Merhaba, uzun bir aradan sonra yine geldim...
Anlatmak istediğim birşeyler var, durumuzda bir değişiklik yok, aramızdaki olayın hala adı yok :)
Hatta ben öyle bir noktaya gelmiştim ki onu hayatımdan kesinlikle çıkardım cümlesini kurmuştum. Bir, birbuçuk aylık süreçte de gayet başarılıydım, çalışıyordum sözde ! onu aklıma getirmiyordum, hergün kendi kendime söylüyordum, o seni sevmiyor reyhan....
Karşılaştığında hiçbirşey hissetmeyeceksin felan.....
Okula gittim, onu görmek istemiyorum ya ilk onunla karşılaştım uzaktan benden tarafa doğru geldiğini gördüm, kaçtım ondan kaçtım sormam gerekne bir şey vardı arkadaşı gönderdim, içimde birşeyler düğüm düğüm oldu, normal dedim buda geçecek...
Ama hiçbirşey düşündüğüm gibi olmadı

ikinci karşılaşmamızda daha da kötü oldum, en son dersime girdi uzaktan sadece izledim, ders bittiğinde dışarı çıktım hıçkıra hıçkıra ağladım, baaramadım ondan uzak kalmayı, onu gördüğümde koşup sarılmak geçti içimden sonrada yumruklamak

Bu arada ortak akraba bizim durumu öğrendi dediği şey ya ben sizi çok yakıştırıyorum birbirinize :)
Annemin mevlütü var, onuda çağırmamı istedi o ortak tanıdık, mesaj attım durum böyle böyle annenizede söyler misiniz, burun gelin diye...
anneme söyle bence demiş telefon numarasını atmış,bu arada ben mesafeli duruyorum geçen günap a dersle ilgili sorun oldu mesaj attım, cevap atmış ardından da teyzesinin numarasınıda atmış, mevlüt için teyzeemi arayabilirsin yazmış...
Bizimki tüm kız mevzularını teyzesiyle konuşuyormuş, öyle demişti...
Şİmdi aldı beni bir telaş ilk kez bu kadar fazla misafir ağırlayacağım ve bunlarım içinde onun ailesi abisi teyzesi annesi felan var...
Kış temizliğimi yapmış, düzenimi kurmuştum tekrar üstünden geçtim, ikramlıkları listeledim umarım herşey çok güzel olur....
DUrumumuz bu birşey değiliz hala bakalım o gün neler olacak, sizinlede paylaşmak istedim