Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O bndede var çıldırmalık bi durum uyku bile uyutmaz o kdr iyi anlıyorum ki seni anlatamam ama bunu çözümü ne bilmiyorum:)Kizlar kocasini coook kiskanan,kendi kafasinda kuruntu yapan ona inanan ve kocasina baski yapmaya calisan sorularla bogan.. kiskanc olanlar varmi aranizdaa veee gelecegi cook dusunen bulundgu anın tadini cikarmak yerine gelecekte kotu biseyler olabilecegini dusunupte mutsuz olanlar gelin dertleselimm(
Huy değil hastalık Olabilir ama once bunun değişmez olduğuna olan inancınizi kırınHahah iyiymis iste benimkide kusuyor bnden boyle bisey bekliyosun illa yapmammi lazim diyor ama ben hala merak ediyorum ama bu siralar sormuyorum oyle suphe duymuyorum rahatim esimin kotu yonu yok hep iyidir Allah razi olsun.. sadece benim bu salakca suphelerim yuzunden bana kiziyor :)) ben kendime tahammulnedemezdim yaa nasil bi huy boyle
Canim aklina bsey takildginda onu sorma salavat getir seytani uzaklastir bn oyle yapiyorumEşim değil ama sevgilîme karsı böyleyimm sürekli bi soru sorma halindeyim bişey yaptıgı yok ama kuruntu işte geliyor aklıma kuruyorum sürekli o da kızıp küsüyor daha bugün barıstık mesela bıktırdım iyice ne yapcam bilmiyorım![]()
Valla kocam degil henuz ama ben onu bildigin aynadaki benden bile kıskanyorum aynaya dalasım geliyo bua aralarda iyice abarttm olayı :-(Kizlar kocasini coook kiskanan,kendi kafasinda kuruntu yapan ona inanan ve kocasina baski yapmaya calisan sorularla bogan.. kiskanc olanlar varmi aranizdaa veee gelecegi cook dusunen bulundgu anın tadini cikarmak yerine gelecekte kotu biseyler olabilecegini dusunupte mutsuz olanlar gelin dertleselimm(
Gittim canim gttim ama caresi yokcnm muhakkak bir psikiatriye gitmen lagzim bu kiskancliklarin sana eziyet veriyor belliki git konus uzmanla rahatlarsin![]()