• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şüphe

ablasına olan borcu yalan bence :110: çünkü benim eşimde evlendiğimizin ertesi günü iki tane bileziğimi istedi enişteme lazımmış diye bende verdim saf gibi ama bir kaç gün sonra içimdeki sesler durulmadı ablasına gittiğimiz bir gün gizliden eniştesine sordum ki verilen alınan bir şey yokmuş. o iki bileziğim nereye gitti hala bilmiyorum her sorduğumda ayrı bir bahaneyle geliyor hatta onun üstünden geriye kalan diğer bileziklerim de gitti ve eminim hepside at yarışına gitti :KK42: sanırım bunun bir çözümü yok çok araştırdım hala bir çözüm yolu bulamadım.tek çözüm yolu tedavi olmaları onuda kesinlikle kabul etmezler çünkü bunun bir bağımlılık olduğunu kabul etmiyorlar. Allah'ım tüm bunu yaşayanların yardımcısı olsun inşallah eşlerimizi de ıslah etsin inşallah :KK42: :KK42:
Amin inşallah.. Akıllanmaları lazım o kadar giden paradan sonra ama yok bu sefer tutcak inancı var bunlarda, nasıl aşabilirlerr ancak tedaviyle başkası korkutsada ürkütsede anlamı yok :KK12: ne umutlarla evleniyoruz bileziklerimiz yapılıyo bi kadın asla kolay kolay bozdurmaz o bilezikleri geleceğimiz güvencemiz onlar bizim ama erkekler gözü kapalı bozduruyo :KK43:

Kızlar konumu okuyanlar bilirler eşim kredi çekecekti ablasına olan borcu için.. 5.000 tl borç için 10.000 tl kredi çekmiş,ve bana yarın dökümü getiririm öğrenirsin ne kadar çektiğimi dedi,bende o söylemeden bankayı aradım öğrendim..kafayı sıyırcam neden 10.000 çekiyo neden bu kadar borç altına sokuyo bizi bi anlasam :KK43: şimdilik haberim yokmuş gibi davranıyorum akşamı bekliyorum :KK14:

bunu söyleyen olmuştur belki ama bende söyleyeyim ''SAKIN ÇOCUK YAPMA''
eşin güvenilmez biri bence sen evliliğini gözden geçir, o altınlar senindi tabi evlilik ortak bir yaşamdır ama o ortaklık böyle olmaz.dikkatli ol

Kızlar konumu okuyanlar bilirler eşim kredi çekecekti ablasına olan borcu için.. 5.000 tl borç için 10.000 tl kredi çekmiş,ve bana yarın dökümü getiririm öğrenirsin ne kadar çektiğimi dedi,bende o söylemeden bankayı aradım öğrendim..kafayı sıyırcam neden 10.000 çekiyo neden bu kadar borç altına sokuyo bizi bi anlasam :KK43: şimdilik haberim yokmuş gibi davranıyorum akşamı bekliyorum :KK14:
Akşam konuş o 5000 lira da iddiaya gitmesin.

bunu söyleyen olmuştur belki ama bende söyleyeyim ''SAKIN ÇOCUK YAPMA''
eşin güvenilmez biri bence sen evliliğini gözden geçir, o altınlar senindi tabi evlilik ortak bir yaşamdır ama o ortaklık böyle olmaz.dikkatli ol
Haklısınız, ben evlendik zorda diye yardım etmek istedim hep.. ama o bunu çok kötü kullandı :KK43:

Eğer yine iddada yediyse ya da başka borçlarıda varsa onlar için çektiyse pazar günü kv gidicez orda anlatıcam kızlar, ne derler ne yaparlar hiç fikrim yok ama söylemek zorundayım.. Bana belli etmeden 10 bin tl ne için çekilirki

