• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şüphe içimi kemiriyor

bu arkadaşınla eşleriniz sayesinde mi tanıştınız? yoksa siz ikiniz mi önceden arkadaştınız?

bir bakış birçok şeyi anlatır evet.ama kocanıza söyleyerek sadece egosunu tavan yaptırır ve güvenmediğinizi vurgulamış olursunuz.bazı erkekler kıskandırmayı sever.benim eşim mesela.kıskaniim die elinden geleni yapar.bişi diincede amaaan sende çokmu kıskançlaşıyorsun ne der.yaptıklarını anlatsam ooooooo.ama elbette takipteyim:)) takip edin sadece çaktırmadan.elbet varsa bişey açık verecektir.

telefon,mail,işyeri gibi ufak araştırmalar yapın bence.. kesinlikle emin olmadan iki tarafada renk vermeyin varsa bile böyle birşey ekmeklerine yağ sürmüş olursunuz..

yaa kızlar çok düşündüm derdimi anlatacak kimsem yok.bana yardım edin lütfen eşimden şüpheleniyorum en yakın arkadaşıma bir iki bakışını yakaladım bunlar hiç masumane bakışlar degil ben napıcam işin en kötüsü arkadaşımında bakışlarından şüpheleniyorum yaa öyle kendime bakmayan biri degilim çirkin degilim diye düşünüyorum eşimin her istegine cevap vermeye çalışıyorum üstelik 23 yaşındayım eşim benden 13 yaş büyük niye hala gözü dışarıda anlamadım pskolojim çok bozuldu küçücük konuları büyütür oldum sık sık kavga ediyoruz bana yardım edin

katiyen anladığını belli etme adama gidip niye bakıyorsun deme iz peşine düş gözlem yap ve katiyen çocuk doğurma korun...

bencede aynı ortama sokma esıne desen ben o kız kımse bır araya gelmek ıstemıyorum sewmıyorum gıbılerınden belkı senın fıkrını onaylar gorusmez hem kızda gelmez kız gelmek ıstedıgınde arıyordur zaten aradıgında musaıt olmadıgını dersın olur bıter benım dusuncem bu canım

uzaklaştır tek yapabilceğin bu
olmadı eşinin teli elindeyken boş msj at kadına:34:

yaa kızlar çok düşündüm derdimi anlatacak kimsem yok.bana yardım edin lütfen eşimden şüpheleniyorum en yakın arkadaşıma bir iki bakışını yakaladım bunlar hiç masumane bakışlar degil ben napıcam işin en kötüsü arkadaşımında bakışlarından şüpheleniyorum yaa öyle kendime bakmayan biri degilim çirkin degilim diye düşünüyorum eşimin her istegine cevap vermeye çalışıyorum üstelik 23 yaşındayım eşim benden 13 yaş büyük niye hala gözü dışarıda anlamadım pskolojim çok bozuldu küçücük konuları büyütür oldum sık sık kavga ediyoruz bana yardım edin

Bu işler güzellikle , yaşla pek alakalı değil adam karakterliyse eşi dünyanın en çirkin kadını da olsa aldatmaz başka kadına bakmaz yoksa her güzelin mutlaka daha güzeli var canım eşinin hattı hangi operatör bilmiyorum ama internetten kayıt edip görüşme detaylarına bakabilirsin v... ise yardımcı olayım nasıl yapacağını

eğer koca suçluluk duyacak biriyese bişi olmaz

yada kadını arıyacaktım benim tel uzaktı senden arayım dedim yanlışlıkla mesaj gitti felan derdim ben olsam

Kadınlar genelde sezerler bu konuları.

Sakın eeşine ya da arkadaşına bişey belli etme.
Takip et.

Ben olsam çekerim aarkadaşını köşeye ne o bakışalr derim gerekirse kavgada ederim herkes haddını bılsın uzak tutu onu evden

Son düzenleme:
arkadaşınla yalnızken yalanda olsa eşim bana beni çok sevdigini söyledi yada hiç yapmadıgı bişeyler yaptı veya bu aralar üstüme çok düşmeye başladı falan de bakalım arkadaşın nasıl bir tepki verecek

Eşeğin aklına karpuk kabuğu düşürmek diye bir söz vardır canım.
Bilir misin ?
Hah, ne arkadaşına ne de kocana bu düşüncelerinden bahsedip , karpuz kabuğu düşürme.
Kanıtın yok. Arkadaşınla kocanı yanyana getirmemeye çalış. Bunun başka çözümü de yok.​

Allah yardımcın olsun çok zor içine düştüyse şüphe,gerçeklik payı vardır.kadınlar anlar böyle şeyleri.takip et biraz daha

şüphe çok kötü bir duygu insanın içini kemirir durur.bu durumdan emin değilsin canım bu nedenle eşine de arkadaşına da hiçbirşey söyleme biraz daha gözlemle eşinin telini kontrol et.zaten varsa birşey mutlaka ortaya çıkar:31:

Back
X