- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
- Konu Sahibi rengarenkdunyam
bence oda snde kardeş olrk görmüyorsunuz birbirinizi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim abi olarak görmediğim artık kesinde :) o işte :)bence oda snde kardeş olrk görmüyorsunuz birbirinizi :)
Yani diyorsunuz ki bu adam seni seviyor ve kaybetmek istemiyor, her türlü onun yanında olabileceğim bir durum bulmuş, öyle idare ediyor.. Yorumunuz çok mutlu etti ve hoşuma gittiBurda sunu gördüm abi kardeş olayına girmiş çünkü sizden olumlu birşey görmezse abi ayağına yatacak ama sizden olumlu birşey gelirse sevgililik olayına girecek.iki türlü de kendini kurtarmış olacak. Bence sizin okulunu zun bitmesini bekliyor ama bu arada sizden uzak da kalmak istemiyor.![]()
Valla yorumları tamamen okuyamadım canım ama bence de size karşı boş değil gibi dışardan bi abi olsa üni. Ortamındaki erkek arkdşlarınıza karışma gibi bi hakkı olmadığını bilirdi anlattığına göre de olgun bi bey.
Bence bi şekilde çaktırman lazım uzun zaman olmuş sizden etkilenmiş hatta aşık olmuş olabilir...
Hakkımızda hayırlısı olsun inşaallah
Çoook teşekkür ederim, İşte anlam veremediğim bir nokta bu, beni uzun zaman göremediği olmuyor, olduğu zamanda beni aramıyor ama onunla ortak olan arkadaşlarıma soruyormuş, onların söylediği , hoca seni sordu bugün, aramıyor sormuyor diyorlardı ama bu son 1 senedir beim temsilci olmamı istedi, bölüm temsilcisi oldum 2 3 güne bir olmasa bile ya o ya ben bişrşey için illaki arıyor yada mesajlaşıyoruzmerak ettıgım gun ıcınde ya da bırbırınızı 2 -3 gun falan gormedıgınızde sms atıyor veya arıyor mu ? konunuzun hepsını okudum bu arada
Yani, tamam onunla konuşma bununla konuşma gibi birşey demiyor, ama ifade değişiyor, mesela geçenlerde onun yanında onun bir arkadaşını uyardım, birisi için dikkatli olmasını söyledim, o gittikten sonra bana sen neden onu koruyorsun, senin yaptığın şey onu önemsemek korumak dedi, yani sizinde dediğiniz gibi kesinlikle, başkalarıyla olan muhabbetine bakıyorum başka kız arkadaşlarıma bu şekilde karışmıyor, evet yaş olarak çok oldun değil ama karakter olarak çok oldun birisi, aynı anda bir yere girecek olsak ilk önce bana yol veriyor vs...... Ama ben asıl çaktırılacağını ve bunu benim yapıp yapamayacağımı bilmiyorum.. Amin hepimizin hakkında hayırlısı olsun :)
Çoook teşekkür ederim, İşte anlam veremediğim bir nokta bu, beni uzun zaman göremediği olmuyor, olduğu zamanda beni aramıyor ama onunla ortak olan arkadaşlarıma soruyormuş, onların söylediği , hoca seni sordu bugün, aramıyor sormuyor diyorlardı ama bu son 1 senedir beim temsilci olmamı istedi, bölüm temsilcisi oldum 2 3 güne bir olmasa bile ya o ya ben bişrşey için illaki arıyor yada mesajlaşıyoruz
O beklemediğim bir tepkiydi, yani ben o davranışta bulunduğumda karşı tarafı koruduğumu düşünmemiştim bile... İkiside olabilir işte ama ben onu başka bir gözle görüyor olsam bile ! bunu ona direk söylemeyeceğimi çok iyi biliyor.. Belkide ben çok zorum, aramızdaki olacak şey çok zor, koşullar şartlar çok zor, bir sürü seçenek işte... Bilmiyorum, herkesin yanında konuşurken onun yanında konuşamıyorum, sessizleşiyorum dahada uffffDemek ki korumak onun için özel bişey ki senin bi başkasını korumanı bile istemiyordu ama o seni her şekilde koruyor son msjı atmasaydın neden abi demiyosun ayaklarına falan girmemiş olsaydı kesin var birşeyler derdim..
Ama suda varbelki de ona neden abi demediğini sormasında ki sebep acaba beni abi olarak değil de başka bi gözle mi görüyorsun demek de olabilir
![]()
Sanki hala tanımaya çalışıyor beni, daha yeni yeni bana sana güvenim her zaman sonsuz, ben senin her zman yanındayım frlan diyor, çok birşey istemiyorum ki, seviyorsa adam gibi söylesin, kardeşi olarak görüyorsa da bana böyle hissettirsin... böyle sağ gösterip sol vurdukça kafa karıştırmakan başka birşey yapmıyorbilemedim. ilgisiz değıl sana karsı bence ama senı tam olarak ıstıyo da deıl. yanı senı begenıyor bence ama sevgılılık ıstemıyor gıbı. hakkında hayırlsı canm
İşte hepimizin kafasında aynı soru işaretleri ??? Zor bu erkekler zoorYa ben bu erkekleri hiç anlayamıyorum. Söyledikleriyle yaptıkları hepmi tutarlı olmaz? 'Bana neden abi demiyorsun?' Derken nabzını ölçmeyede kalkıyo olabilir. Belki adam aldığı cevaba yöre bi yön çizecek. Çünkü anlattıklarına göre boş değilmiş gibi görünüyor. Ama erkeklerde düz mantık, böyle stratejilere girer mi bide o var?
