• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Doktordan çıktım yumurtam 12 mm mis 10 gun sonra çatlar diyor. Polikistik varmis. İlk kez duydum oylebisey. 2 tane kızı var hiç inanmadım bu doktora. Her şey aleyhime işliyor sanki. Ovulasyon yaptim ama dedim onların hepsi yalan diyor. Yumurtam şimdi 12 mm olmuşsa nasıl 10 gün durabilir ki

Suan böyle
Screenshot_20211210-151916_Gallery.webp

Doktordan çıktım yumurtam 12 mm mis 10 gun sonra çatlar diyor. Polikistik varmis. İlk kez duydum oylebisey. 2 tane kızı var hiç inanmadım bu doktora. Her şey aleyhime işliyor sanki. Ovulasyon yaptim ama dedim onların hepsi yalan diyor. Yumurtam şimdi 12 mm olmuşsa nasıl 10 gün durabilir ki
Eğer pko varsa cnm hep pik olur testin takibini cok iyi yapman lazim
Yum 12 mm hemen catlamaz

Canimn sen nasilsin gittin mi doktora
İyiyim canım gittim hem keseyi hem bebeği gösterdi iyiyim çok şükür kanama alanlarını takma kafana onlar çoğu gebelikte olur dedi kanaman olmadıkça korkma dedi yani ama bel ağrim çok fazla ve beyaz akıntım da çok işte böyleyim ve size o kadar çok dua ediyorum ki sağ salim dogumlariniz olur inşallah 🥰🥰🥰

İyiyim canım gittim hem keseyi hem bebeği gösterdi iyiyim çok şükür kanama alanlarını takma kafana onlar çoğu gebelikte olur dedi kanaman olmadıkça korkma dedi yani ama bel ağrim çok fazla ve beyaz akıntım da çok işte böyleyim ve size o kadar çok dua ediyorum ki sağ salim dogumlariniz olur inşallah 🥰🥰🥰
Aa hadi gözün aydın olsun cnm çok sevindim🙈
Kanama alani benimde vardi cnm kendini yorma ev isi falan yapma bol bol dinlen Allahin iziniyle hic birsey olmaz
insllahh oğluşun geliyor sağlıkla annesi👶💙
Allah razı olsun cnm amin insllah hepimiz sağlıkla kucaklarimiza alalim bebeklerimizi🤲

Aa hadi gözün aydın olsun cnm çok sevindim🙈
Kanama alani benimde vardi cnm kendini yorma ev isi falan yapma bol bol dinlen Allahin iziniyle hic birsey olmaz
insllahh oğluşun geliyor sağlıkla annesi👶💙
Allah razı olsun cnm amin insllah hepimiz sağlıkla kucaklarimiza alalim bebeklerimizi🤲
İnşallah canım Rabbim hepimize versin salih hayırlı evlat hepiniz dualarimdasiniz 🤲🤲🤲

Kizlar ultra pikken mi erkek olma olasılığı fazla hafif silinince mi

13 te yapmıştım ama resim çekmeyi unuttum c ile t eşit koyuluktaydi. Doktora geldim sıra bekliyorum . Doktor bana çatlamış derse hemen iliski olsun mu

Canım pik den sonra ilk açılma dediler arkadaşlar bende takipteyim maalesef şuan ancak bilgi sahibi oldum henüz deneme aşamasına gelemedik 🙈😟
Sen pik i görmüşsun bu gzüel birşey bundan sonra silinmeyi bulacan
3 saate bir test yapacan
Ha Dr 10 güne dediyse onu bilemem belki Dr haklıdır o zaman 6 saate bir dene bakalım ama
Öğrendiğim kural şu

Tam koyu çizgiden sonra
Tuvaletini yap
Yarım bardak su iç
3 saat sonra testi

Kızlar grubun kurucu keşke erkek bebisi olanları ilk sayfada neler yaptığını yazsa ne iyi olur.
Elbette herşeyin hayırlısı rabbim hayırsız olacaksa hiç vermesin hayırlı sağlıklı akıllı vatana millete hayırlı bize hayırlı erkek evladımiz olsun kızlarımzda aynı böyle hayırlı Salih evlat olsunlar ezanlar hürmetine rabbim büyüksün tüm gruptaki arkadaşlarm için yürekten dua ediyorum Buda cuma duam olsun 🙏

Kizlar üstteki testinyorumlar misiniz pikten sonraki hali bu. Doktor 10 gün sonra çatlar dedi yumurta 12 mm desi ama yumurta buyumese pik olur muydu. Çok kafam karışık. Şimdi çatlama olmus mu sizce

Kizlar üstteki testinyorumlar misiniz pikten sonraki hali bu. Doktor 10 gün sonra çatlar dedi yumurta 12 mm desi ama yumurta buyumese pik olur muydu. Çok kafam karışık. Şimdi çatlama olmus mu sizce
Yok canım hala çatlamams maalesef arkadaşlar da baksın ama benim bildiğim ikinci silik olacak

Canım sevindim güzel haberlerine maşallah 🧿 benimde suyum biraz daha normale dönmüş hemen ameliyattan vazgeçtik gününü bekleyeceğiz bakalım. Beyaz akıntı kızlarda bir iki ay olup kaybolmuştu ama bunda hala devam ediyor. Oda erkek bebek belirtisi diye okumuştum sen yazınca aklıma geldi şimdi.

M Maviayyy G Guzel Aslan R rana20 L Lilarengim1 Expresso Expresso 4melek1anne 4melek1anne hanımlar biz 6 hafta 1 günlük olduk buda kesemiz henüz bebeği göremedik haftaya kalp atışını duymaya gidecez inşallah ☺️🤍 ramzi teorisi ne göre tahmininiz varmı acaba ? Dr alakası yok dedi bana ama bilemiyorum🤔🤷Eki Görüntüle 2967837
Masallah cnm saglikla gelsin bebegin ramzi teori 7 haftalik olunca tam soyleniyor cnm yani bebegin konumuna göre kalp atışını duydugunda insllah at bakalim ozaman cnm😍

Kızlar grubun kurucu keşke erkek bebisi olanları ilk sayfada neler yaptığını yazsa ne iyi olur.
Elbette herşeyin hayırlısı rabbim hayırsız olacaksa hiç vermesin hayırlı sağlıklı akıllı vatana millete hayırlı bize hayırlı erkek evladımiz olsun kızlarımzda aynı böyle hayırlı Salih evlat olsunlar ezanlar hürmetine rabbim büyüksün tüm gruptaki arkadaşlarm için yürekten dua ediyorum Buda cuma duam olsun 🙏
Canım erkek bebek isteyenler topiğini oku 7bin küsür sayfa var ben ordan ulaşabildiklerine ulaştım özelden yazdım neler yaptın ettin sonuç olarak düzenli diyet yapanda var yapmayan da var en önemlisi eşte cinsel perhiz eşi çok iyi beslemek ve en en önemlisi yumurtlamanı çok iyi öğrenmen herkesin savunduğu şu çatlaman hızlı oluyorsa ultra pikken eğer yavaş çatlıyorsa yumurta çatlama olup hafif ilk silinme yani benim yazdıklarım bana gelen öneriler bu yönde herkesin vücudu içinden geçen farklı zaten bunlar hep tedbir takdir yüce Rabbimizin 🍃

Back
X