Şüphe Kanal D

oyuncuyu hic begenmiyorum. fragmanindanda hic hoslanmamistim. seyretmedim

herkes muhteşem yüzyılda takılı kaldı sanırım reklam da olmayınca

Bende yarım yamalak izlediğim için pek anlamadım ama izlemeyi düşünüyorum.

selin demiratara sinir oluyorum:24: kıvanç varmı cidden bu dizide ama kıvanç için bile olsa o kadın çekilmez ben bi kere tecrübe ettim acı hayattan bilyorum adamı gerçekten kasıyo o kadın

Evettt tahammül edemem izlemicem diyordum tükürdüğümü yaladım hayırlı olsun banaa :27:

Arkadaşımla konuşuyorduk güzel bence izle dedi,hemen ardından tekrar verdiler açtım izledim.

Çarpık insanlar, çarpık ilişkiler. Ama herşey dozunda bence.

Evet ben beğendim.

İzler gelecekte neler olcak, gidişat ne bi bakarım.

Ama yine de söylüyorum Selin Demiratar hala antipatik !

Umarım ilerleyen bölümlerde rolüne oturtur, alışırım.

İsmail Hacıoğlu harika olmuş, bayıldım.

Serkan Altunorak da Melekler Korusuna göre kat kat iyi.

Oyunculuklar da iyi yani.

Bakalım haftaya neler olcak.

Asıl olaylar İpek Beyaz'ın aileye katılmasıyla başlıcak zaten

Evettt tahammül edemem izlemicem diyordum tükürdüğümü yaladım hayırlı olsun banaa :27:

Arkadaşımla konuşuyorduk güzel bence izle dedi,hemen ardından tekrar verdiler açtım izledim.

Çarpık insanlar, çarpık ilişkiler. Ama herşey dozunda bence.

Evet ben beğendim.

İzler gelecekte neler olcak, gidişat ne bi bakarım.

Ama yine de söylüyorum Selin Demiratar hala antipatik !

Umarım ilerleyen bölümlerde rolüne oturtur, alışırım.

İsmail Hacıoğlu harika olmuş, bayıldım.

Serkan Altunorak da Melekler Korusuna göre kat kat iyi.

Oyunculuklar da iyi yani.

Bakalım haftaya neler olcak.

Asıl olaylar İpek Beyaz'ın aileye katılmasıyla başlıcak zaten

selin demirtar a insan gercekten katlanamiyor..annem daha önce fragmanini filan görmemisti onu görünce ayyy bu mu var dedi..ailecek tiksinti geldi aci hayat ta izlemistm ilk gerci o dizide izlenecek bir dizi degildi ama kadin cok soguk..fakat simdlik pek göze batmadi öyle cok sinir edecek tavirlari olmadi :)) miy miy da degil gibi birde gercekten güzel degil gibi yani bilmiyorum annemde bizde herkesi sevdik bi bu kadini sevemedik dedi hakli..ama dizi kurgu olarak iyi,görüntüde hosuma gitti sinema havasnda cok caf cafli renkler yok.ismail hacioglu tatli :))
ama benim anlayamadigim avukat kutlu ailesinden biri annenizi öldürdü dedi fakat orda kimse vasiyet aciklana kadar bilmiyordu..o nasil oldu anlayamadim..bu aralar beyaz gelincige bakiyorum netten ondada intikam vardi sonu askla bitti:)) ama ev icindekiler kardesleri onlarla birsey yasamaz ama diger cocukla olabilir..
bide hosuma giden ölmeden yapilacaklar arasinda umre var ama sirasi formula arabaisyla :) yaristan sonra oyanindaki adamda dedi bari önce umre ye gittseydiniz burda ölürseniz gibi..hosuam gitti bence zamanla daha oturacagina inaniyorum..
ama evleri cok soguk geldi böyle kapkaranlik gibi koyu mobilyalar yerler filan cok skici bir evdi

selin demirtar a insan gercekten katlanamiyor..annem daha önce fragmanini filan görmemisti onu görünce ayyy bu mu var dedi..ailecek tiksinti geldi aci hayat ta izlemistm ilk gerci o dizide izlenecek bir dizi degildi ama kadin cok soguk..fakat simdlik pek göze batmadi öyle cok sinir edecek tavirlari olmadi :)) miy miy da degil gibi birde gercekten güzel degil gibi yani bilmiyorum annemde bizde herkesi sevdik bi bu kadini sevemedik dedi hakli..ama dizi kurgu olarak iyi,görüntüde hosuma gitti sinema havasnda cok caf cafli renkler yok.ismail hacioglu tatli :))
ama benim anlayamadigim avukat kutlu ailesinden biri annenizi öldürdü dedi fakat orda kimse vasiyet aciklana kadar bilmiyordu..o nasil oldu anlayamadim..bu aralar beyaz gelincige bakiyorum netten ondada intikam vardi sonu askla bitti:)) ama ev icindekiler kardesleri onlarla birsey yasamaz ama diger cocukla olabilir..
bide hosuma giden ölmeden yapilacaklar arasinda umre var ama sirasi formula arabaisyla :) yaristan sonra oyanindaki adamda dedi bari önce umre ye gittseydiniz burda ölürseniz gibi..hosuam gitti bence zamanla daha oturacagina inaniyorum..
ama evleri cok soguk geldi böyle kapkaranlik gibi koyu mobilyalar yerler filan cok skici bir evdi

Evet şu Selin Demiratar elini eteğini çekmeli dizi sektöründen.

Ya ama belki de geliştirir kendini yaa. Cansu Dere de önceden çok rahatsız ederdi beni ama şimdi öyle göze batmıyor. Hatta soğuk rollere yakıştığını bile düşünüyorum. Belki o da öyle olur.

Tabiki ilk bölümle dizi oturmaz. Havada kalan çok şey var. Ama zamanla oturacaktır.

Evin sıkıcı olması da normal geldi bana. Ama Aziz'in tarafını çok beğendim ben. Ne kadar güzel bir mimarisi vardı öyle.

muhteşem yüzyılla bunun arasında dağ kadar fark varmış
reytingler öyle diyor yani:27:

Selin Demiratar denilen soğuk nevaleyi başrole koyan zekayı sorgulamak gerek.
Tutmaz..!

ben de o kızı sevmiyorum ama,gözüme batmadı bu defa nedense.
sevdim diziyi.çarş. akşamları boştu,izlerim heralde..

hafta sonu ve hafta içi akşam tekrarı oldu durdu :120::120::120:
tutsun bir dizi bu kadar da gözümüzün içine sokulmaz ki :95:

İzleyen olmadı mı bu hafta ??

Ben izledim ilk bölüm gibiydi.

Kamera kullanımına bayıldım.

Bi de aile acayip sır dolu.

Avukat ona ayrı, ona ayrı şey söylüyor.

Acayip şeyler dönüyor.

Hikaye hoşuma gitti açıkcası

izleyen varsa bişey sorcam tekrarına bakıyorumda şu sarışın kız kimin nesi.
ipeğe halacık deyip duruyor yoksa serkan altunorak ın kızı rolündemi:37:

Selin yüzünden bu topik hiç ilerlememiş:9:

Sinir oluyorum o kıza istediği kadar güzel rol yapsın:84:

Bu diz yüzünden Kanal D ile kavga halindeyim (kendi çapımda) ne zaman söyle bi zap yapayım desem, gece gündüz fark etmiyo önüme bu dizi çıkıyo Demin kahvaltı yapıyorum yine bu dizinin tekrarını koymuşlar, ya abartmıyorlar mı biraz ?

Back
X