• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüphe Kanal D

şüphe final olcAkmış.ee o uyuz kız oynarsa :86:
muhteşem yüzyıl solda sıfır bırakmış:52: finali perşembe günüymüş:92:

Kanal D den beklenmedik bir şey dizi bitirmek.

Gayet de güzeldi bence.

Saçma sapan Arka Sokaklar, Akasya Durağı gibi dizileri hala devam ettirip bunu kaldırmaları olmadı.

Yazık oldu senaryoya, çok iyiydi halbuki.

Kanal D den beklenmedik bir şey dizi bitirmek.

Gayet de güzeldi bence.

Saçma sapan Arka Sokaklar, Akasya Durağı gibi dizileri hala devam ettirip bunu kaldırmaları olmadı.

Yazık oldu senaryoya, çok iyiydi halbuki.

Katılıyorum,hakkaten ilginç bi senaryosu vardı,devam ettirilebilecek düzeydeydi en azından,başka bi

güne alsalar çok daha iyi olurdu ama kaldırmaları hiç olmadı yani...

bu senaryoya ilk darbeyi selin demiratar ikinci darbeyi de muhteşem yüzyıl vurdu.

Ben iki bölümdne sonra kalkacağını anlamıştım hiç söz edilmiyordu Muhteşem Yüzyılın gölgesind ekaldı konusu da çok yavandı yani heyecan yoktu zaten mıymıy Selin'i de hiç sevmem.. Boşver izlemiyordum zaten muhteşem yüzyıl varken..

Final miydi şimdi bu?

Yazık oldu senaryoya, her şey havada kaldı.

Normal bir bölüm yayınlandı ve bitirildi.

Final miydi şimdi bu?

Yazık oldu senaryoya, her şey havada kaldı.

Normal bir bölüm yayınlandı ve bitirildi.

bu diziyi hic izlemedim ama boyle finallerden nefret ediyorum
madem bitireceksin dogru duzgun bi final yap dimi...

guzelim diziler boyle sacma sapan bitirliyo:19:
misal : ask oyunu

tutmayacağı belliydi zaten bir kere hiç yıldız uyuncu yoktu.ve muhteşem yüzyıl gibi reytinglerde almış yürümüş bir dizinin karşısına konmuş sanki çok iş yapacakmış gibi..bitti ama inan bişey kaybetmedik yeni dizilere yer açılmış oldu:))

Çok geç yayınlandı final bölümü.. Ben izleyemedim, nasıl bitti kızlar?

Aslında izlenebilir bir diziydi, benim ilgimi çekmişti.. Çok erken bitirdiler..

yıldız oyuncu yok muydu?müthiş bir kadroydu ama yazık oldu.izleyemedim gerçi ama kadroya içim gidiyordu

Benim de anlayamadığım o.

Sinema otoritelerinin gelecek gördüğü sayısız yapımda yer almış daha da alacak olan İsmail Hacıoğlu mu yıldız değildi ?

Sadece oyunculuğunu değil sesini de kullanan, seslendirme sanatçıları arasında yer edinmiş Serkan Altunorak mı yıldız değildi ?

Yıldız oyuncudan kasıt ne acaba çok merak ediyorum.

Karşısındaki Halit Ergenç'ten çok daha önemli bir oyuncudur İsmail Hacıoğlu. Oyunculuk ne olarak görülüyor kk da anlam veremiyorum.

Back
X