• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüphe

Canım yazılan yorumları baya bir okudum öncelikle başın sağolsun çok üzüldüm.

Yazdığın şeylerden senden hoşlandığı fikri çıkıyor ama bence hoşlansa bile bu senin sandığın gibi ileriye dönük şeyler değil.

Ben de üniversite de hocayım, 8 yılım bitti, şu an öğrencilerimle neredeyse 10 yaş fark var aramda, onlara canım falan diye hitap edebiliyorum rahatlıkla çünkü 10 yaş fark olunca karşı taraf öyle bir şey düşünmez zaten, belki büyük olan tarafın erkek olması sen de acaba sorularını oluşturdu. Ama öyle bile olsa sana muhakkak açılırdı, o samimiyette var aranızda zaten. Erkek bir arkadaşım kız öğrencisine aşık olmuştu, öğrenciyken çıkmaya başladılar ama kimseye söylemediler, okul bitince de evlendiler. Kimseye söylemediler ama dediğim gibi sevgili idiler. Bence öyle bir hissiyatı olsa sana açılırdı bu kadar beklemezdi, hem gencecik kızsın 10 yaş fark çok gibi sanki, yaşıtlarından birisine yönelsen daha iyi olmaz mı?
Teşekkür ederim dostlar sağolsun :( Buraya ilk sorduğumda merak ediyordum anlam veremiyordum o yüzden sormuştum ama dediğim gibi çook şey değişti 1 senede, iyi anımda da kötü aanımda da hep yanımda oldu ve babamaşka dan sonra ailem gibi oldu... Ve zamanla hislerim dahada değişti... Normalde bay bayane hocalarımlada sohbetim vardır hiçbir yanlış anlamam olmadı bu hoca dışında... Dediğiniz gibi neden diyorum neden beklesin ? hadi bekledi ama bilmiyorum.... Onunda dediği gibi bizim aramızda gereğinden fazla samimiyet var ama bu samimiyeti ilerieten o.... 10 küsür yaş farkı var diyen o ama benim gigi bir adamla evlenir miysin, yaş farkı öenmli mi senin için diyende o... Yaşıtların demişsiniz ama ben yaşımdamn çok olgunum zaten, yaşıtlarımdaki birileriyle bu anlamda birşey paylaşamıyorum yanii en azında paylaşabileceğim birisi çıkmadı

Teşekkür ederim dostlar sağolsun :KK43: Buraya ilk sorduğumda merak ediyordum anlam veremiyordum o yüzden sormuştum ama dediğim gibi çook şey değişti 1 senede, iyi anımda da kötü aanımda da hep yanımda oldu ve babamaşka dan sonra ailem gibi oldu... Ve zamanla hislerim dahada değişti... Normalde bay bayane hocalarımlada sohbetim vardır hiçbir yanlış anlamam olmadı bu hoca dışında... Dediğiniz gibi neden diyorum neden beklesin ? hadi bekledi ama bilmiyorum.... Onunda dediği gibi bizim aramızda gereğinden fazla samimiyet var ama bu samimiyeti ilerieten o.... 10 küsür yaş farkı var diyen o ama benim gigi bir adamla evlenir miysin, yaş farkı öenmli mi senin için diyende o... Yaşıtların demişsiniz ama ben yaşımdamn çok olgunum zaten, yaşıtlarımdaki birileriyle bu anlamda birşey paylaşamıyorum yanii en azında paylaşabileceğim birisi çıkmadı

Benim yaşımda bir adamla evlenir misin demek başlı başına niyetini belli etmek aslında. Madem böyle bir düşüncesi var niye söylemiyor sana anlayamadım, sen onu ifşa edecek bir kız değilsin ki bunu çoktan anlamıştır zaten. Aslına bakarsan senle bu şekilde konuşması hiç etik değil ama aşık oldu konuştu diyelim sonuca götürmesi gerekir bu durumu yaptığı bana tutarsız geldi biraz açıkcası. Bir hoşlantısı var bu belli aslında ama duygularından mı emin değil acaba.

