• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Arkadaşlar Rabbim hepinize kucağiniza sağ salim evlatlar versin hastane odasından bunları yazmak o kadar zor ki maalesef bebeğimi iki gün içinde kaybettim çarşamba kalbi yavaslamis dediler Perşembe az kanamam oldu gittim tamamen durmuş 😭😭😭😭dediler ve bebeğimi kürtajla aldılar aglamaktan yazamıyorum hepiniz gonlunuzdekini sağlıklı bir şekilde kucağınıza alın inşallah en önemlisi sağlık
Cnm çok üzüldüm, hayırlısı böyleymiş. Sağlıklı olmayınca düşüyormuş. İnşallah en yakın zamanda tekrar sağlıkla hamile kalırsın🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Arkadaşlar Rabbim hepinize kucağiniza sağ salim evlatlar versin hastane odasından bunları yazmak o kadar zor ki maalesef bebeğimi iki gün içinde kaybettim çarşamba kalbi yavaslamis dediler Perşembe az kanamam oldu gittim tamamen durmuş 😭😭😭😭dediler ve bebeğimi kürtajla aldılar aglamaktan yazamıyorum hepiniz gonlunuzdekini sağlıklı bir şekilde kucağınıza alın inşallah en önemlisi sağlık
Canim ne denilir bilemiyorum rabbim saglikli evlat nasip etsin insllah hemen arkasina üzülme desemde insan üzülüyor gecen sene bende kurtaj olmuştum seni iyi anliyorum
Rabbim evlatlarina hayirli sağlıklı ömürler versin 🤲

Geçmiş olsun Canim Allah en yakin zamanda yine verir insaallah cok zor bi durum ama Allaha sığın bebek saglikli olmayinca dogal olarak vucut atiyomus Rabbimin hikmeti iste cocuklarina uzun ömür versin inşallah 🤲🥺

B
Allah allah niye altan bakacakmis ki cnm
Bana bakan asistan doktordu ama kendi doktorum da vardi yaninda hic altan bakayim demedi normal muayenemi oldum ciktim odadan
Bilmiyorum kı cnm ne kadar hastane warsa burda hepsını aradım hep erkek doktor bakıyo
En son bı hastanede hem erkek hem kadın warmıs oda radyolojı uzmanıymıs ondan alırım muhtemelen inşaAllah bı sorun cıkmaz 🤲

Nırnal karından bakınca da mı erkek istemiyor neden acaba ben nedense erkek Dr lara dha çok güveniyorum sebebini bilmiyurm
Kadın kuoferimde mesela erkek dha bana güvenilir geliyor 🙈
Malesef istemiyo cnm ama ayrıntılı ultrasonda istemesede bıdefaya mahsus oldugu için ses etmiyordu ama alttan muayneye hepten karsı
Eşim koç burcu aşırı kıskanç yıllar içinde biraz törpülesede yinede war altyapısı
Ben doktorumdan memnunum cok sukur hastanenın en ıyı doktoru dıyebılırım
Bayan olması bana daha cazıp gelıyo daha yakın hissediyorum
Yada bılmıyorum hıc erkek doktora gıtmedim ondan olabılır 😁

Bence teste devam et ben öyle şüpheye çok düştüm ama bazı aylar gec oluyor yumurta stres yapma devam et
Bende merak edıyorum cnm seni
Güzel haberlerini bekliyoruz
Rabbim bu cuma gününün hürmetine bütün annelerimizin ve de senın sağlıklı oğluşun olacağı haberlerinizi duymayı nasıp etsin
Dualarımızda birbirimizi unutmayalım❤️

Canım çok üzüldüm ama ne olur kendini fazla yıpratma Rabbim böyle hayırlı görmüş demek ki 🥺 inşallah en kısa sürede tekrardan hamile kalıp oğlunu kucağına alırsın. Herşey de bi hayr vardır. Rabbim gönlüne ferahlık versin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Allah allah niye altan bakacakmis ki cnm
Bana bakan asistan doktordu ama kendi doktorum da vardi yaninda hic altan bakayim demedi normal muayenemi oldum ciktim odadan
Kesin demedi cnm ihtimal eger göremezse ultrasonla,alttan bakar ona göre hazırlıklı olun dedı
Ama ihtimali bile eşimi rahatsız etti

Cok üzüldüm cnm çok gecmıs olsun ne kadarlıktı bebegın
Umarım en kısa zamanda daha saglıklı bı gebelık gecırırsın 🤲

Bende merak edıyorum cnm seni
Güzel haberlerini bekliyoruz
Rabbim bu cuma gününün hürmetine bütün annelerimizin ve de senın sağlıklı oğluşun olacağı haberlerinizi duymayı nasıp etsin
Dualarımızda birbirimizi unutmayalım❤️
Bende merak ediyorum canım haftaya kontrol bakalim söylerse öğrenirim cinsiyetini .Amin amin Rabbim hayırlısıyla sağlıkla versin ogluslar hepimize 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Canım çok ama çok geçmiş olsun bana özelden erkek bebek için bilgi yazmıştin hiç sana sormadan üstelik kalbinin güzelliği er geç karşılığını bulacaktır. Şu an ne denir bilmiyorum ama çok şükür kı evlatlarımız var ve hamd olsun tekrar anne olabiliriz diliyorum en kısa zamanda hatta benimle aynı anda tekrar mucizen seninle olur.

Ruveydam2015 Ruveydam2015 canımmm hayırlı haberle gel inşallah Rabbim gönül muradınla müjdelesin Aminnnn 🤲🏻💙🤲🏻
Kuzum Allah razi olsun insaallah görebilirse dr heyecan dorukta 🤩 dün gece balik gördüm ruyamda hayirlara çıksın 🤲💙🤗

Back
X