Süperr kombinler

canım bulduğum kadarıyla bişeyler ekledim umarım işine yarar bende aksilik olmazsa haftaya tatile gidicem:97:
yaa o kadar güzeller ki bıkmadan baktım hepsine ayrıca senin emeğinin yanında benimkinin lafımı olur, sayende çok güzel kombinler gördüm senin eline koluna sağlık canım

canım benimm çok tşk ederim umarım güzel fikir olur herkese ama çokta para harcamayın bunlara kanıp ben tutuyorum kendimi

bir sürü kombin var daha zaman buldukça eklemeye devam ederim,baktıkça kendimi mağaza geziyomuş gibi hissediyorum

tatil kominlerine baktım hepsi birbirinden güzel. teşekkür ederim.güzel fikirler aldım sayende.sana da tatilde iyi dinlenmeler,eğlenceler.
burayı takip etmeye devam edeceğim.

ya bir şeyi çok merak ettim bu arada kombinlere dünden beri sıkılmadan usanmadan bakıyorum ve hepsini çok ama çok beğendim sanki moda dergisi okuyorum gibi geldi belki topiği takip eden arkadaşlar biliyorlardır ama ben yeni keşfettiğim için bilmiyorum ve öğrenmek istiyorum ececikkkk35 arkadaşımız sen ne işle uğraşıyorsun yani moda? tekstil? bunu çok ama çok merak ettim ben burada paylaştığın kıyafetlerin hepsine sahip olsam bile bu kombinleri oluşturacak zevke sahip değilken ve alışverişte siyah- gri ve kahverengi dışında renk kıyafetler almaya cesaret edemeyip bunlardan başka renkler ne ile giyilir, hangi renk ve tarz yakışır bunu beceremezken senin bu kadar zevkli olmanı acaip kıskandım keşke arkadaşım olsan birlikte alışverişe gittiğim, her gün bana şunu giy bunu giy diye yadım edecek imaj maker' ım falan olsan:90: lütfen söyle sürekli takip ettiğin dergiler mi var? çok mu alışveriş merkezlerini geziyorsun???

Sadece ilk sayfadaki kombinlere bakabildim ama çok çok beğendim ellerinize sağlık. Acaba kaynak da verebilir misiniz ürün / marka bilgisi açısından?

ovv bayıldım ötesinde ya bak bak bitmiyo çok şeker şeyler var paylaşım için teşekkürler çok güzeller emeğinize sağlık hepsine bakamadım bile çok fazla

bende hepsini çok beğendim hepsi benim olsa ne güzel olurdu.. bide keşke böyle birbirine yakıştırabilsem :S

Sadece ilk sayfadaki kombinlere bakabildim ama çok çok beğendim ellerinize sağlık. Acaba kaynak da verebilir misiniz ürün / marka bilgisi açısından?

hepsini istiyorum

canım hepsi de çok şık ve giyilebilir şeyler teşekkür ederim paylaştığın için

tatil kominlerine baktım hepsi birbirinden güzel. teşekkür ederim.güzel fikirler aldım sayende.sana da tatilde iyi dinlenmeler,eğlenceler.
burayı takip etmeye devam edeceğim.

ovv bayıldım ötesinde ya bak bak bitmiyo çok şeker şeyler var paylaşım için teşekkürler çok güzeller emeğinize sağlık hepsine bakamadım bile çok fazla

saolun kızlar beğenmenize sevindim aynısı olmasa da benzerleri bulunup yapılabilir

ayy canım ne güzel şeyler yazmışsın ama mesleğim hemşire maleseff moda tasarımını kazanmıştım zamanında ama gidememiştim bazı sebeplerden dolayı keşke olsaydım

olsun bak yine de sevdiğin işle ilgili bir hobi oluşturmuşsun anladığım kadarıyla ve çok da başarılı olmuşsun hemşireliğe lafım yok zaten doktorlara ve hemşirelere sonsuz saygı duyuyorum eminim hastanenin en şık bayanı olmuşsundur çoktan sadece kendini düşünmekle kalmayıp yeteneğin ve zevkinle bizlere de ışık tuttuğun için teşekkür ederim inan cosmopolitan, marie claire vs. dergilerindeki kombinlerden alıntı yapılmışçasına prof. bi iş çıkarmışsın...

resim eklemeyi unuttum mu yoksa değiştimi anlamadım birsürü yeni kombin var ekleyemiyorum:84:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…