- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
- 118
telefonuna whatsapp web programını kurWhatsApp da gördüm artık hiç bir şey yok facebook dan engelledi ama olsa bile artık telefon da tutmaz ki mesajları
yazdığı msjlar sana da gelir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
telefonuna whatsapp web programını kurWhatsApp da gördüm artık hiç bir şey yok facebook dan engelledi ama olsa bile artık telefon da tutmaz ki mesajları
Eşimin telefonu na mı kendi telefonu ma mı kuracağım pekitelefonuna whatsapp web programını kur
yazdığı msjlar sana da gelir
eşininkineEşimin telefonu na mı kendi telefonu ma mı kuracağım peki
Teşekkürlereşininkine
Doğru ben de salak gibi inandım işteSeni kıskandırmak için şiir atması çok saçma.inanılacak gibi değil![]()
Estağfurullah ama takipte kal biraz canımDoğru ben de salak gibi inandım işte
İşte tam da sıkıntı burda nasıl yapacağım bunu bilmiyorum kiEstağfurullah ama takipte kal biraz canım
Rabbim yardım etsin inşallah yoksa kafayı otnatacamİşte tam da sıkıntı burda nasıl yapacağım bunu bilmiyorum ki
İnşallah canım Allah yardımcn olsunRabbim yardım etsin inşallah yoksa kafayı otnatacam
Peki bir şey söyleyeceğim kadınlar erkekleri kıskandırmak için türlü türlü entrikalar çeviriyor da erkekler neden yapmasınSeni kıskandırmak için şiir atması çok saçma.inanılacak gibi değil![]()
Açıkcası ben olsam böyle bi şey yapmazdım.güven sarsıcı.başka bayanlar yapar mı bilmem.bana saçma geldiPeki bir şey söyleyeceğim kadınlar erkekleri kıskandırmak için türlü türlü entrikalar çeviriyor da erkekler neden yapmasın