Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
urbanogdan sürekli alışveriş yapıyorum ve gerçekten Türkiye'de yediğimiz kazıklara acıyorum açıkçası
en son siparişim 13 günde geldi yani 2 hafta bile değil tee Amerikalardan :)
şöyle söyliyeyim maalesef ki gümrüğe takılma ihtimalinden max 150 eur a kadar alışveriş yapıyorum her seferinde 5 çift ayakkabı/çizme aldım ortalama kargoyla 60 tl ye geliyor; ama bu fiyat ayakkabıya göre değişir 9 usd ye de ayakkabı var 35 usd'ye deFiyatlar nasıl?![]()
şöyle söyliyeyim maalesef ki gümrüğe takılma ihtimalinden max 150 eur a kadar alışveriş yapıyorum her seferinde 5 çift ayakkabı/çizme aldım ortalama kargoyla 60 tl ye geliyor; ama bu fiyat ayakkabıya göre değişir 9 usd ye de ayakkabı var 35 usd'ye de
sitedeki en pahalı ayakkabı 45 usd filandır. 19 usdlik bir babeti desa gördüm ve 200 tl idi hesap edin yani :)
urban.com daa benzer şeyler var.Hatta daha güzelleri..ordan hiçalışveriş yapan oldumu acep? çok güzeller..
yani tanesine ortalama 60 tl vermiş oldum ama ben hiç babaet almadım hep çizme ayakkabı :)nasıl yani cnm 5 çift ayakkabıya 60 tlmi verdin yoksa çiftinemi anlamadım bende almak istiyorum ya çok güzeller yaaa birde bu mevsimde yazlık ayakkabı alınca daha ucuz oluyo yaza hazır olur giyeriz