- 17 Eylül 2016
- 116
- 40
- 13
Hanımlar nereden başlasam bilemiyorum, kayınvalıdemle aynı bınada oturuyoruz. Ben ec yatan gec kalkan bır ınsanım bıldıgı halde hergun gıcıklık yapar gbı kapıyı calması uyandırması , hıcbırsey ıstemedgm halde sankı evmn ıhtıyacnı benden ıyı blıormus gbı sureklı yemekll vb seyler alp getırmesı , durumumuz da ıyı kendı alsverısmzı duzenlı yapdgmızıda blıor. Bıkdırdı benı sacmasapn konusmaları , esıme soyledıgımde ıse sen daha ıyı konusuyorsn sen konus dıyp kenara ceklmesı. Ustune gdncede esmle kotu oluyorm. Zaten kadınla dıpdıbe oturdgmz ıcın bı konu komsu sahıbı deglm. Kadın mahallenın altndan grp altndan ckıor ben evde oturuyorm bır tane komsulugum yok sırf laf cıkmasn kadına dedıkodu gtmesın dıye kmseyle gorusmuorm ama bkdm. Arkdas sahıbı deglm eve tıkldm kaldım napacgmı sasırdm hergun kv ıle yuz yuze gelmek zornda kalıorm ısın kotusu arkdsm olsa eve cagırsam da arkdsmdan once kendı damlayan bır tıp ne yapsam bılemedm. Ne bır cevre nede arkdas edınemıyorum bu karının yuzune yetti canıma , evde otur otur sıkılıyorum esıme dıyorum bır ıs yerı acayım butık gbı oda tutturmus batarsn yapamazsn. Kendın yap yapablıosan ben bebek ıstıorm blmem ne olan guvenımıde kaybettırdı sızce napılır bu duruma ?