• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

süper ayakkabılar

çok güzellermiş güle güle giy cnm bende tam bir ayakkabı,çanta hastasıyım.... ben bazılarını çok beğendim..

Hepsi tek kelime harika ayakabılar:lepi:
Fiyatlarıda bana göre harika:jeyyar:
fume08wht02.jpg

Ben buna bayıldım a.s.

çok güzel modeller var bende çok meraklıyımdır ayakkabı ve çantalaraopuyorumnanaktan​

KIZLAR BUNLARA BAYILDIM!!!!!!!
3 tanesini aldım hem de çok iyi fiyatlara! siteyi özelden verebilirim. kaydirigubbakcemile2 yıllarca boş yere mağaza mağaza dolaşmışım artık bir çok şeyi internet üzerinden alıyorum. :lepi:

i131224_3.jpg

i131553_1.jpg

SEXY-FEET-HIGH-HEEL-SANDALET-UCRETSIZ-KARGO__19359785_0.jpg

FASHION-TV-NEW-FASHION-HIGH-PUMP-UCRETSIZ-KARGO__19358482_0.jpg

i130535_111.jpg

i130516_3.jpg

4519.jpg

i130490_p2.jpg

YUMUSAK-DERI-BALIK-AGZI-BOOTS-UCRETSIZ-KARGO__19368973_0.jpg

i131219_2.jpg

MINIK-KALPLI-SIRIN-PUMP-35-39-UCRETSZ-KARGO__18924103_0.jpg

i131668_1.jpg

canım nerden aldın bunlrı özelden de mesaj attım sana umarım en yakın zamanda bildirirsin :teselli:

hatunların ayakları da çok hoş ya delikafadulden bazı modeller bana olmuyo senağlama hepsi süper yaa..hepsi de tarzımm..

ben ayakkabı delisiyimdirkaydirigubbakcemile3 bayıldım hepsine mükemmel:lepi:

en baştakinden bende var bide taba rengi önü açık ayakkabı bihterin dizide giydiği ayakkabı küçük ayaklarda çok hoş duruyor ama geri kalanını assssssssssssla giyemem. topuk ayakkabıdan nefret ediyorum.az topuklu seviyorum belim ağrıyor hemen zaten doktorumda giyme dedi giyebilenleri tebrik ederim valla zoor iş...ama yinede hoşlar..

Ilk dörtlüye bayildim.Cok hosuma gidiyor bu ayakkabilar.Ama cok lanet ayaklarim var giyemiyorum böyle $IK seyler.Hep babet giymek zorundayim yaaa.üüüüüüü

tam yazlık cıvıl cıvıl çok hoş ama tarzım değil paylaşım için teşekkürler yerimseniben

Back
X