Şüphe Kurdu İçimi Kemiriyor!!

anlat dinliyorum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2018
28
17
3
35
Merhaba Sevgili Hanımlar, uzun zamandır kk yı dışardan takip ediyordum bugün aranıza katılmak nasip oldu:halay: uzatmadan küçük bi girizgahla başlıyim. 5 yıllık evliyim ve bi kızım var. Eşimle 8 yıllık sevgililik döneminden sonra evlendik. çok iyi etrafınca çok sevilen vicdanlı biri olur kendisi. yalnız geçen pazar telinde kayıtlı olmayan bi numaradan gelen mesaji gördüm. mesaj aynen şöyle " eğlence mi arıyorsun, çocuk değilsin. hem numaramı alıyorsun hem aramıyorsun". eşim mesajı açmamıştı mesaj geleli yarım saat olmuştu. tesadüf ben gördüm. söyledim bilmiyorum belki öğrencilerimden birioir dedi. ne alaka ya dedim. kızımın üzerine yemin edebilirim istersen dedi. tabiki hayır dedim.
O numaraya mesaj attı kimsin tanımıyorum diye. Sonra ben baktım no yu engellemiş. şok oldum. hesap sordum. vallahi bilmiyorum belki kızımız oynarken( tel kızımdaydı 2 yaşında) o yapmış. beni tanımıyor musun falan bi sürü laf. sonra ben kendi telimden aradım açtı. kıza mevzuuyu anlattım yanlış olmuş kusuru bakmayın dedi. özür diledi ama konuşmaları tutarsız geldi bana. eşim istersen ben ariyim dedi. yok dedim ama bilemiyorum. eşimde fazla mı tedirgin oldu anlamadım.
görüşlerinizi bekliyorum. sevgilerrr..

2 yaşındaki kızınız telefonla oynarken numarayı mı engellemiş? Yanlışlıkla arama yapsa inanılır da, bu inandırıcı değil.
Bana eşiniz bir haltlar karıştırmaya karar vermiş ama sonra vazgeçmiş, lakin numarasını aldığı kız vazgeçmemiş, ondan olay açığa çıkmış gibi geldi.
Ya da belki de yanlış numaradır gerçekten. Olabilir yani...

benim hayatım kk dan önce ve sonra diye ikiye ayrılıyor:KK53:

eğer bu konuyu buraya üye olmadan önce dinleseydim abartıyorsun derdim ama şu anda takipte kal diyorum oturmayan garip bir şeyler var :işsiz:

birisi bir şey için çok yemin etme heveslisiyse mutlaka bir bit yeniği vardır
aynen öyle valla kk dan önce ve sonra:KK70::KK70:

benim hayatım kk dan önce ve sonra diye ikiye ayrılıyor:KK53:

eğer bu konuyu buraya üye olmadan önce dinleseydim abartıyorsun derdim ama şu anda takipte kal diyorum oturmayan garip bir şeyler var :işsiz:

birisi bir şey için çok yemin etme heveslisiyse mutlaka bir bit yeniği vardır
Ben hala akıllanmayan gruptayım galiba... :KK75:

Merhaba Sevgili Hanımlar, uzun zamandır kk yı dışardan takip ediyordum bugün aranıza katılmak nasip oldu:halay: uzatmadan küçük bi girizgahla başlıyim. 5 yıllık evliyim ve bi kızım var. Eşimle 8 yıllık sevgililik döneminden sonra evlendik. çok iyi etrafınca çok sevilen vicdanlı biri olur kendisi. yalnız geçen pazar telinde kayıtlı olmayan bi numaradan gelen mesaji gördüm. mesaj aynen şöyle " eğlence mi arıyorsun, çocuk değilsin. hem numaramı alıyorsun hem aramıyorsun". eşim mesajı açmamıştı mesaj geleli yarım saat olmuştu. tesadüf ben gördüm. söyledim bilmiyorum belki öğrencilerimden birioir dedi. ne alaka ya dedim. kızımın üzerine yemin edebilirim istersen dedi. tabiki hayır dedim.
O numaraya mesaj attı kimsin tanımıyorum diye. Sonra ben baktım no yu engellemiş. şok oldum. hesap sordum. vallahi bilmiyorum belki kızımız oynarken( tel kızımdaydı 2 yaşında) o yapmış. beni tanımıyor musun falan bi sürü laf. sonra ben kendi telimden aradım açtı. kıza mevzuuyu anlattım yanlış olmuş kusuru bakmayın dedi. özür diledi ama konuşmaları tutarsız geldi bana. eşim istersen ben ariyim dedi. yok dedim ama bilemiyorum. eşimde fazla mı tedirgin oldu anlamadım.
görüşlerinizi bekliyorum. sevgilerrr..
Eşinizin bir haltlar karıştırmaya kalkıştığı kesin ama hedefine ulaşamamış, bu sizi rahatlatır mı bilmem. Madem kadın ynlış msj atmış eliniz niye numarayı engellemiş. Kızınızın engellemediği kesin yani o konuda da yalan söylüyor

nasıl yapılıyor bilmiyorum ama
bir prgram var onu yukluyorsun eşin kimle ne konuşursa yazışırsa sana mesaj olaraka falan düşüyor
onu yukle , bir halt yiyorsa ipliği pazara çıkar zaten

Back
X