supheleniyorum acaba aldatiyormu

bir erkek eşinden ayrı yaşıyorsa aldatıyor ki zaten. istisnalar belki vardır binde bir.
ayrı yaşamak çok riskli bir şey o yüzden.
sizi beklemez adam seks yapar. başkasına gönlü de kayar maalesef.

zaten sürekli de eleştiriyormuş. kabus gibi resmen ya.

bir erkek eşinden ayrı yaşıyorsa aldatıyor ki zaten. istisnalar belki vardır binde bir.
ayrı yaşamak çok riskli bir şey o yüzden.
sizi beklemez adam seks yapar. başkasına gönlü de kayar maalesef.

zaten sürekli de eleştiriyormuş. kabus gibi resmen ya.

Ayri yasamk dedigi calistigi otelde kaliyor

hayr cnm tabletten giriyordu oda firmat attirp oyle eve birskti
kesin bişeyler karıştırıyo. kesin. formatlı tableti geri çevirebilirler mi acaba. bilgisayarda sistem kurtarma olayı tablette oluyo mu bilmiyorum. tableti bilgisayarcıya göstermeni tavsiye ederim

Gecen maddi durumu cok iyi gayette akli selim olarak gordugum annemle yasit komsuma telefon konusunu soyledim kimle konustugunu sordugumda bana cok haraket etti dedim.oda beni hsksiz buldu esinine telefonu cvbverdigi icin hic unutmayacagi bir ders vermis kocasi erkekler boyle seyleri sevmez normal dedi
cevrenizdekilerin maddi durumunu sormamistim. yani esinizin iki saatlik mesafeden ayda bir gelmesini mazur gösterecek zorunlu nedenleriniz mi var? mesela çok maddi sıkıntı yaşıyorsunuz da adamin yol parasi bile mi fazla geliyor? ki cevreniz bunları normal görüyor?

kesin bişeyler karıştırıyo. kesin. formatlı tableti geri çevirebilirler mi acaba. bilgisayarda sistem kurtarma olayı tablette oluyo mu bilmiyorum. tableti bilgisayarcıya göstermeni tavsiye ederim
Geri kursa bile neye bakacak ki?
Aklinizdaki nedir ona göre yardimci olmaya çalışacağım

cevrenizdekilerin maddi durumunu sormamistim. yani esinizin iki saatlik mesafeden ayda bir gelmesini mazur gösterecek zorunlu nedenleriniz mi var? mesela çok maddi sıkıntı yaşıyorsunuz da adamin yol parasi bile mi fazla geliyor? ki cevreniz bunları normal görüyor?

maddi sorunlar var ama gelemeyecegikadar degil turizmde sorun oldugu icin otelin cok az kisi calistirdgi izin vermediklerini soylemsti yazin izinleri toplayip kisin uzun sure izine cikariyorlst..tsbi diger yillar bu kadar degildi o gelmesefd bix.giderdik

Ayda 1 kere eve gelen adamdan çocuk yspmayı nasıl başardın bacım ya??
Vallahi helal olsun
Nurtopu gibi bir boynuzun var ayrıca, kabul et ve şu salağı sepetle.

Sepetlemek kolay ya sonrasi iste bu beni dusunduriyor..kendice hayallerim planlarim var tabi ama biryil beklersem daha az zorlarak bi duzen kurma imkanimda var yani dusunuyorum en iyi zmni bekliyorum

gecmıs olsun artık kondur bence bıde hamılesın allah yardımcın olsun

Olabilir bir ara baktircam.ama suc ustu uspmayi dusunuyorum bir gum habersz calistigi otele gidip mesai saatleri disinda me yaptigini izlicem cok sey yapabilirim ama ortaligi cok karistirp somuy birseydr oryaya koyamazsam ben suclu dura duserim

Yok ya ne aldatmasi adamın günahını alıyorsun)
Prezervatif bulduysan ne olmuş adam belki koleksiyon yapıyor.o ilaclar da otel musteri icindir.Birilerine mesaj yazması filanda can sıkıntısından olsa gerek.
Aylarca gelmiyormuş..sizi özlemek istiyordur.ozletmeyi seviyordur filan..
Neyse..:duduk:

Yazdiklariniza göre, baska kanit ve bilgiye gerek yok. pr....ler vs. bunlar sizinle korunmak icin kullanmadiktan sonra "acaba aldatiliyor muyum" degil, "aldatiliyorum" olmasi gerekirdi.

İktidarsiz erkekler maymun istahlidir. Kusunu otturemez ama yaninda kadin ister. Bunun cok fazla ünlü erkek ornegi var

Yok ya ne aldatmasi adamın günahını alıyorsun)
Prezervatif bulduysan ne olmuş adam belki koleksiyon yapıyor.o ilaclar da otel musteri icindir.Birilerine mesaj yazması filanda can sıkıntısından olsa gerek.
Aylarca gelmiyormuş..sizi özlemek istiyordur.ozletmeyi seviyordur filan..
Neyse..:duduk:
Fikirleriniz icin tskler.sunuda yine yazayim adami gorsen imkani yok boyle sey yapmaz dersinki birkac defa ortak arkadaslarimiza konuyu actim netten arastrmada yapan oldu ama kimsekondurmadi

İktidarsiz erkekler maymun istahlidir. Kusunu otturemez ama yaninda kadin ister. Bunun cok fazla ünlü erkek ornegi var

Ben cok kor ve.sagir davrandim..birazda yspisal konu sanirim cok sakin ve sorunlatdan uzak durmaya sorunlari buyutmeyi basaramiyorum kabak yine bende patliyor

Ben cok kor ve.sagir davrandim..birazda yspisal konu sanirim cok sakin ve sorunlatdan uzak durmaya sorunlari buyutmeyi basaramiyorum kabak yine bende patliyor

Adam zaten hayatinda yok sayilir. Bosansanda farkeder mi? Bu calisma duzeniyle evli olsan bile cocuguna zaman ayiramayacaktir

Back
X