Kekler - Pastalar süper tarif ağlayan kek

diğer bir arkadaşınkini denedim 3 yemek kaşığı kakao idi biraz bitter oldu sanki sizin tarif daha güzel bidahaki sefere denerim inş ellerine sağlık

ellerine sağlık .. bugün yapıcam bende .. Kek hamurunun tarifi pandispanya ya benziyor.

Önceden bunun kakaosuz olanını yapıyordum. Neredeyse 1 senedir yapmıyorum . Gerçekten

çok güzel ve çok hafif oluyor.

eline sağlık canım bende bunu hep yaparım. gerçekten çok hoş oluyo ve beğeniliyo:8:
isteyenler benim yaptığım pastalarada bakabilir:6:

Son düzenleme:

Fincan ölçüsü ne oluyor su bardağından dahamı az, yoksa eş değermi :6:

Fincan ölçüsü ne oluyor su bardağından dahamı az, yoksa eş değermi :6:

canım arkadaşın topiğine karışmak gibi olmayımda fincan çay bardağıyla eş değerdir.
bende çay bardağıyla yapıyorum.
yapıcaksan şimdiden afiyet olsun bizim yerimizede ye :56:

Son düzenleme:
canım arkadaşın topiğine karışmak gibi olmayımda fincan çay bardağıyla eş değerdir.
bende çay bardağıyla yapıyorum.
yapıcaksan şimdiden afiyet olsun bizim yerimizede ye :56:

teşekkür ederim cevap için. kafam karışdı cidden, fincan yazınca nescafe fincanı olabilirmi diye düşündüm:1: Evet deniyeceğim bu tarifi güzel olursa yerim sizin yerinizede:17::71:

bide krem şanti için bi püf nokta veriyim arkadaşlar.krem şantiyi sürerken zorlanmak istemeyiz.
sürmeden önce dolapta az bişey bekletince daha güzel sürülüyor.
hemde çikolata sosnu döktükten sonra aralarından krem şanti fırlamıyor :1:
görünmüyor yani :10:

Son düzenleme:
bide krem şanti için bi püf nokta veriyim arkadaşlar.krem şantiyi sürerken zorlanmak istemeyiz.
sürmeden önce dolapta az bişey bekletince daha güzel sürülüyor.
hemde çikolata sosnu döktükten sonra aralarından krem şanti fırlamıyor :1:
görünmüyor yani :10:

allahhhıımmmmmmmmm su tarıfı duzgunce verecek bırı yokmu kek hamuru altta sos ustte krema yokmu benmı goremedım kafam karıstı valla

kek hamuru altta üstüne hazırlanmış dolapta soğumuş krem şanti sürülüyor sonra hazırlanmış soğumuş çikolata sosu dökülüyor.
başka sorun varsa cevaplayabilirim canım:34:

Back
X