• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüphe duymaktan bıktım

Kızlar ben evlendiğimizden beri çok kıskanç bir insanım eşimi hep kıskandım o beni hiç kıskanmadı bu da bir sorun ama köşede dursun. Ama eşimin şimdiye kadar bir kadınla ne samimi gördüm ne ettim hatta kendi tabiri ile kadınlarla yılışık konuşmaz ben de hiç görmedim. Ama içimde hep şüphe var bazen kafamda kuruyorum ama bunlar durduk yerde olmuyor tabi. Eşimin işyeri var oraya başka ülkeden olan grnç bir kız girmiş geçici çalışmaya ben bunu çok sonradan çıkmaya yakın öğrendim. İçime şüphe düştü telefonuna baktım ve sadece o ülke ile ilgili hayat şartları felan iş imkanı diye araştırma yapmış sadece aynı gün aynı saat hem yapat zekada hrm google da ben de ertesi gün sordum neden başka kadınjn memleketi araştırıyorsun diye. Bu arada erkek kardeşi de orda çalışıyor meğer ikisi sevgiliymiş arkadaşı demişki ikisi beraber olup o ülkeye gidecekler demiş. Gerçekten de sevgililer ama ben bir türlü kabullenemiyorum sen pnun için değil kadını merak ettin o yüzden ülkesini araştırdın diyorum. Hatta bir kez çok kötü kavga ettik. Kardeşimin sevgilisi ne biçim düşünüyorsun diye. Ama o da sevgili oldujlarını sonradan öğrenmiş. Acaba sevgili olduğunu bilmiyorken mi baktı yoksa kızı merak mı etti baktı .hep aklımda şüphe . Brni ikna ediyor sonra basit bir konuda çok basit yalanını yakalıyorum acaba o da mı yalan diyorum. Hep alttan alıypr beni ikna ediyor a a benim içimde şüphe var. Ama başka bir yakından duydum kızla hiç konuşmamışlar bile. Benim derdim ne şüphwkwrimde haklı mıyım. İlla aldatma olmasa bile başka kadının memleketi neden araştırsın
Ben duyduğum her yeri arastiririm sosyal medyadan gördüğüm bir mekani veya gidilecek bir yeri veya bir haber görürüm giderim o ülkeyide araştırırim gider asgari ucretine bakarım hatta geçen şu gurbetçi kadın benim sampuanim 15 euro dediği için yabancı ülkelerde şampuan fiyatlarını araştırdım. Yani sizin mantiginizla baksk ben de eşimi aldatıyorum merak etmiş bakmış olabilir ne fark eder. Ayrıca eşiniz sizi aldatsa bile siz böyle sıktıgnz sürece aldatmaya meyilli olur

Siz moladasınız bunun ne günahı olacak ayrıntılar var ama her şeyi yazamıyorum. Kart borcu yapmıştı parmağımdaki yüzüğe kadsr çıkarıp verdim borcu kapat diye o aralardı ben onları düşünürken sen nasıl bir boşluktasın ki bunu araştırıyorsun dedim. Ben zamanında eşime çok destek oldum çok zor günler geçirdim o yüzden beni hep alttan alır zamanında almazdı. Ama benim böyle bşr yapım var kabul ediyorum ama bunun için psikolaga gidemem ne diyeceğim gidip bilmiyorum. Mesela şimdi işyerleirnde karaokr açılacak eğer oraya çok açık kızlar gelirse diye sorun etmeye başladım bile
Valla hıc iyi değilsiniz aynen bunları anlatacaksınız doktora da .

Dünyada kadına uğramayan yer mi var adam evde otursun siz çalışın o zaman. İki gün sonra sizden aldığı parayı önünüze atar gider adama destek olmuş gibi değil de adamı satın almış gibi ne bu haller 😳

Haklısınız ben de kendimden soğuyorum ama eşim bakmakta suçsuz mu yani neden ben evde temizlik yemek çocuk uğraşırken sen o kadar boşmuşsun ki bir kadının memlwketi araştırıyorsun diyorum hem google da hem yapaynzekada iş imkanı sornuş ülkeyi anlat demiş neden o ülke diyorum kızı merak edip memleket araştırmışsın diyorum
Böyle insanla ben hayatimi geçiremezdim yani..Allah eşinize sabr versin diyorum.

