- 20 Şubat 2010
- 33.190
- 6.438
- 773
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısın. evde labtoptan internete girdi mi hiç. bi arkadaşım bu şekilde labtopu bilgisayarcıya kırdırarak aldatıldığını kanıtlamıştı
bir erkek eşinden ayrı yaşıyorsa aldatıyor ki zaten. istisnalar belki vardır binde bir.
ayrı yaşamak çok riskli bir şey o yüzden.
sizi beklemez adam seks yapar. başkasına gönlü de kayar maalesef.
zaten sürekli de eleştiriyormuş. kabus gibi resmen ya.
kesin bişeyler karıştırıyo. kesin. formatlı tableti geri çevirebilirler mi acaba. bilgisayarda sistem kurtarma olayı tablette oluyo mu bilmiyorum. tableti bilgisayarcıya göstermeni tavsiye ederimhayr cnm tabletten giriyordu oda firmat attirp oyle eve birskti
cevrenizdekilerin maddi durumunu sormamistim. yani esinizin iki saatlik mesafeden ayda bir gelmesini mazur gösterecek zorunlu nedenleriniz mi var? mesela çok maddi sıkıntı yaşıyorsunuz da adamin yol parasi bile mi fazla geliyor? ki cevreniz bunları normal görüyor?Gecen maddi durumu cok iyi gayette akli selim olarak gordugum annemle yasit komsuma telefon konusunu soyledim kimle konustugunu sordugumda bana cok haraket etti dedim.oda beni hsksiz buldu esinine telefonu cvbverdigi icin hic unutmayacagi bir ders vermis kocasi erkekler boyle seyleri sevmez normal dedi
Geri kursa bile neye bakacak ki?kesin bişeyler karıştırıyo. kesin. formatlı tableti geri çevirebilirler mi acaba. bilgisayarda sistem kurtarma olayı tablette oluyo mu bilmiyorum. tableti bilgisayarcıya göstermeni tavsiye ederim
Ayri yasamk dedigi calistigi otelde kaliyor
cevrenizdekilerin maddi durumunu sormamistim. yani esinizin iki saatlik mesafeden ayda bir gelmesini mazur gösterecek zorunlu nedenleriniz mi var? mesela çok maddi sıkıntı yaşıyorsunuz da adamin yol parasi bile mi fazla geliyor? ki cevreniz bunları normal görüyor?
Ayda 1 kere eve gelen adamdan çocuk yspmayı nasıl başardın bacım ya??
Vallahi helal olsun
Nurtopu gibi bir boynuzun var ayrıca, kabul et ve şu salağı sepetle.
kesin bişeyler karıştırıyo. kesin. formatlı tableti geri çevirebilirler mi acaba. bilgisayarda sistem kurtarma olayı tablette oluyo mu bilmiyorum. tableti bilgisayarcıya göstermeni tavsiye ederim
sagol cnmgecmıs olsun artık kondur bence bıde hamılesın allah yardımcın olsun
Fikirleriniz icin tskler.sunuda yine yazayim adami gorsen imkani yok boyle sey yapmaz dersinki birkac defa ortak arkadaslarimiza konuyu actim netten arastrmada yapan oldu ama kimsekondurmadiYok ya ne aldatmasi adamın günahını alıyorsun)
Prezervatif bulduysan ne olmuş adam belki koleksiyon yapıyor.o ilaclar da otel musteri icindir.Birilerine mesaj yazması filanda can sıkıntısından olsa gerek.
Aylarca gelmiyormuş..sizi özlemek istiyordur.ozletmeyi seviyordur filan..
Neyse..![]()
İktidarsiz erkekler maymun istahlidir. Kusunu otturemez ama yaninda kadin ister. Bunun cok fazla ünlü erkek ornegi var
Ben cok kor ve.sagir davrandim..birazda yspisal konu sanirim cok sakin ve sorunlatdan uzak durmaya sorunlari buyutmeyi basaramiyorum kabak yine bende patliyor