Teşekkür ederim dostlar sağolsun :KK43: Buraya ilk sorduğumda merak ediyordum anlam veremiyordum o yüzden sormuştum ama dediğim gibi çook şey değişti 1 senede, iyi anımda da kötü aanımda da hep yanımda oldu ve babamaşka dan sonra ailem gibi oldu... Ve zamanla hislerim dahada değişti... Normalde bay bayane hocalarımlada sohbetim vardır hiçbir yanlış anlamam olmadı bu hoca dışında... Dediğiniz gibi neden diyorum neden beklesin ? hadi bekledi ama bilmiyorum.... Onunda dediği gibi bizim aramızda gereğinden fazla samimiyet var ama bu samimiyeti ilerieten o.... 10 küsür yaş farkı var diyen o ama benim gigi bir adamla evlenir miysin, yaş farkı öenmli mi senin için diyende o... Yaşıtların demişsiniz ama ben yaşımdamn çok olgunum zaten, yaşıtlarımdaki birileriyle bu anlamda birşey paylaşamıyorum yanii en azında paylaşabileceğim birisi çıkmadı
Baya bi zaman gecmis aslinda ya.. Hep ayni modda mi devam etti? Bi ilerleme yok mu? Senin duygular ne alemde?

Baya bir ilerleme oldu ama bir yerde tepetaklak olduk sonra yine yavaş yavaş ilerledi, şimdi ne alemde kestiremiyorum... Benim hislerim hoşlantıdan sevgiye dönüştü... Yani ne olursa olsun o bir insan olarak hep seveceğim....

Baya bir ilerleme oldu ama bir yerde tepetaklak olduk sonra yine yavaş yavaş ilerledi, şimdi ne alemde kestiremiyorum... Benim hislerim hoşlantıdan sevgiye dönüştü... Yani ne olursa olsun o bir insan olarak hep seveceğim....
Yani cok buyuk bi engel yok gibi aranizda, en azindan sana açılması icin.. Duygusu varsa tabi sana karşı.. Okulunun bitmesini bekliyor olabilir mi ki? Ogrencisi olmayacaksin hem o zaman.. Bilemedim..

Merhaba, bugün onunla aramızda bir konuşma geçti ve bir cümlesi aklıma takıldı sizede sorup fikrinizi almak istiyorum. Bugün bana onunla çok uzun zamandır eskisi gibi konuşmadığımdan bahsetti, ona neden eskisi gibi konuşmadığımın nedenini üstü kapalı olarak bahsettim ve bana verdiği cevap : Biz seninle atışsak da ciddi ciddi tartışsak da.... kısacası ARAMIZDAKİ İLİŞKİNİN ADI NE OLURSA OLSUN ben hiçbir zaman , seni yanlış anlayıp bırakmayacağım,senin hayatından çıkmıcam tabi sen beni hayatında istemezsen görmek istemezsen beni elbette o zaman hayatında olmam, nedenini sorarım bir dahada karşına çıkmam dedi.. Ve büyük harflerle yazdığım cümleyi 3 4 kez tekrarladı... Yanlış anlamak istemiyorum yada kelimelerine cümlelerine manalar yüklemek istemiyorum ama bu ne demek oluyor, sıradan bir cümleymiş gibi de gelmiyor, sizce de öyle değil mi ?

Merhaba, bugün onunla aramızda bir konuşma geçti ve bir cümlesi aklıma takıldı sizede sorup fikrinizi almak istiyorum. Bugün bana onunla çok uzun zamandır eskisi gibi konuşmadığımdan bahsetti, ona neden eskisi gibi konuşmadığımın nedenini üstü kapalı olarak bahsettim ve bana verdiği cevap : Biz seninle atışsak da ciddi ciddi tartışsak da.... kısacası ARAMIZDAKİ İLİŞKİNİN ADI NE OLURSA OLSUN ben hiçbir zaman , seni yanlış anlayıp bırakmayacağım,senin hayatından çıkmıcam tabi sen beni hayatında istemezsen görmek istemezsen beni elbette o zaman hayatında olmam, nedenini sorarım bir dahada karşına çıkmam dedi.. Ve büyük harflerle yazdığım cümleyi 3 4 kez tekrarladı... Yanlış anlamak istemiyorum yada kelimelerine cümlelerine manalar yüklemek istemiyorum ama bu ne demek oluyor, sıradan bir cümleymiş gibi de gelmiyor, sizce de öyle değil mi ?
Tam da zamanı gelmiş neden " aramızdaki ilişkinin adı nedir peki?" Diye sormadınız ki
Ben olsam sorardım

Ne hayatina tam giriyor ne de cikiyor. Bu durum yormuyor mu seni? Peki sen sormadin mi bu aramizdaki iliskinin adi ne diye. Epey zaman olmus cunku. Hep gizli sakli imalar ediyor ama bir adim da yok. Fazla naz asik usandirir. Bu sekilde hayatina tam girmeyecekse sen de onune bakamazsin ki, baskasina da bakamazsin. Bence artik etegindeki taslari dokmeli.
Sanirim bu sekilde devam etmek onun icin problem degil. Ben oyle anladim. Sen onu hayatinda istedigin surece o hep bu sekilde devam edecek. O halinden memnun gibi. Sen istemezsen de benim icin problem yok hayatindan cikarim bir daha da karsina cikmam demis.
Boyle de cok sacma degil mi? Ne sifatla hayatinda tutacaksin ki onu? Arkadasim mi diyeceksin hocam mi sevgilim mi kankam mi? o nerede olmayi istiyor? Bunlarin cevabini bilmeye hakkin var bence.

