• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüpheden boğulmak üzereyim

Valla ben hic kiza miza bulasma taraftari degilim. Ceketimi alir cikarim dedikleri cok daha koyar adama. Bir erkege bu durumda en buyuk ders isleri cirkinlestirmeden hayatindan cikmak olur. Ha bu ödül olur diyenler de olacaktir elbet ama ben oyle dusunmuyorum. Bende deli damari var sinirim atinca sinirlar olcusunde her seyi yaparim ama aldatma konusunda yapmam sanirim. Cunku cidden sinirlendi mi insan cok sey yapabiliyor ama kalp kirildi mi yapacagi hicbir seyin bir anlami kalmiyor. O yuzden sanirim ceketimi alir cikarim dedikleri seyi yapardim.

Baldankabak ne oldu dünden sonra bidaha konusmalarini yakaladimi konu sahibi eşiyle konuştumu ?

yalan rüzgarı gibi olmuş 124 sayfa..
Konuyu anladım adam ALDATMIŞ ama kabul etmemiş...Sadece whatsapp ta konuşmuş güya ;) Neden ?
Hangi erkek 1 yıl boyunca sadece lak lak yapar ?
Erkek için bence sonuç önemli ,eğer birlikte olamayacaksa 1 yıl boyunca cak cuk konuşmaz ,eğer yatıyorsa o iş 1 yıl boyunca ve daha uzun süre devam eder ..Tecrübelerim bana bunu söylüyor ..
Konu sahibi ne demiş ,ağladı ,zırladı ,ayağımın ucuna yattı :(
Ayyy kıyılır mı o minnoşa şimdi :( Sadece bebeğim demiş ,alt tarafı 1 yılcıkta konuşmuş ne var yani ...
Bir de beni kurtar demiş ,sanki esrar kullanıyor ..
Yaa bu erkekler ne gerizekalı ya..

yeni okuyanlar için özet:KK14:

konu sahibi kocasına yazışmaları gördüğünü söylemiş

kocası da evet bir yıldır o kızla görüşüyorum ama cinsellik anlamında bir şey olmadı demiş.ayrıca iyi ki de gördün yoksa daha da konuşmaya devam ederdim bu bende bağımlılık oldu nolur destek ver bana demiş
işte yalvar yakar bi şeyler olmuş.

konu sahibinin ayak ucunda yatmış kocası dün gece.

Konu sahibinin eşi 1 yıldır kızla konuşuyormuş. Hiç pişmanlık yaşamamış. Tam 1 yıl.
yakalanmasa birde günaha bile girecektim demiş. yüzsüzlüğün hat safhası. iyiki yakaladın karıcım,günaha girecektim yoksa.
adam stand upçımıdır nedir??

