Merhaba , artık olanları bir gelişme olarak göremiyorum ama dün söyle birşey oldu.. Kuzenim bana çok beğendim kral tacı şeklinde altı taşlı bir yüzük almıştı, dün onu takmak istedim, aslında birazda bilerek takmak istedim, fark edecek mi diye merak etmiştim.. Ve düşündüğüm gibi de oldu, okulda kafede arkadaşlarla oturuyorduk hocada yanımızdaydı, biraz sinirli birşekilde o parmağındaki ne ? güzelmiş ! kimin hediyesi dedi ? Bende sırf gıcıklık olsun diye yüzük dedim

o da onun ne olduğunu biliyorum, sağ parmağına da takmışsın onunda ne demek olduğunu biliyorum, onu kim taktıysa o kişiye ait olduğunu, başının bağlı olduğunuda biliyorum dedi ama bunları bir nefeste söyledi

Bende cevap olarak kuzenim hediye etti dedim ama duymadı, yanımda serkan diye bir arkadaşım oturuyordu bu sefer ona döndü serkan bana anlatmaz çekinir, sen bilirsin kim var hayatında, kim takmış o yüzüğü dedi ? Arkadaşım da sağ olsun valla hocam kuzenim diyor ama yalan kuzen ayağına sevgili ayağı saklıyor bizden baksana dedi, o da bak bakalım şu çocuğa şöyle tam sopalık mı, dövülecek, dayak atılacak bir tip mi ? yoksa bağrımıza mı basacağız dedi ? Bende dayanamadım söyledim size kuzenim aldı dedim, hayatımda biri yok, olsa neden söylemeyeyim dedim ama pek inanmadı... Kafeden sonra çalışma grubumuzdaki abimize de sen nasıl benim kardeşimsen Reyhan da benim kardeşim, iyi çalıştır onu dedi, bana da bundan sonra ders çıkışlarında sürekli labda