Hayırlı geceler kızlarr
Saat kac oldu hala uyuyamadım moralim cok bozuk sızden tavsıye almaya ıhtıyacım war
Sorun esımın beni kırması
Ben daha dogum yapalı uc gun olmus esım bana kılon kac suan dıyo sınırlendım o sıra cocukla ugrasıyorum bılmıyorum ne bıleyım dedım hala uzatıyo yok bacaklarım kalın gorunmus gozune falan fılan cok kızdım tabıı
Daha Yeni dogum yaptım hemen nasıl manken gıbı olmamı beklıyorsun dedım agladım esımde özur dıledı falan ama cok kızdım ben cocugumuz oldun dıye kac ay mucadele werdım
Evlendım evlenelı mucadele verıyorum aıledıyle kız mı erkekmı cocuk dıye ayrımcılıgın dıbını yasıyoruz
Esımde hıc yoktan nazlandı ben cocuk ıstemıyorun dıyo bıde onun gönlünü yapmaya calısıyorum beyımız cocuk ıstemıyo
9 ay karnımda tasıyorum bıde dogumdan sonra kılomu soruyo cok sınır oldum
Ben gulup esıme dalgaya wursaydım belkı daha acık soyleyecektı kılo wrr dıcwktı ben kestırıp atınca gerı adım attı ama bı kere soyledı
Bılmıyorum ben mı abartıyorum ama cok sınırım bozuldu acıkcası
Burcum aslan aslan burcu olan benı daha ıyı anlar ozguvenımo kırmaya calışılınca cok sınır oluyorum zafım bu
Ama esım benı yıllardır tanıyo artık bos yapmaması lazımken bıde lohusayım yani ne bıleyım
Daha oncede boyle bı pot kırmıstı
Yenı evlendıgımız sıralar hala aklımda
Yesıl gozlu olmama ramen esım mawı goz rengın cok sewdıgını soyledı bayanlarda cok kızmstım
Sacımı boyayamıyorum gebelıkten dolayı yeno sogum yaptım sacında beyazlar war dıyo sureklı sınır oluyorum
Bıde sarısın bı bayanım sacım karamelımsı veyazlar anlasılmıyo cok zor anlasılıyo
Kı benım akranlarıma bakıyorum hepsının sacında beyazlar war bıde esmer olunca cok bellı oluyo
Ama esım beyefendı mukemmel olmamı beklıyo
Bende sana inat yuz kılo olcm dedım
Kıloma gelince sahıden bılmıyorum ama 70 69 fılanım hrralde 58 60 ım normalde
Ama belkı hıc veremıcm kıloları demek ozaman cok dalga gecermıs benle cok sukur genetık olarak hep zayıfım
Allah ımmbutun kadınların ıcıne de dısına da güzellik wersın yoksa bu erkeklerın odunlukları ınsanı cıleden cıkarır