• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Saol canım bu ay ovulasyon takip ederim ama değerledrme diğer ay yapcam

T c den dha koyu olursa
T ve c eşit olduğu an deneme yapcam

Fakat t ve c aynı koyulukta ise
T az silinince yapcam
Aynen ama çok dikkatli yap testlerini koyu olduktan sonra 2 yada 3 saat te bir sıvıya dikkat ederek yap ki kaçırmayasın.

Slm canlar nasılsınız ben bugün gittim doktora çok şükür keseyi gördük kalp atışını dinledik kalbi çok hızlı atmıyordu doktor daha küçük normal dedi herşey yolunda dedi sağlıklı gebelik dedi ve 6 hafta 2 günlüğüz
Canim sağlıkla büyüsün karnında inşallah oğlan haberini de verirsin 💙💙💙💙

Canım bende de alttan sancılar kasılmalar oluyordu hatta ebe arkadaşım 36. haftayı zor görürsün diyordu ama şükür geçti sonra. Suyu fazla idi oda biraz düzelmiş. Çok şükür bu günlere geldik. Bende de yaş var kuzum aynen dediğin gibi yaş gittikçe hamilelik zorlaşıyormuş. Bakalım az kaldı hayırlısıyla alalım kucaklarımıza İnşallah bebelerimizi.🤲
Allah yardımcımız olsun son zamanlar başlardan daha zormuş, duacınım canım Allah hayırlısıyla vaktiyle sağlıcakla gelmesini nasip etsin oğluşunun, hurma ye son günler yürüyüş de iyi geliyor. Dikkat et kendine canım🤗😘😘

Mesela diğer yumurtam çatladiysa doktor onu görmüyor mu. Yani kac tane yumurta oluyor ki. Bilenler açıklayın lütfen
Canım benim eylülde kimyasal geçirdiğim ay sağda 12mm solda 15mm yumurta ve diğerleride küçük boyutlarda 5-6 tane var dedi doktor. Solda gelişen yumurtam çatlamıştı sağdaki büyük boyuttaydı o da çatlayamadığı için kiste çevirmişti. Yani birden fazla yumurta olabiliyor ben bir de aşırı incir tüketmiştim o ay onunda etkisi var.

Allah yardımcımız olsun son zamanlar başlardan daha zormuş, duacınım canım Allah hayırlısıyla vaktiyle sağlıcakla gelmesini nasip etsin oğluşunun, hurma ye son günler yürüyüş de iyi geliyor. Dikkat et kendine canım🤗😘😘
Sağol canım benim sen de dikkat et. Önce B Beybipattis vardı. O sağlıkla kavuştu şükür. Şimdi sıra bende sonra sende. Sonrada gruptaki kızları bekleriz artık bebişleri doğursunlar diye🤗

Sağol canım benim sen de dikkat et. Önce B Beybipattis vardı. O sağlıkla kavuştu şükür. Şimdi sıra bende sonra sende. Sonrada gruptaki kızları bekleriz artık bebişleri doğursunlar diye🤗
Rabbim kucağına almayı doya doya koklamani nasip etsin bizim yerimize de kokla canım doğunca .Hayırlı sağlıkla doğsun paşan 🧿🧿🧿🧿

Aynen kızlar sizden güzel haberler bekliyorum.rabbim topigimizi erkek bebis haberleriyle doldursun inşallah.

Kızlar bu neofitil mi biokadın mıydı neydi o fitilin adı hani alkali yapıyordu bazı arkadaşlar kullanmıştı

Aminnn inşallah aranızda bir benim kızçem olur inşallah, rabbim hepinize gönlünüzdekini nasip etsin bana mevlam nasip etmedi inşallah birdahakine nasip eder. B Beybipattis canım benim sağlıcakla büyüt bebeğini Allah hayırlı Salih evlat eylesin 🤲 sıra bizde inşallah bizde sırayla peşinden geliyoruz🤗😍😍😍

Özel hastaneye giden veya doğumu orda düşünen varsa doğum paketi altında sigorta var muayene artı doğum 4700 e geliyor. Normalde sadece doğum 7000 liradan başlıyor. Özele giden varsa mutlaka yaptırsın

Aminnn inşallah aranızda bir benim kızçem olur inşallah, rabbim hepinize gönlünüzdekini nasip etsin bana mevlam nasip etmedi inşallah birdahakine nasip eder. B Beybipattis canım benim sağlıcakla büyüt bebeğini Allah hayırlı Salih evlat eylesin 🤲 sıra bizde inşallah bizde sırayla peşinden geliyoruz🤗😍😍😍
Canım elimizden geleni yapıp yine de hayırlısını diledik. Demekki prensesin senin için hayırlı olacakmış. Eğer niyetin varsa çok arayı açmadan bir bebiş daha düşün derim canım. Güzel prensesin doğsun sonrasında bir de erkek kardeşi olsun İnşallah🤲

Özel hastaneye giden veya doğumu orda düşünen varsa doğum paketi altında sigorta var muayene artı doğum 4700 e geliyor. Normalde sadece doğum 7000 liradan başlıyor. Özele giden varsa mutlaka yaptırsın
Bende sigorta düşünüyorum canım hangi sigorta seninki ve hangi il. Ben Anadolu sigorta ya karar verdim Allah izin verirse

Amiin canım çok teşekkür ederim.seninde güzel kolay bir doğumun olsun inşallah. Hiç belli olmaz belki bir daha düşünürsün bebek o erkek olur rabbim ne yazdı bizim için bilemeyiz.🤲🤲😘😘

Back
X