Kızlar, eşimle dün gece konuştum, dayanamadım. Hiçbir şey yokmuş gibi davranmayı artık sürdüremedim. Yattık, sana bir şey sorucam dedim, sor dedi. (kızın adına x diyelim) X ile ne zamandır görüşüyorsun dedim, bir an kaldı öyle, bu arada ikimiz de sırtüstü uzanmış tavana bakıyoruz. birkaç saniye sessizlikten sonra, epey bir zamandır dedi. Neden dedim? Arkadaşça dedi. Arkadaşına bebeğim mi diyorsun dedim. O kelimelerin senin düşündüğün tarzda anlamı yok dedi. Rabbim şahidim olsun seni aldatmadım, seninle evlendikten sonra gönlüm kimseye kaymadı hiçbir şekilde dedi.
Kalktım yataktan, seninle aynı değilmişiz biz, bunu şimdi anlıyorum, ahlaki olarak uyuşmuyoruz, bitti dedim. Ve kızlar tüm bunlar olurken rabbim bana öyle bir sükunet verdi ki, asaletimi bozmadan sakin net bir şekilde, ağlamadan, dimdik durdum, bağırıp çağırmadım. Ve devam ettim; bana bağımlı kalmak zorunda değilsin, bana dürüst olup gitmek istesen sana yol veririm, benim arkamdan bunları niye çevirmene gerek yok ve yol veriyorum sana dedim, ne demek yol veriyorum dedi, yani bitti dedim ve kalktım salona gittim. Arkamdan geldi, çok kötü durumda tabi ki. Ben seni çok seviyorum ve bırakmam dedi. Ben de artık sana güvenemem, güvenin kaybolduğu bir evliliği de yürütemem dedim. haklısın güvenini zedeledim ama sana ihanet etmedim dedi. Bana doğruyu söyle, neden o kızla görüşme gereği duydun dedim. kızla yaklaşık bir yıldır görüştüğünü söyledi, kız benim face hesabımı eklemişti ya soru sormak için, ondan sonra eşime ulaşmış birkaç defa soru sormak için. muhabbet de böyle başlamış. şöyle dedi eşim; aslında bir süre sonra kızın niyetinin çok da masum olmadığını anladım ama görüşmeye devam ettim, niye ettim bilmiyorum, galiba gevşeklik gösterdim muhabbet öyle ilerledi ama seni aldatmadım dedi. Ben de o kız %30 hatalıysa sen %70 hatalısın dedim, evet kabul ediyorum ben ona cesaret vermeseydim o da muhabbeti ilerletmezdi dedi. Şu an sen üzgün olduğun için ben çok üzgünüm, hakkım yoktu bunları sana yaşatmaya ama şuna emin olabilirsin, gönlüm senden başkasına hiç kaymadı. her işte bir hayır var, eğer bu ortaya çıkmasaydı, görüşmeye devam edecektim, belki de daha büyük bir günaha girerdim dedi. Bu arada görüşmeleri whatsapp ile sınırlıymış.
bundan sonra görüşmeyeceğine dair yemin etti, bana destek ol bırakma beni, aşacağım bu yaptıklarımı dedi. ben de artık konuşacak bir şey olduğunu düşünmüyorum, bu şekilde yürütemem, benim de kendime bir saygım var dedim. yakında bir seminer dönemim var kızlar. eşime dedim ki, semineri atlatayım bu işi anlaşmalı olarak halledelim, yargılama süreciyle uğraşmak istemiyorum. Hayır asla dedi, bana destek ol, yaptıklarımı telafi edicem güven noolur dedi. ben söyleyeceğimi söyledim dedim. ben salonda yatıcam dedim, hayır yatağa gel lütfen dedi, hayır dedim, kanepeyi açtım salonda, o da o zaman ben de burada yatarım dedi. hayır dedim, yorganı üstüme örttüm, kanepenin ucuna kıvrıldı, yorgan da yok üstünde. madem sen gitmiyorsun ben giderim dedim ve yatak odasına geçtim. arkamdan geldi, git lütfen, izin ver biraz uyuyayım dedim. bana destek olacağını söyle, beni bırakmayacağını söyle lütfen dedi, hayır dedim. yatıp yorganı üstüme çektim, o zaman kenarda yatayım yorgan da istemiyorum dedi, kenara kıvrıldı, yorganı da vermedim.
sabah işlere dağıldık, durum bu kızlar.
merak edenler için

Baldankabak ne oldu dünden sonra bidaha konusmalarini yakaladimi konu sahibi eşiyle konuştumu ?

Esiyle konusmus, esi itiraf etmis. 1 yildir o kizla konusuyorlarmis ama konusmaktan oteye gecmedigink soylemis. Hatta iyi oldu yakalaman yoksa belki de ben daha buyuk gunah isleyecektim demis. Konu sahibi de bosanmak istedigini soylemis. Yani adam bir yildir gorusuyorum, gonlum senden baskasina kaymadi ama bir yildir da kiza bebegim diyorum demis. Nasil oluyorsa o kismi anlayamadik. Bir yil bebegim de sonra cik aldatmadim de.

birebir şahit olduğum bi olay vardı buna benzer. erkek yakalanıyor, karısına "birbirimizi hiç görmedik sadece yazıştık" diyor. o sırada diğer kadın (metres diyelim) hamile bile kalıyor öyle düşünün, bebeği düşüyor.

metres yakalanmanın üzerine bırakıyor erkeği, erkek peşinde koşmaya devam ediyor.

bu böyle sürüp gidecek bir şey.
ha sonra adam yine eşine tek başına dönmedi. bu kez de metresle değil başka biriyle beraber olmaya başladı. hala da beraberler, üzülerek izliyorum. erkek yakın çevremden biri.

kısacası bi kez yapan bidaha yapar diyoruz ya. o baya doğru galiba.

konu sahibi sabır diliyorum. sürekli takipteyim.

