Şüphee

Merhaba içinden çıkamadığım bir konu var .eşimle 15 yıllık evliyim bu sürede hiç çalışmadım. eşimin işleri kötü gidince bende çalışmaya karar verdim kendimize ait işyerimiz var beraber çalışıyoruz, iki de çalışanımız var konu işyerimize yakın oturan bir bayanın eşime ilgisi “mesela biz çalışırken çalışanlarla eşim sigara içmeye felan dışarı çıkar bu hemen yanında eşime bişey konuşuruz göz süzmeler çalışanlar bile bana imada bulundu yine yanına gitti felan diye hani farkındamıyım diye eşimin şüphe edecek bir davranışı yok yaşımız küçük değil,bana huzursuz oluyorsan kov gelmesin dedi küçük bir tatlı dükkanımız var her saat başı birsey uydurup geliyor kadında evli bu arada sizce konuşmalımıyım kadınla farkında olduğumun eşime ilgisinin yada ne yapmalıyım günde beş kere tatlı dükkanından bişey alınmaz 🙁dip not önceden de hep öyleymiş yani ben çalışmadan önce bunu çevredeki herkes söyledi bana herkes farkında ama dile getirmiyorlar sadece
Kadınlar hisseder hissediyorsanız doğrudur bence tavrınızı net şekilde koyun

evet geliyor yardımcı olayım sabah çok işimiz oluyor kadın 40 takla atıyor yardımcı olmak için başta heralde sıkılıyor ondan dedim ama insan sabahın sekizinde yardım için gelirmi bir ton makyajla ben evdeyken o saatlerde uyurdum yani bana saçma geliyor

Eşiniz zamanında mesafe koymayarak hata yapmış ama aralarında bir şey olduğunu düşünmedim yazdıklarınızdan, kadın bana sorunlu biri gibi göründü, azarlanan, gelme mahiyetinde sözler işiten birinin ısrarla sürekli gelmesi normal değil bence. Kavgaya kötülüğe gerek yok, çekin bir kenara burası cafe değil, sohbet muhabbet yeri değil, etraftan laf söz oluyor hepimiz evli insanlarız bu samimiyet yakışıksız kaçıyor gelme deyin ve konuyu kapatın.

dükkanda rahat rahat dolaşmasına izin vermeyin öncelikle, arkaya sorgusuz sualsiz geçemesin, arkaya geçmek personel harici yasak deyin, hatta bir yazı asabilirsiniz arka tarafın kapısına.bu kadar kendinizi yiyeceğinize açıkça rahatsız olduğunuzu da söyleyebilirsiniz. çevreden yanlış anlaşılır bu durum diyerekte konuşma yaparsınız.

Arkaya gecemeyecek şekilde dükkanı duzenleyin. Geçmek isterse hijyenin sebeplerle arkaya gecemiyorsunuz artık deyin. Ben alayım siparişinizi. Buyrun deyin.

Ya kov gitsin seni rahatsız ediyor besbelli kibarlık yapmanın alemi yok kadın kocana yürüyor neyi bekliyorsun

öyle bir şüphem olsa yolarım o kadını da kocamı da. eğer kocamdan eminsen kadın dükkana mi geldi " tatlı satmıyoruz bir daha da sizi bu dükkanda görmek istemiyorum" derim. nedenini sorarsa da dükkan benim, mal benim, ürünlerimi size satmak istemiyorum daha nasıl anlatabilirim derim. muhtemelen bir daha gelemez. gelirse onu o zaman düşünürüm. s.rsin gitsin. rahatlığa bak. kimi yollular evli erkeklere kancayi takıyorlar. haaaa okumayı da benzetin iyice bir. önce o terslesin yok gelmeye devam ederse bu dediğimi yapmakta hiç sakınca görmem.

Merhaba içinden çıkamadığım bir konu var .eşimle 15 yıllık evliyim bu sürede hiç çalışmadım. eşimin işleri kötü gidince bende çalışmaya karar verdim kendimize ait işyerimiz var beraber çalışıyoruz, iki de çalışanımız var konu işyerimize yakın oturan bir bayanın eşime ilgisi “mesela biz çalışırken çalışanlarla eşim sigara içmeye felan dışarı çıkar bu hemen yanında eşime bişey konuşuruz göz süzmeler çalışanlar bile bana imada bulundu yine yanına gitti felan diye hani farkındamıyım diye eşimin şüphe edecek bir davranışı yok yaşımız küçük değil,bana huzursuz oluyorsan kov gelmesin dedi küçük bir tatlı dükkanımız var her saat başı birsey uydurup geliyor kadında evli bu arada sizce konuşmalımıyım kadınla farkında olduğumun eşime ilgisinin yada ne yapmalıyım günde beş kere tatlı dükkanından bişey alınmaz 🙁dip not önceden de hep öyleymiş yani ben çalışmadan önce bunu çevredeki herkes söyledi bana herkes farkında ama dile getirmiyorlar sadece
Eşinize göz süzüyorsa eşiniz konuşsun. Sizde eşinizin sizinle evli olduğunu hissettirin.

bu tarz konuları eşinizle konuşmalısın canım. Bir çok arkadaşın dediği gibi sigara içmeye tek çıksın mesela . Mesafeli olsun.

Back
X