merhaba arkadaşlar, sizden bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum. Çünkü bu konu kafamda uzun zamandır soru işareti yaratıyor. Ben 23 yaşındayım üni 3 sınıfta okuyorum bir sene uzadı okulum, bahsedeceğim kişide 33 yaşında... Ben bundan 4 sene önce üniversiteye başladım ve bölümde sevilen ve örnek gösterilen bir öğrenci oldum. Ve bölümden bir hocamla daha iyi anlaşmaya başladım. Okulda herhangi bir sorunum olsa ona danıştım, arkadaşlarımla ilgili birşey olsa yine onunla konuştum vs..... Zamanla aramzdaki muhabbette arttı zaten aynı yerde oturuyoruz, okul çıkışlarında denk geldikçe eve beraber gitmeye başladık yani daha çok tanıma fırsatı oldu... Tanıştığım ilk zamanlar arkadaşlarım bana bu hoca senden hoşlanıyor tarzında şeyler söylediler ama bu tarz bir düşünceye girmek istemedim o zaman için bu tarz düşüncelerin ergenlikten ileri geldiğini düşündüm, kısaca ihtimal vermedim...
Çünkü ben hocamla ilk tanıştığım zamanlar bir konuşmamızda bir abim olmasını çok isterim demiştim ve o da istersen bana abi diyebilirsin, bunu gerçekten söylüyorum demişti, o günden sonra ona hiç abi demedim ama abim olarak görmeye başladım.
Ama hocamın bazı hareketlerine de anlam verememeye başladım. örneğin metroda beraber gittiğimiz zamanlar kalabalık olursa ve özellikle erkeklerin çok olduğu bir grup olursa beni daha çok sahiplenmeye başladı, kalabalığın orda durma, yolda yürürken aynı şekilde koruyucu bir tavıra sahip, bana benden daha çok dikkat ediyor, ailemle tanışmak istiyor, ailesini tanıştırmak istiyor tamam bunları bir abi olarak yapıyordur bunlara karşı bir soru işaretim yok...
Ama bana birkaç kez sohbet arasında aramızda çok yaş farkı yok, benim senin yaşında kız arkadaşım oldu, bir kaç kerede hiç aşık oldun mu diye sordu, bunları çok laf arasında sordu, yani bir anda ve arkasından hemen laf değiştirdi...
Ailem ile tanıştı, fark ettiğim şey annemle çok rahat konuşuyor ama babamla konuşurken biraz daha kasılıyor resmen babamdan çekindiğini hissedebiliyorum...
Arkadaş çevremi daha yakından tanımak istiyor ama beni onun tanımadığı bir erkekle otururken ve ya konuşurken görse suratı değişiyor, bazen bana karşı davranışları da değişiyor...
Birkaç kez laf arasında canım dedi, arkadaşlarımın yanında şuna baksanıza ya çok şirin olmuş, ona kendi yaptığım pasta ile süpriz doğum günü hazırladığımda, yüzüme bakıp arkadaşlarıma , ne kadar becerikli , alcan bu kızı götürceksin eve dedi....
Ama bu saydıklarımı çok sık değil ara ara yaptı hep, yani bir kere bu tarz birşey söyeldiyse arkasından bir müddet abim, kardeşim dedi...
beni okulda nerde görürse görsün, yanında, yanımda kim olursa olsun selam veriyor, bana laf atıyor, sohbet ediyor yani hiç boş geçmiyor.
Soracağım, bu kişi bana kardeşim diyor ya, anlattıklarıma göre sizcede gerçekten kardeşi olarak görüyormudur ? yoksa benim düşündüğüm gibimi düşünüyorsunuz sizde...
Şu an yaş farkı benim için ikinci planda kaldı gibi, önemli olan onun beni nasıl gördüğü, beni gerçekten kardeşi olarak görüyorsa daha rahat olacağım ama eğer beğeni gibi bir surum söz konusu ise daha sorumluuluk isteyen birşey işte o zaman o yaş farkını düşünürüm gibi geliiyor ama yorumunzu için teşekkür ederim.hiç kardeş gibi durmuyor ama bilemedim.
hayrlısı olsun inşallah kendinizi kaptırmadan izlemeye devam edin.
yalnız yaş farkı epeyceymiş. bunu da dikkate alın derim.
Tamam ona bakınca gözlerine gülerek bakayım, uzun bakayım ama o beni gerçekten kardeşi olarak görüyorsa kaybetmezmiyim onu peki ?İnsan hoslandigini bir bakisla bur gulusle tavirlarla hissettirebilir bence.
Ne abi kardesiz diyenler sonra evleniyor.
Karsi tarafta sizden hoslaniyor gibi ama tam bilemeyiz tabi ku buradan.
Bence siz ona hissettirin alttan alttan hoslandiginizi, niyeti varsa oda guc bulur.
Hocanız size karşı boş değil ama
Üniversitede bunun yayılmasından korktuğu için
Böyle davranışlar sergilemiş olabilir
Biraz umursamaz davranın bakalım birşeyler değişecek mi?