Süperr kombinler

arkadaşlar bu kombinin resmini bir blogtan aldım ve çok aşık oldum.içindeki thsirtü nereden alabilirim gören duyan varsa cevap versin lütfen online alışverişte olabilir marka falanda olur çok istiyorum bunlardan bulamıyorum

Eklentiler

• $IMG_5931-.webp
    $IMG_5931-.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 44
O bluzlerden hemen hemen her yerde oluyor ama, aynısı olur mu bilemiyorum. Zarada kotonda düz salaş bluz satılıyor. önünde böyle cebi var. Ayrıca taksimde ayvalık tostçusunun karşısında e-coll (emin değilim isminden) diye bir mağaza var, bakırköyde de şubesi var. Fatih butiklerinde de benzerleri oluyor. Hatta elbise biçiminde olanları da var.

çok teşekkür ederim cevabın için ben bodrumda yaşıyorum kotona bir daha gidip bakayım burada hiç bişey yok ben istanbuldan geldim arıyorum inanki o günleri.izmire gideceğim yakında oradan bir yer bilen varsa söylerseniz sevinirim

konu sahibine teşekkür ederim çok güzel bir konu açmış tüm resimlere bakamadım henüz ama hepsi harika .. bu kıyafetleri bulamasamda kendi kıyafetlerimden renk kombinasyonları yapmayı öğreniyorum. her boş zamanımda sırayla resimlere bakıyorum lütfen devam edin...

buraya her baktığımda........ ay kelime bulamadım söyleyecek. bukadar mı beni yansıtır hepsi. öldümmm. bittimmm.
çooook güzeller ya :47:

yaptığın kombinlerin hangi markaya ait olduğunu da yazar mısın zahmet olmaz ise :17: çok güzeller hangi markalarda bulabiliriz bu parçaları bilelimm:16:

Eki Görüntüle 328422 Eki Görüntüle 328423

kızlar ya haftaya biarkadaşımın nişanı var ben uzun bi elbise istiyordum bunları gördm fiyatıda çok uygun geldi bana bikaç kişi abartı demişti çok yakın bi arkadaşım değil ama nişanlımla gitcez oyüzdende şık olmam lazım sizce nasıl???

yakın arkadasın degılse bence de abartı cnm senı herkes cok yakını sanar bunu gıyersen bence altına taytla gıyebılcegını bı sey gıy bak sole :
$efe070175a43dc83f187505bc0492d41_1291469895[1].webp
bunlar gunluk gıbı duruyo ama cok da sık bence

Back
X