• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

süper ayakkabılar

urban.com daa benzer şeyler var.Hatta daha güzelleri..ordan hiçalışveriş yapan oldumu acep? çok güzeller..

urbanogdan sürekli alışveriş yapıyorum ve gerçekten Türkiye'de yediğimiz kazıklara acıyorum açıkçası
en son siparişim 13 günde geldi yani 2 hafta bile değil tee Amerikalardan :)

Fiyatlar nasıl? kaydirigubbakcemile4
şöyle söyliyeyim maalesef ki gümrüğe takılma ihtimalinden max 150 eur a kadar alışveriş yapıyorum her seferinde 5 çift ayakkabı/çizme aldım ortalama kargoyla 60 tl ye geliyor; ama bu fiyat ayakkabıya göre değişir 9 usd ye de ayakkabı var 35 usd'ye de
sitedeki en pahalı ayakkabı 45 usd filandır. 19 usdlik bir babeti desa gördüm ve 200 tl idi hesap edin yani :)

şöyle söyliyeyim maalesef ki gümrüğe takılma ihtimalinden max 150 eur a kadar alışveriş yapıyorum her seferinde 5 çift ayakkabı/çizme aldım ortalama kargoyla 60 tl ye geliyor; ama bu fiyat ayakkabıya göre değişir 9 usd ye de ayakkabı var 35 usd'ye de
sitedeki en pahalı ayakkabı 45 usd filandır. 19 usdlik bir babeti desa gördüm ve 200 tl idi hesap edin yani :)

nasıl yani cnm 5 çift ayakkabıya 60 tlmi verdin yoksa çiftinemi anlamadım bende almak istiyorum ya çok güzeller yaaa birde bu mevsimde yazlık ayakkabı alınca daha ucuz oluyo yaza hazır olur giyeriz

nasıl yani cnm 5 çift ayakkabıya 60 tlmi verdin yoksa çiftinemi anlamadım bende almak istiyorum ya çok güzeller yaaa birde bu mevsimde yazlık ayakkabı alınca daha ucuz oluyo yaza hazır olur giyeriz
yani tanesine ortalama 60 tl vermiş oldum ama ben hiç babaet almadım hep çizme ayakkabı :)

arkadaşlar bende lovelyshoestan almayı düşünüyorum deichman kalitesinde varmıdır birde beğendiğin ayakkabı geliyor değilmi resimde farklı gelen farklımı oluyor bilen varsa yardımcı olabilirmi

lovelyshoesdan aldığım ayakkabılar geldi resmen resimlerle kandırıldm ürünler inanılmaz adi pazarda 10 liraya satılacak ayakkabılar gittigidiyorda nasıl 80-90 liraya satıyorlar anlamadım bu kadar kötü beklemiyordum deichman kalitesi yeter diyordum ama pazardan alını 10-20 liralık ayakkabı görüntüsü var resim ekleyeceğim.birde japon style ürün aldım ggden resmen çaput birde fahiş fiyatlar anlamadım yani indirimden az fazlasını ödeyerek yıllarca kullanabileceğimiz şeyler alabiliriz.bu mesajı bilgi amaçlı yazıyorm.fotoğrafta en kısa zamanda ekleyeceğim.

çok süperlermiş ama ben topuklu giyemiyorum hele bu kadar fazla topuk mümkün değil bileğimi kırarım çok rahatsız oluyorum :(((((((((((

Back
X