Tatlı Tarifi Süper yaş pasta

gxuxlsu

sifaa nın yazdığından :)
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2007
3.119
4
116
Niğde
1kutu vişne suyu[cupy]5kaşık nişasta karıştırılıp ocakta pişirilir pelte yapılır.muhallebisi:1 buçuk kaşık nişasta,vanilya,1kaşık un,1bardak şeker,1yumurta sarısı,2 su bardağı süt karıştırılıp pişirirlir.muhallebi soğuyunca yarım paket krem şanti konup karışıtırılır.önce pelte dökülür keklerin üzerine sonra muhallebisi,sonrada ceviz ve hindistan ceviziyle süslenir.afiyet olsun çok güzel oluyor.

yuvarlak borcama kekler küçük kareler halinde kesilir hazırlanır

1kutu capy vişne suyu,mısır nişastası,hazır kek,vanilya,şeker,yumurta,süt,krem şantihindistan cevizi,ceviz

resim koyucam ama nasıl koyacağmı bilmiyorumm deneyin arkadaşlar...

resim yüklemeyi anladım saol arkadaşım ama resmi silmişim yaa sinir oldum

bişey deil arkadaşlar hem kolay hemde yazın güzel oluyor afiyet olsun...

hımm kolay ve lezetli bir tarife benziyor :1closedeyes:
,ellerine sağlık gülsucuğum , hemide hemşeriymişiz bacım :lepi: sevgiler en kocamanından:1hug:

hazır altın kekler var ya onlardan sadesi olacak yazmayı unutmuşum vişne suyu da 1 litrelik arkadaşım...

Keki nasıl şekilde kesiyorsunuz? Resim yüklerseniz çk daha iyi olur:)) Ellerinize sağlık tarif için teşekkrler

resim yüklüycektim silmişim küçük kareler halinde bayağ küçük mini mini olacak arkadaşımm

:teytey:bende çalıştığım için pek zamanım olmuyor böyle pratik tarifler iyi oluyor.resim yüklersen sevinirim. ellrine sağlık canım

resim koyucam ama nasıl koyacağmı bilmiyorumm deneyin arkadaşlar...

tarifini bende denemeyi dusunuyorum cok basit ve bi o kadar leziz gorunuyo....ama visne suyu paket demissin ,,,paket ama kac gramlik...her yerde farkli olabiliyo......optum canim.....a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…