Süperr kombinler

bir mağazam olsa kıyafetlerin hepsini sadece ben giyerim kimselere sattırmaaaaaam :52:

Bu güselliklere baktıkça alışveriş yapasım geliyo. Bi arkadaş daha demiş alışkanlık oldu, hergün bakıyorum yeni bişe var mı die, kesinlikle aynı durumdayım. hergün bakıorum yeni bişe eklemişmisin die.Tebrikler:)

benimde çok beğendiğim kombinler var ellerine sağlık ama nerden olduklarını yazmıyorsun galiba soran hiç kimseye cevap vermemişsinde

teşekkür ederiz paylaşımların için :71:çok güzel kombinler ama nereden bunlar bilsek daha iyi olur cnm.bu resimler moda dergilerindenmi????:68:

bugün ilk iş günümdü akşama kadar işlemlerle uğraştım kahvaltı bile yapmadan eve 19.00 da girdim uykumda vardı ama zaman geçsin diye ekledim daha binlerce var zaman buldukça ekleyeceğim canlar beğenmenize sevindim ben hala bir bunlara bir dolaba bakıp ne giyeceğim diyorum her sabah böyle olacak sanırım:1::71:

canım bende sıkı takipcinim...blogun felan var mı?
hepsi güzl kombinler bakarken hayranım..ama senin dediğin gibi sabah kalkıncada ne giysem diyorum:)
sen ekle bizi ihmal etme emi:) işinde de kolaylıklar dilerim...ve de tebrik ederim:):69:

işlerimi bir an önce halledip buraya bakmk için sabırsızlanıyorum takibindeyim
paylaşımlarını merakla bekliyorum herkes gibi
emeğine sağlık
işlerindede kolaylıklar diliyorum :3:

güzel kombinler var sahiden. emeğine sağlık. lakin anlamadığım ilk sayfalarda da arkadaşlar sormuş, hangi siteden buluyosun bu kombinleri?
ve satılıyor mu net üstünden falan? merak ettim.

kusura bakmayın kızlarr,çoktan uğrayamadım hangi site diye soranlar olmuş başlardada sormuşlardı cevap yazmıştım ara sayfalarda kaldı sanırım yabancı bir siteden ekliyorum,bazılarının markası expirt yazıyor bende anlamış değilim:1:haftaya tatilim çok birsürü ekleyeceğim inşlhh,beğenmenize çok sevindim:71::71:

kombinlerin hepsi çok şık . bayıldımmmm:46:
ececik sana özel mesaj yollayamıyorum malum mesaj sayım yeterli değil.
sana ulaşabileceğim bir mail adresi alabilir miyim.Birşey soracağım konu dışı.:6:

alltheleavesarebrown.jpg
iflovewasawordidontunde.jpg

Back
X