Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaslar 16 ekim adetimin son baslangıcının ilk günüydü 27 ve 30 ekim birliktelik yasadım 12 kasımda adet gördüm ama ilk 2 gün yogun gecti sonrası seyrekti 27 kasımda kan testi verdim sonucum <2 çıktı
arkadaslar 16 ekim adetimin son baslangıcının ilk günüydü 27 ve 30 ekim birliktelik yasadım 12 kasımda adet gördüm ama ilk 2 gün yogun gecti sonrası seyrekti 27 kasımda kan testi verdim sonucum <2 çıktı
Şuan gebelik yok ama yumurtlama yeni olmuş olabilir ben de gebeligimi şu şekilde öğrenmistim reglim bittikten 2 hafta sonra kan verince degerim böyle çıkmıştı sonra reglim 6 gün gecikince gebe olduğumu öğrenmistim aynı ayda yapılan iki testle yani hala umut yok olmuş değil reglini bekle
16 Ekim adetimin son başlangıç günüydü 27 Ekim’de ve 30 Ekim’de ilişkiye girdim ama korunduk prezervatif ile sonrasında 12 Kasım’da adet oldum, adetim ilk 2 günü normal kan geldi sonrasında kahverengi şeklinde ped dolduracak şekildeydi sonrasında ayıptır söylemesi idrarımla birlikte kan falan da gördüm peçete ile temizlerken de kırmızı kan da geldi sonrasında bitti 12 Kasım-16 Kasım tarihleri arasında sonrasında psikolojik stres olarak mı bilmiyorum hemen anında mide bulantılarım başladı ben şüphelendiğim için sürekli 6 7 kez test yaptım negatif çıktı ve sonrasında dayanamadım yine 27...