Maalesef çok işim var normalde 8 5 çalışan bir insandım şuan bazı durumlardan evdeyim ama çalıltığım zamanlar da yapardım. Haklısınız ne deseniz yine de sormak istesim bu konuyu. En ufak bir şekilde başka birini merak dahi etmesin istiyorum. Sadece çay istedim onjn dışında konulmadım bile diyor ama içten içe merak mı etti acaba diyorım
Özgüvensizsiniz bence.

Evet özgüven eksikliğim var ama kıskanç bir yapım var. Gerçekten kardeşi için araştırmış olsa kabul edeceğim durumu kurtarmak için yalan söylüyor gibi geliyor
Kardeşinin sevgilsine goz koyabileceğini düşündüğün adamla niye evli kalıyorsun o zaman?

Kızlar ben evlendiğimizden beri çok kıskanç bir insanım eşimi hep kıskandım o beni hiç kıskanmadı bu da bir sorun ama köşede dursun. Ama eşimin şimdiye kadar bir kadınla ne samimi gördüm ne ettim hatta kendi tabiri ile kadınlarla yılışık konuşmaz ben de hiç görmedim. Ama içimde hep şüphe var bazen kafamda kuruyorum ama bunlar durduk yerde olmuyor tabi. Eşimin işyeri var oraya başka ülkeden olan grnç bir kız girmiş geçici çalışmaya ben bunu çok sonradan çıkmaya yakın öğrendim. İçime şüphe düştü telefonuna baktım ve sadece o ülke ile ilgili hayat şartları felan iş imkanı diye araştırma yapmış sadece aynı gün aynı saat hem yapat zekada hrm google da ben de ertesi gün sordum neden başka kadınjn memleketi araştırıyorsun diye. Bu arada erkek kardeşi de orda çalışıyor meğer ikisi sevgiliymiş arkadaşı demişki ikisi beraber olup o ülkeye gidecekler demiş. Gerçekten de sevgililer ama ben bir türlü kabullenemiyorum sen pnun için değil kadını merak ettin o yüzden ülkesini araştırdın diyorum. Hatta bir kez çok kötü kavga ettik. Kardeşimin sevgilisi ne biçim düşünüyorsun diye. Ama o da sevgili oldujlarını sonradan öğrenmiş. Acaba sevgili olduğunu bilmiyorken mi baktı yoksa kızı merak mı etti baktı .hep aklımda şüphe . Brni ikna ediyor sonra basit bir konuda çok basit yalanını yakalıyorum acaba o da mı yalan diyorum. Hep alttan alıypr beni ikna ediyor a a benim içimde şüphe var. Ama başka bir yakından duydum kızla hiç konuşmamışlar bile. Benim derdim ne şüphwkwrimde haklı mıyım. İlla aldatma olmasa bile başka kadının memleketi neden araştırsın
Eve kapatın madem.

Bu kafa yapısından bir an önce kurtulmanız gerekiyor
Zararı sadece size emin olun
Açık giyinen kızlar her yerde varlar sadece eşinizin çalıştığı iş yerinde değil
Hastalık derecesinde kıskançlığınız

Başka kadının memleketi olduğu için değil yabancı ülke hayat şartlarını merak etmiş olabilir sizinle beraber gitmenin hayalini kuruyor olabilir. Kendiniz söylüyorsunuz zaten eşim şüphe ettirecek bir şey yapmadı diye. Ayrıca sizinkisi eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak adamın bir şey yaptığı yok yaptığınız baskıyla ve psikolojik şiddetle o yöne itmeye çalışıyorsunuz. Bence eşiniz ve kendinizin iyiliği için tedavi görmelisiniz normal değil düşünce biçiminiz. Aksi takdirde bir yerde bu evlilik biter

Eşimin çalıştığı ywr gençlerin sık gittiği oyun salonu genelde hep erkek orada genç ve güzel bir kız olmasını istemiyorum evet konuşmasını asla istemem
Yalan söylemesi sizin hastalıklı kıskançlığınız yüzündendir.

Yani cidden şu üstteki yorumunuza çokşaşırdım. Bu düşüncelerle mutlaka eşiniz sizi bir gün aldatacak. Çıkın şu enerjiden.

Back
X