- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Lilarengim1
- #9.501
Yine de dersen yazayımSenin zamanlama nasıl olmuştu bacım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yine de dersen yazayımSenin zamanlama nasıl olmuştu bacım
Herşeyden önce nasip zaten bacım doğrudur Rabbim ol derse olurCanım benim ki çok karışık aklınız karışır, polikistik over var bende benim sürekli testlerim koyu çıkıyordu, sizinkiler gibi ilerlemedi yani
Kesinlikle nasip, biz çok dua ettik eşim de ben de, gece gündüz her aklıma geldikçe dua ettim.Herşeyden önce nasip zaten bacım doğrudur Rabbim ol derse olur
sana zorluk vermezsek yazarmısın buradaki yeni gelen arkadaşlarımız benim gibi kafası karışık olanlar en azından neyi nasıl yapacağımızı net oluşturalım kafamızdaYine de dersen yazayım
Amin arkadaşım Rabbim şeninde güzel evlatlarına ailene mutluluk sağlık versin elleriniz ayrılmasın uzun ömürlere inşAllahKesinlikle nasip, biz çok dua ettik eşim de ben de, gece gündüz her aklıma geldikçe dua ettim.
Benim denemem aslında hiç içime sinmemişti ama kurban olduğum Rabbim yazmıştı nasip oldu.
İnsAllah sizlerinde gönlünüzdeki ömrünüze nasip olur
sana zorluk vermezsek yazarmısın buradaki yeni gelen arkadaşlarımız benim gibi kafası karışık olanlar en azından neyi nasıl yapacağımızı net oluşturalım kafamızda
Bak canım eski mesajımı alıntıladımCanim benim testlerimi sizinkilerle kıyaslamak ne kadar doğrul olur bilmiyorum cunku benim testlerim cok koyuydu herzaman , pko var bende
13 ay denedim olmuyordu bebis, hamile kaldığım ay klomen kullandim.
Testim cok koyu pikten bi tik acilmisti ama kesinlikle yine pikti ilk deneme oldu
Ettesin gun testim yine cok koyu pikti bu defa pikken denedim
Sut urunlerini hic kesmedim hep yedim ictim
Esim keci boynuzu ozu kullandi, deneme ayı da kaynattim sabah aksam suyunu icti.
Aslinda hersey nasip canim Benim deneme zamanım hic icime sinmemisti
hep dua ettim aklima her geldikce
Çok şükür hamileyim Rabbim sizlere de yasatsin bu sevinci, bana da sağ salim kucagina almayi nasip etsin insAllah
Amiiin canım amin Allah razı olsun.Amin arkadaşım Rabbim şeninde güzel evlatlarına ailene mutluluk sağlık versin elleriniz ayrılmasın uzun ömürlere inşAllahrabbim bizlerede oldu sevinci yaşatsın
İnşallah canım Allah razı olsunMaşallah cnm Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah ben teorileri çok bilmiyorum ama diğer arkadaşlar arasında bilen var cnm Rabbim hayırlısıyla hayırlı sağlıklı erkek evlat nasip etsin insAllah![]()
Aminnn inşallah canım dua edin banaCanim Rabbim oğlum oluyor haberini de yazmayı nasip etsin![]()
Benim pik im, sizin ultra pik iniz gibiydi.Bak canım eski mesajımı alıntıladım
Amin cnm sagolasinBütün hamile arkadaşlara kolay doğum nasip etsin RABBİM sağlıkla kavuşun yavrularınıza inşallah,
Umarım öylede dewam eder cnmValla cnm ben ilk aylar direk kilo aldım sonra zayıfladım şimdide çok kilolu değilim hafif bir kilom var benimki bütün vücudum bir göbek kalça göğüs falan beni gören hamile oldugumu anlamiyo hafif kilo almışım gibi duruyo
T silikleşmiş ama arkadaşlarım daha iyi bilirEki Görüntüle 2968054 kizlar şimdi böyle çıktı çatlama olmamış mı hala bu kadar uzun sürmesi normal mi 2 gündür boyle
Silikleşme olmuş.ben olsam deneme yapardım.sana kalmış artık.diğer arkadaşlarında fikrini al benceÇatlama oldu mu acaba kızlar yardim
Evet canım farkettim ben deAmin cnm sagolasinnick imizde ayni
![]()
Aynen cnm bende öyle istiyorum çok kilo almayayım diye zaten ben hamileliklerde çok kilo almıyorum da insAllah bundada almamUmarım öylede dewam eder cnm
Fazlası zarar kıloların![]()