• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şüphe içimi kemiriyor

hayallll

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
8
0
16
Kırklareli
yaa kızlar çok düşündüm derdimi anlatacak kimsem yok.bana yardım edin lütfen eşimden şüpheleniyorum en yakın arkadaşıma bir iki bakışını yakaladım bunlar hiç masumane bakışlar degil ben napıcam işin en kötüsü arkadaşımında bakışlarından şüpheleniyorum yaa öyle kendime bakmayan biri degilim çirkin degilim diye düşünüyorum eşimin her istegine cevap vermeye çalışıyorum üstelik 23 yaşındayım eşim benden 13 yaş büyük niye hala gözü dışarıda anlamadım pskolojim çok bozuldu küçücük konuları büyütür oldum sık sık kavga ediyoruz bana yardım edin

emin değilseniz hiç konusunu dahi açmayın
gözlemleyin,ne kadar sıklıkla görüşyorsunuz
biraz mesafe bırakın bakalım eşiniz ne diyecek

eşine bişey söyleme, arkadaşınla ikisini aynı ortama sokma bundan sonra. ama bu geçici çözüm olur. eğer gözü dışarıdaysa yapacak bişey yok. ya bunu bilerek evliliğini sürdürceksin ya da ayrılcaksın.

sakin esine birsey soyleme, hem kesin emin olmadan ima bile etme
arkadasinla ikisini fazla bir ortama getirme
arkadasinin yanina boyle bir hikaye anlat, iki yakin arkadas, arkadaslardan biri en yakin arkadasinin esine goz dikmis ayirmis onlari falan diye.. bak bakalim onun yorumu ne olacak, tepkisi ne olacak

eşlerimizde arkadaş ben görüşmek istemesem onlar mutlaka aile oturmaları falan ayarlıyolar gitmek istemedigimi söylesem eşim niye diye sorar

inşallah böyle birşey yoktur.daha dikkatle gözlemleyin bence.arkadaşınızla ne derece yakınsınız?ne sıklıkla görüşüyorsunuz?

sakin esine birsey soyleme, hem kesin emin olmadan ima bile etme
arkadasinla ikisini fazla bir ortama getirme
arkadasinin yanina boyle bir hikaye anlat, iki yakin arkadas, arkadaslardan biri en yakin arkadasinin esine goz dikmis ayirmis onlari falan diye.. bak bakalim onun yorumu ne olacak, tepkisi ne olacak
ne diyecek aaa kadına bak kötü kadın diyecek?
şayet niyetinde bişey varsa:23:

konu sahibi eşin ve arkadaşını aynı ortamda birarada bulundurmamalısın,arkadaşın evli mi?
bu konuyu ikisine de açma.:51: eşeğin aklına karpuz kabuğunu sokma:32:

sonuçta kadının da kocası oluyor ailecek görüşüyormussunuz o kadar korkusuz olamaz yanlış anlıyor olmayasınız
eşiniz size karşı davranışları nasıl yada gözü dışarda bi tip mi

yalnızken mi yoksa eşlerle bir arada mı bu bakışları hissettin, yani arkadaşının eşinin olduğu ortamda mı?

karşılaştırm aarkadaşınla arkadaşım,başka aile gezmeleri düzenlemeye çalış,başka programlar yap,başbaşa konsere,sinemaya ,tiyatroya falan gidin,başka arkadaşlarınız varsa onlarla görüşün.Çok muhabbet tez ayrılık getirir.Siz hergün,eşlerle haftada bir gün fazla bence.

eşinin evde bulunduğu saatlerde arkadaşını kabul etme, ya da evden bir şekilde göndermeye karşılaştırmamaya bak..
ne kadar süredir evlisiniz?

yalnızken nasıl yakaladınız ya anlayamadımda:44:

eşinizin aynı ortamdayken size karşı tavırları nasıl peki? yada normalde nasıl size karşı bir değişiklik var mı tavırlarında?

hepimiz bir ortamdayken degil yalnızken yakalıyorum

yazıklar olsun öyle aeşe öyle arkadaşa
canım sen öyle hissediyorsan öyle olma ihtimali var eşine söylemden hiç ona hissettirmeden o duştayken uyuyorken telindeki numaraları teline kaydet geçmiş detayını hat bilgilerini al bak bakalım arkadaşınla görüşmeleri varmı
şimdi onlar senin şüphelendiğini bilmiyorlarsa rahatça telden falan görüşmüşlerdir ve böylece emin olursun sonra ne yapacağına kara verirsin ama bunları hiç hisettirmeden yap

yazıklar olsun öyle aeşe öyle arkadaşa
canım sen öyle hissediyorsan öyle olma ihtimali var eşine söylemden hiç ona hissettirmeden o duştayken uyuyorken telindeki numaraları teline kaydet geçmiş detayını hat bilgilerini al bak bakalım arkadaşınla görüşmeleri varmı
şimdi onlar senin şüphelendiğini bilmiyorlarsa rahatça telden falan görüşmüşlerdir ve böylece emin olursun sonra ne yapacağına kara verirsin ama bunları hiç hisettirmeden yap

evet birbirlerinin telefonu kayıtlı mı tel.lerinde?

Back
X