Ben de Adam Olacak Kiz'a katiliyorum, biz yaziyoruz dogal olarak ama konu sahibi yok acaba konu kapansa mi kizlar ? Biz yazdikca daha cok uzuluyorsa, ay bilemedim ben de cok kotu oldum.

yeni okuyanlar için özet:KK14:

konu sahibi kocasına yazışmaları gördüğünü söylemiş

kocası da evet bir yıldır o kızla görüşüyorum ama cinsellik anlamında bir şey olmadı demiş.ayrıca iyi ki de gördün yoksa daha da konuşmaya devam ederdim bu bende bağımlılık oldu nolur destek ver bana demiş
işte yalvar yakar bi şeyler olmuş.

konu sahibinin ayak ucunda yatmış kocası dün gece.

pastanede buluşup,muhallebi mi yemişler 1 yıl :110:,Allah Allh o zaman işler karışık bence adam biseksüel :eek:

Konu sahibinin böyle bir durumda seminer düşünmesi bana daha ilginç geldi :)

Ne yapsin ? Ay kocam aldatmis diye karalar baglayip isinden gucunden mi olsun? Profesyonel is hayati ozel hayatinda olan seyleri kabul etmez. Ben takdir ettim tabi ki isini dusunecek.

Kız suçlu,vurun kızı,hatta taslayin
Erkektir bu yapar
Adamın ne günahı var.
Bla bla bla

İnanamiyorum! Hala böyle düşünenler var

Toplumuz erkeği boylee yüceltip kadını assagladigi surece bu düzen değişmez.

Gerçekten üzüldüm akasya. Tutunacak dalımdı diyorsun... Boşan, boşanma nasıl kendini güçlü hissedersin, neye hazırsın bilmiyorum ama ikisi de seni enayi yerine koymanın bedelini ödesin.
Pişkinliğe bak. Adam karısını ekletiyor, kadınla tanıştırıyor. Neyine güvenmişlerse şimdi de ona güvensinler, sendrn medet ummasınlar.

Burda arkadaşlar da boşanmayacaksan bekleme yapma gibi tabir kullanıyor. Kadın şokta. En güvendğinden darbe almış. Kolay mı karar vermek, hafekete geçmek.
Ağlasın sızlasın, onu suçlasın, sonra kadını, sonra kendini.. Bu bir süreç.. En sonunda kararını verecek.
Ama acısıbı şokunu sevgisini paylaşacak burada derdhi anlatacak, bence biz köstek değil destek olalım...

Bir arkadaşım da kendini aldatan adamı ne aevdiğini anlatıp durdu ağlaya ağlaya, destek olduk, eh sen boşanmayacaksın hala o adamı mı seviyorsun demeidk. En sonunda da ayrıldılar.

1 Yıl boyunca whatsaap üzerinden mıç mıç mıç aşkım bebeğim vs demişler birbirlerine. Tam ilerleyecekmiş ki adam yakalanmış.

A akasya-06 nerdesin canım bi haber versen ,konun 125 sayfa olmuş toplasan 5,6 tane yorumun var bizlerde merak ediyoruz Yoruldum valla acaba ne oldu neye karar verdi diye düşünmekten ...
Yorumlar da git gide saçma olmaya başladı yok büyü yok bilmem ne...

Baya baya aldatmış adam bir yıl çatır çatır konuşmuş ilerisi de olmuş olabilir ,kısa süreli ,masum bi konuşma olsa belki affedilir deriz ama bir yıl sohbet et sonra iyi ki yakaladın yoksa daha ilerisini yapacaktım de... Yüzsüzlük had safhada töbest....

konu sahibini merak ediyorum, o yazana kadar kapanmasın bence konu

Back
X