Haklısınız, ben evlendik zorda diye yardım etmek istedim hep.. ama o bunu çok kötü kullandı :KK43:
sen alttan aldıkça o bunu yapmaya devam edecektir.
kumara umut bağlaması bence saplantılı bir hal, sözünü tutmuyor, borcuna sadık değil, yalan söylüyor, geleceğinizi riske atıyor, kişisel haklarını işgal ediyor, yalan söylüyor, ah kardeşim işin çok zor ama düşünmeli hatta bu durumu ailenle ve onun ailesi ile görüşmen gerekebilir yoksa gençliğine yazık olacak

sen alttan aldıkça o bunu yapmaya devam edecektir.
kumara umut bağlaması bence saplantılı bir hal, sözünü tutmuyor, borcuna sadık değil, yalan söylüyor, geleceğinizi riske atıyor, kişisel haklarını işgal ediyor, yalan söylüyor, ah kardeşim işin çok zor ama düşünmeli hatta bu durumu ailenle ve onun ailesi ile görüşmen gerekebilir yoksa gençliğine yazık olacak
Evet bunların hepsini bile isteye yapıyo 1-2 tamam dedim ama yok ardı arkası kesilmiyo.. şimdi 2 sene kredi ödicek 480 tl zaten maaşı 1000 tl ben çalışmasam eve nasıl bakmayı düşünüyo acaba? :KK43: pazar gidicez kv orda anlatmayı düşünüyorum

Evet bunların hepsini bile isteye yapıyo 1-2 tamam dedim ama yok ardı arkası kesilmiyo.. şimdi 2 sene kredi ödicek 480 tl zaten maaşı 1000 tl ben çalışmasam eve nasıl bakmayı düşünüyo acaba? :KK43: pazar gidicez kv orda anlatmayı düşünüyorum
anlat ve kendini boşanma olasılığına hazırla çünkü bu şekilde bir evlilik olmaz, evlilik bu değildir

para olarak lazım demişti öyle yaptık o zaman işte, inanmadım ki zaten kaybedeceğini bile bile verdim şart koşarak işte geri yapcaksın karttan çektirip dedim onuda yapmadı.. bu bilezikler benim mehirim, nasıl yapacak bende bilmiyorum

Hayir yani para yokki. Iddia'yi kaybederek hangi para ile sana tekrar altin alacakti? Sirf altin alinsin diye kredi borcunami girecektiniz? Sonucta verdigin 20-50tl degil, bir bilezik vermissin. Hatta bunu bir degil, iki defa yapmissin!

Bunun adi saflikmi, aptallikmi bilemiyorum. Tek bildigim kocan büyük dolandirici ve sende dolandirilmaya musaitsin. Ki o abladan 10000 tl aldigida mechul. Hangi abla, kardesinin maddi durumunu bilerek israr ile parayi geri ister? Bence o 10000 kesinlikle iddia borclaridir.

Kredi kartindan cektigi parada iddia icin ve su an eminim halen oynuyordur. Bu derecede büyük meblaglar ile sürekli oynuyan insanlar pat diye birakmazlar. Sen birsey yakalamadin henüz ama emin ol, o gün gelecek. Ve o zaman 5000-1000 tl degil, cok daha büyük rakamlar ile karsi karsiya gelirsin. Ve bu insanlar degismedigine göre, bosanmak en mantiklisi.

kimsenin hayal ettiği evlilik bu değil ve kimse evlenirken boşanırım diye evlenmez ama bazı şeyler planlar dışında gelişir ve ilişkiyi yıpratır
keşke sende hayalini kurduğun evliliği yaşabilseydin
Ne kadar çok çırpındım onunla evlenebilmek için ailemi ne kadar zor ikna ettim bunun için miydi diyorum ağlıyorum kendi kendime ne için boş bi hayalmiş diyorum,bana üzüntüden başka bişey vermedi

