Şüphe içimi kemiriyor...yardım edin

Bence yeterince ilgi görmüyorsun. Birliktesiniz ama sen fazlasıyla yalnız hissediyorsun, bu yüzden de bunları düşünecek çok vaktin oluyor.

İşte bilmiyorum.güven problemim var guvenemiyorum.telefonu ortada durur karistirmaz birlikte telefonundan video izlerken bile "acaba watshapi engelledimi birileri yazmiyo "diyorum..gerisini siz düşünün
Instgramin
Bence yeterince ilgi görmüyorsun. Birliktesiniz ama sen fazlasıyla yalnız hissediyorsun, bu yüzden de bunları düşünecek çok vaktin oluyor.
Aksine çok ilgili 1 saat yazmayim neden yazmiyosun neden beni merak etmedin vs seyler söylüyor

Hemen gösteriyor zaten.sorun bendemi(

Şüphe zaten hep iç kemirir, içinizde daimi bir şüpheyle size dünyanın en iyi, en sadık adamını da getirsem yine de ondan şüphelenecek bir şeyler bulabilirsiniz. Bu böyle sürerse hiçbir zaman sağlıklı ilişkileriniz olamaz. Geçmişinizde ciddi bir aldatılma olayı falan mı yaşadınız? Ciddi bir şekilde güveninizi sarsacak bir olaya tanık mı oldunuz? İlla sevgili olması şart değil, çevrenizde çok güven duyduğunuz birinin yaptığı bir olay da olabilir, anne, baba, kardeş vb. Kendi kendinize verdiğiniz telkinler şüphe duygusunu içinizden atmanıza yetmiyorsa psikolojik destek almanızı öneririm, böylece bu duygunun altında yatan olay ortaya çıkabilir.

Evet eniştem ablami aldatmisti..hemde hayatta en son yapacak kisiydi.o yaptiysa herkes yapar diye düşündüm hep.
Kendi kendimi bunalmaktan baska nisey degil.az once profil fotosunu degistirdi yine soylendim neden diye

Hemen gösteriyor zaten.sorun bendemi(

Canim hemen gosteriyorsa sorun ne o zaman hani gercekten elle tutulur bir guvensizligi olmadiysa mesela mesajlari gostermese suphe duymakta haklisin.Ama bu tarz insanlar (bende dahil )insanlar karsidaki ne kadar iyi olsa bile karamsarliktan,takintili durumdan dolayi karsisindakine hep bi guvensizlik,hep bi aevgi sorgulama durumuyla karsi karsiya.Gercekten sonu aydinlik degil.Bendede senin kadar olmasada bu takintili durum var.Nasil asilir edilir bir fikrim yok.. Bana sorarsan problem sende..

Evet eniştem ablami aldatmisti..hemde hayatta en son yapacak kisiydi.o yaptiysa herkes yapar diye düşündüm hep.
Kendi kendimi bunalmaktan baska nisey degil.az once profil fotosunu degistirdi yine soylendim neden diye

Kendinizin farkında olmanız çok güzel, en azından yaptığınızın mantık dışı olduğunun farkındasınız, bu herkeste olmuyor. Bence terapi alırsanız cidden çok yararını görürsünüz. Böyle ilişki sürdürmek de zor, sürdürseniz bile size de yazık. Ha karşı tarafta sizi bu şüpheye düşüren davranışlar da olabilir, etkisi muhakkak vardır. Ama psikoterapi görmenizin kesinlikle faydası olur.

Biraz da olsa güvenmelisin.
Her ne kadar kimseye güven olmaz desek de güvenmeden bir ömür nasıl geçer ki diken üstünde?

Mesela profil foto değiştiriyor "acaba neden değiştiriyor birine beğendirmek için mi "diyorum.kıskandim dedim fotosunu kaldırdı..ben daha ne istiyorum ki belami

Sürekli tedirginim hic belli etmiyorum.
Kendimi mutsuz ediyorum hepsi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…