• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüphe Kurdu İçimi Kemiriyor!!

Evet başkası yanlışlıkla atmış olabilir, böyle şeyler olabilir nadirde olsa. Ama işin ilginç yanı niye eşiniz numarayı engelledi bir suçu yoksa?
Madem içinize bi kurt düştü o zaman eşinizin telefonundan bi mesaj atıp cevap bekleyin bakalım
Ve takipte kalın bencede

Orası öyle ama eşinizin yanında arar sorarsınız kimsin diye. Çünkü çekinecek birşeyiniz yok. Rahatsız oldum engelledim dersiniz. Ama çocuk engellemiştir filan çok safça olmuş ya..

Eşimin bu durumu sıkıntı yapacağını bilsem bende sinek küçük mide bulandırmasın diyerek , ondan ya saklar yada örtbas etmeye çalışırdım bu arada saçmalayabilirim çok normal .
Şüphe iyidir ama bazen herşey görüldüğü gibi değildir .

Kızı kötüleyerek uzaklaştırma çabasına da ayrı kurt düşmeliydi bana olsa benden şüphelenilse kanıtlamak için her şeyi yapardım ama sen avunmuşsun madem hayırlısı olsun inşallah öyledir değilse çıkar elbet

Esin bir haltlar karistirmis sonra da kivirmaya calismis.

Cok acele etmissin
Numarayi kaydetip gizliden kim oldugunu arastiracaktin
Gizliden arayacakstin

Neyse..numarayi kaybetme
Takipte kal

Merhaba Sevgili Hanımlar, uzun zamandır kk yı dışardan takip ediyordum bugün aranıza katılmak nasip oldu:halay: uzatmadan küçük bi girizgahla başlıyim. 5 yıllık evliyim ve bi kızım var. Eşimle 8 yıllık sevgililik döneminden sonra evlendik. çok iyi etrafınca çok sevilen vicdanlı biri olur kendisi. yalnız geçen pazar telinde kayıtlı olmayan bi numaradan gelen mesaji gördüm. mesaj aynen şöyle " eğlence mi arıyorsun, çocuk değilsin. hem numaramı alıyorsun hem aramıyorsun". eşim mesajı açmamıştı mesaj geleli yarım saat olmuştu. tesadüf ben gördüm. söyledim bilmiyorum belki öğrencilerimden birioir dedi. ne alaka ya dedim. kızımın üzerine yemin edebilirim istersen dedi. tabiki hayır dedim.
O numaraya mesaj attı kimsin tanımıyorum diye. Sonra ben baktım no yu engellemiş. şok oldum. hesap sordum. vallahi bilmiyorum belki kızımız oynarken( tel kızımdaydı 2 yaşında) o yapmış. beni tanımıyor musun falan bi sürü laf. sonra ben kendi telimden aradım açtı. kıza mevzuuyu anlattım yanlış olmuş kusuru bakmayın dedi. özür diledi ama konuşmaları tutarsız geldi bana. eşim istersen ben ariyim dedi. yok dedim ama bilemiyorum. eşimde fazla mı tedirgin oldu anlamadım.
görüşlerinizi bekliyorum. sevgilerrr..
Mesaj esinizie yanlisikla gelseydi esiniz oanikle engelleme geregi duymazdi..bence takipte kalin

Kullandığı operatörün telefon uygulaması üzerinden sık görüştüğü numaraları bulabilirsiniz (özellikle Türk Telekom ise)

Back
X