Selam kızlar.. Artık düşünemez oldum şüphe şüphe nereye kadar. 8 aylık evliyiz. evlendikten sonra eşim dediki ablamlardan borç aldım 10 bin tl bu benim borcum babama yükleyemem, baştan kızdım neden benim haberim olmadı yeni söylüyosun diye neyse tamam dedim işe girince başlarız ödemeye eşim tek çalışıyodu ben şehir değiştirdiğimden iş arıyodum haliyle tek maaşla ödeme yapamadık,düğün takılarını da kaynatamlar aldı düğün borçlarını kapatmak için ona da ses çıkarmadım, ablası zamanla sıkıştırmaya başladı illa lazım hemen ödeyin paramı diye, eşim geceleri uyuyamamaya başladı borç sıkıntısından galiba bilezikleri bozucaz dedi başka çare yok borçlu adamın altını olmaz dedi baştan kabul etmek istemedim gene direnemedim baktım huzursuz moralsiz geziyo huzurumuz kaçmasın dedim neyse verdim 5 taneden 3 tanesini artı kınamda takılan 9 tane çeğrek altını, elimde 2 tane bilezik kaldı.. 5000 tlde borç kaldı..eşim tutturdu iddaa oynıcam bak görceksin kazancam bir tanesini ver bileziğinin çok inanıyorum buna başımın etini yedi kavgalar sinir krizleri sonrasında kabul ettim veririm ama eğer kazanamazsan karttan taksit yapıp alcaksın dedim gerekirse, tamam dedi.. tabi kazanamadı.. o para öle gitti bileziğimide yapmadı ablam kalan borç için sıkıştırıyo bu borca giremem şmdi dedi bir bileziğim kaldı, onun içinde tutturdu ablama lazımmış bozdurup vercem çok sıkıştırıyo neyse onu da verdim gitmiş onunlada iddaa oynamış ablasına vermemiş kavgalar kıyametler özürler yalvarmalar bi daha yapmıcam die, yapacak bişey yok dedim gene sustum.. sonra benden habersiz kredi kartımı almış 1500 tl taksitli nakit çekim yapmış onu da batırmış iddaa için borç için kendini batırdıkça batırdı anlayacağınız.. neyse ben işe girdim anca bu kendi borçlarını ödüyo tabi,ablası hala beklemede, sonra gss borcu vardı sgkya gittim 3000 tlye düşürmüşler dedi, düşürmekte ne ya silerler ya ödetirler dedim işte öle oldu patron ödedi benim yerime maaşımdan kesti dedi 2 ay maaş almıcam,bende şüpelendim sgkyı aradım tcsini verdim borç silinmiş dediler yine kavga kıyamet,niye yalan söyledin dedim ablamın borcunu kapatcaktım sana sonra sölicektim dedi çok saçma bi bahane tabi,ben yardımcı olmuyo olsam tamam dedim bu ne şimdi, bunların hiçbirini aileme söyleyemedim duyarlarsa büyük kavga olur çünkü.. Şimdi de ablam istiyo illa diyo senin maaş kartından avans kullanalım verelim ben de inanmıyorum tabi ablasına mı sorsam napsam bilemedim.. siz olsanız napardınız ve bu adam için nasıl bi para yönetimi uygulardınız, bikaç aydır oynamadığnı söylüyo bende yakalamadım bişeyini ama nasıl bi tavır sergilemem lazım sizce,yalanlarını da yakaladıkça güven kalmadı,en ufak bişeyde şüpeye düşüyorum. :KK64:
Eşiniz kumar illetine yakalanmış..iddiada bir kumar..iki bilezik , 1500 lira para kaybedilit mi iddia da...bu borç isini acin ablasiyla siz konusun..durumu ,nasil bir odeme yapabilecgnizi anlatin..bu işi kocaniza birakmayin sizi kandırıyor...ikincisi banka kartlarinizi kredi kartlarinizi satilabilir ziynetlerini hep saklayın..yapaca başka bir sey yok...onun kartlarını hesaplarinida sık sık kontrol etmeye calisin..zafiyet, rehavet gosterirseniz esiniz iliğinizi kemiginizi kurutur..benim anladigim bu..kolay gelsin

Hayir yani para yokki. Iddia'yi kaybederek hangi para ile sana tekrar altin alacakti? Sirf altin alinsin diye kredi borcunami girecektiniz? Sonucta verdigin 20-50tl degil, bir bilezik vermissin. Hatta bunu bir degil, iki defa yapmissin!

Bunun adi saflikmi, aptallikmi bilemiyorum. Tek bildigim kocan büyük dolandirici ve sende dolandirilmaya musaitsin. Ki o abladan 10000 tl aldigida mechul. Hangi abla, kardesinin maddi durumunu bilerek israr ile parayi geri ister? Bence o 10000 kesinlikle iddia borclaridir.

Kredi kartindan cektigi parada iddia icin ve su an eminim halen oynuyordur. Bu derecede büyük meblaglar ile sürekli oynuyan insanlar pat diye birakmazlar. Sen birsey yakalamadin henüz ama emin ol, o gün gelecek. Ve o zaman 5000-1000 tl degil, cok daha büyük rakamlar ile karsi karsiya gelirsin. Ve bu insanlar degismedigine göre, bosanmak en mantiklisi.
2. verişimde ablama vericem diye aldı iddaaya yatırcam gene demedi tabi, direk benim vermem gerekirdi ablasına ama hata bende tabi, öyle görünüyo daha büyük borçlar var bu işin altında kredi çekebildiğine göre

Back
X