Canım bence aranizda hiç sağlıklı olmayan bir ilişki var. Bu kişiyle arana mesafe koyman inan ki senin için daha iyi olacak. Böyle bir durum çok yipratici.

Bütün yorumları okumadım ama Freud'un şöyle bir lafı var: hiç bir erkek birlikte olmak istemediği bir kızla arkadaş olmaz.
Okulun bitmesini bekliyor gibi geldi bana.
Tanıştığınız dönemden bu yana hiç erkek arkadaşın oldu mu?
olduysa bu duruma tepkisi ne oldu?

Bir abla tavsiyesi sana kimsenin hayatini ipotek altina almasina izin verme. Adam kartlarini acik oynamiyor. Bence uygun bir zamanda "soyledigin seyler kafamda bazi soru isaretleri olusturdu. Bu aramizdaki seyin adi ne?" diye acik acik sor ve artik verecegi cevaba gore de yolunu ciz.

Bütün yorumları okumadım ama Freud'un şöyle bir lafı var: hiç bir erkek birlikte olmak istemediği bir kızla arkadaş olmaz.
Okulun bitmesini bekliyor gibi geldi bana.
Tanıştığınız dönemden bu yana hiç erkek arkadaşın oldu mu?
olduysa bu duruma tepkisi ne oldu?
Merhaba :) dediğiniz gibi çok büyük ihtimal çünkü hep okulun bitmesinden bahsediyor... Onunla tanıştığımdan beride öncesindede erkek arkadaşım olmadı... Olsaydı eğer şunu derdi bir keresinde demişti, hayatındaki kişiyi elbette benle tanıştıracaksın ama ben beğenmezsem bu sana göre değil dersem ayrılırsın ondan düşünmeden değil mi demişti

Bir abla tavsiyesi sana kimsenin hayatini ipotek altina almasina izin verme. Adam kartlarini acik oynamiyor. Bence uygun bir zamanda "soyledigin seyler kafamda bazi soru isaretleri olusturdu. Bu aramizdaki seyin adi ne?" diye acik acik sor ve artik verecegi cevaba gore de yolunu ciz.
Bunu yapacağım yada en kötü ihtimal açık açık soracağım artık

Bunu yapacağım yada en kötü ihtimal açık açık soracağım artık
Evet simdiye kadar muhtemelen adamin yasina ve konumuna hurmeten cekinip soramadin ama artik adam aramuzdaki ne olursa olsun boyutuna getirmis. Yani artik sorabilirsin. Gecen gun aramizdaki iliskinin adi ne olursa olsun gibi bir laf etmistin. Peki ne bunun adi? de. Bunda ayip yok. Bu sekilde daha uzun sure devam ederse senin belirsiz bu iliskiyi kabul ettigin anlamina gelmez mi? Ben size hangi sifatla hitap edecegimi bilmiyorum de adama.

Adı konulmamış ilişkilerin ayrı bir cazibesi var bu doğru ; ama bu insanı yıpratıyor.
Belki sizin yaşlarınızda çok hoşlanacağınız kişileri de bu belirsizlik yüzünden kaçırıyorsunuz şu an.
Adamın hayatına biri girer bu kim diye soramazsın, ha geldi ha gelecek diye kimseyle ilgilenemezsin, kendim mi kuruyorum gerçek mi diye dolanır durur bir türlü rahat olamazsın.
Uzun vadeli işkence bu.
Ben netlik seviyorum ilişkilerde bence seven adam çatır çatır söyleyebilmeli. Seni kaybetmemeye bakmalı. Böyle bir durum var yalnız okulu bitirmeden bir araya gelemeyiz dese eyvallah.
Ya gözünüzü karartıp uygun bir şekilde konuşacaksınız, biraz kendinizi çekeceksiniz tutuşacak veya hislerinin o yönde olmadığı ortaya çıkacak ki 2. seçeneğe pek ihtimal vermiyorum ya da bu belirsizlik size tak ettiğinde aman x yanlış anlamasın onunla konuşmayayımşuraya gitmeyeyim vs lerin hepsi sizi daha çok sinir edecek.
Direk konuyu diz açmasanız bile bir şekilde mevzı oraya bağlanmalı ve bu olay netlik kazanmalı zaten yeterince beklemişsiniz.

Back
X