• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Hanımlar herkese merhaba 🙏🏻 Ben bugün güzel haberi aldım ve hemen sizinle paylaşmak istedim oğlum geliyormuş inşallah doktor artık yüzde yüz erkek dedi ❤️ Rabbim burada isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻
Hayırla, sağlıkla gelsin inşallah Rabbım bize de nasip etsin erkek bebek haberi .sen neler yapmıştın canim

Kizlar selamünaleyküm hesaplarıma göre bugün bebeğimin 40 .günü. Kur 'an da 40 gün ruh üflendigi geciyor .40 yasin okundu. Yusuf ve Muhammed süreleri okundu. Simdi namaz kılıp dua edeceğim Rabbim hayirli sağlıklı ogullarla bizi mujdelesin, sizlere de dua edecegim.Sizden de niyet ederek dua bekliyorum 💙💙💙 3 ihlas 1fatiha (okumak isteyenlerden) şimdiden Allah razı olsun ,iyi akşamlar 🥰
Allah kabul etsin cnm okuyorum bende hemen
Bende yusuf suresi okumustum ve cinsiyeti ogrenene kadar sürekli youtubeden yusuf suresini açip dinledim

R rana20 M Maviayyy G Guzel Aslan Expresso Expresso
Çatlama tam olarak oluştu galiba siz ne düşünüyorsunuz
IMG_20211110_221031.webp

Kizlar selamünaleyküm hesaplarıma göre bugün bebeğimin 40 .günü. Kur 'an da 40 gün ruh üflendigi geciyor .40 yasin okundu. Yusuf ve Muhammed süreleri okundu. Simdi namaz kılıp dua edeceğim Rabbim hayirli sağlıklı ogullarla bizi mujdelesin, sizlere de dua edecegim.Sizden de niyet ederek dua bekliyorum 💙💙💙 3 ihlas 1fatiha (okumak isteyenlerden) şimdiden Allah razı olsun ,iyi akşamlar 🥰
Canım Rabbim kabul etsin inşallah ne güzel dualar etmişsin öyle sen maşallah 🤲🏻💙🤲🏻
Senin niyetine okudum Rabbim kabul etsin gönlünden geçeni ömrüne nasip etsin inşallah 🤲🏻👶🏻🤲🏻

Hayırla, sağlıkla gelsin inşallah Rabbım bize de nasip etsin erkek bebek haberi .sen neler yapmıştın canim
Bir hafta kadar cinsel perhiz oldu yumurtlama günü tek ilişki şeklinde ayrıca öncesinde abdest alıp dua ettim ilişki sonrasında sağdan yumurtladığım için sağ tarafıma uzanıp yattım onun dışında diyet alkali su vb şeylere dikkat edemedim açıkçası

A
Allah kabul etsin cnm okudum bende Rabbim oglusum oluyor müjdesini vermeni nasip etsin insAllah hem sana h3mde isteyen bütün arkadaslara🤲💙

Back
X