• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Keseyi görmüş korkacak bişey yok. Dış gebelik de kese oluşmuşyorki, başka yerde oluşuyor ve tehlikeli olabiliyor. Sen dinlen iyice, kist de sıkıntı olmuyor.
İnstgrm üzerinden bir doçente attım sağolsun cvpladı normal gebelik dedi kese görünüyo içindeki beyazlıkta bebek dedi ama hala sağ kasığım karnım ağrıyo

Slm arkadaşlar moralim çok bozuk ağlamaktan öldüm lütfen yardımcı olun bugün gittim doktora ultrasonda kist gördü keseyi görmedi ve sancın varmı diye sordu evet bende baya var dedim dış gebelikten şüphelendi ben baya korktum vajinal muayene yapmam lazım dedi ben istemedim hayati tehlikesi var dedi yaptı vajinal muayene zorlada olsa keseyi gördü ama ben hala şüphe içindeyim ve çok korkuyorum dış gebelik ameliyatla alınıyormuş ve sezeryandan zormuş foto atıcam bilgi verin lütfen
Canim kesen görülmüş dış gebelik değildir dis gebelikte kese giruuyor bebek tüplere yerlesiyor korkma insllah Allahin izniyle birsey olmaz bol bol dinlen insllah bebegi ve kalp atisinida duyarsin cnm

İnstgrm üzerinden bir doçente attım sağolsun cvpladı normal gebelik dedi kese görünüyo içindeki beyazlıkta bebek dedi ama hala sağ kasığım karnım ağrıyo
Stres yaparsan bebeğe daha çok zarar verirsin, kese var, rahat ol🙏🏻🙏, ağrın kistten. Kendini çok dinleme, dikkatini dağıtacak şeyler yap.

Sağdaysa kıstın o yüzdendir benimde solda cnm benimde sol tarafa biraz baskı falan olduğu zaman çok agriyo sancı yapiyo

Amin inşallah canım sen hamilesin dua et bana
Ederim cnm benim stres yapma çoğu kişi kistle birlikte hamile oluyor bir sorun olmaz biraz daha bekle baska bir doktora daha gidebilirisin cnm
Kesen oluşmuş ne güzel sira bebegi ve kalp atisini duymanda

Aslında kistleri bende gördüm bi kaç taneydi hatta ben kese sandım çoğul gebelik sandım ortadaydı görüntüde
Canim kese varsa sorun yok Allahin izniyle benim bi tanidik kistli sekilde 2 bebek doğurdu drlar en kötüsünü söylüyor maalesef tekrar bi kontrole gider kalp atisini duyarsin insaallah

Bak ben 8 haftalikti ilk gittim ve doktor kisti gordu ve dedi 4 cm kist var solda bebekte iyi falan kistin bebege zarari olmaz sende agri sanci halsizlik yapar dedi eger hamilelikle olusmussa 3. Aydan sinra kendiliginden yok olur korkma ama onceden varsa butume yapmazsa bir sikinti olmaz buyume yaparsada kontrol altinda olursun dedi tabi ben biliyordum gebelikten 2 ay oncesinden itibaren hissediyordum kisti doktora dedim hocam onceden vardi geliba diye sonra 2. Kez 16 haftalikti gittim doktora dedim galiba kıstım geçmemiş hala solda ağrı sancı oluyo doktor baktı dediki eski boyutundaymış bir sıkıntı olmaz dinlen çok baskı olmasin bebeğinde iyi diye

Aslında kistleri bende gördüm bi kaç taneydi hatta ben kese sandım çoğul gebelik sandım ortadaydı görüntüde
Korkma bir sıkıntı olmaz insAllah ben erken gitmek istemedim o yüzden herseyini bir görmek istedim kalp atışını keseyi falan sonra insanın aklında soru işaretleri kaliyo

Slm arkadaşlar moralim çok bozuk ağlamaktan öldüm lütfen yardımcı olun bugün gittim doktora ultrasonda kist gördü keseyi görmedi ve sancın varmı diye sordu evet bende baya var dedim dış gebelikten şüphelendi ben baya korktum vajinal muayene yapmam lazım dedi ben istemedim hayati tehlikesi var dedi yaptı vajinal muayene zorlada olsa keseyi gördü ama ben hala şüphe içindeyim ve çok korkuyorum dış gebelik ameliyatla alınıyormuş ve sezeryandan zormuş foto atıcam bilgi verin lütfen
Çok geçmiş olsun cnm
Sen içini ferah tut yorma kendini geçer inşAllah
Saglıklı bi şekilde slırsın kucağına bebeğini🤗

Back
X