Sağlıklısı olsun diyin.
Ne biçim konuşuyorsunuz zaten ilk başta sağlıklı olsun diye dualar ediyoruz tabiki Rabbim biliyor 3 kızımız olduğu için Rabbim hayirlisiyla bir erkek evladımız olsun diye uğraşıyoruz zaten yaptıklarımız hep vesile siz de anne adaylarına iyi birşeyler söyleyeceksen şöyle lütfen

Ne biçim konuşuyorsunuz zaten ilk başta sağlıklı olsun diye dualar ediyoruz tabiki Rabbim biliyor 3 kızımız olduğu için Rabbim hayirlisiyla bir erkek evladımız olsun diye uğraşıyoruz zaten yaptıklarımız hep vesile siz de anne adaylarına iyi birşeyler söyleyeceksen şöyle lütfen
:KK47:

Şu cinsiyet muhabbetini hiç sevmem. Sağlıklısı olsun diyin.
Ben size yalvarmadim yorum yapın diye birisi sizi ekledi ama ben yorum yapmıyorum anlamıyorum diyebilirsiniz .bizim buradaki ettiğimiz dualarin haddi hesabı yok hayırlısı olması için. Siz bizdeki psikolojiyi anlayamazsınız.

Back
X