şüpheleniyorum

bemyfirst

Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
3
0
16
İzmir
Kızlar ben ocağın sonunda adet oldum , şubatın başlarında da partnerimle beraber olduk . Benim normalde şu an adet olmam lazımdı ama olmadım .dayanamadım ve bugün test yaptım , negatif çıktı . partnerimde içime boşalmadığını söylüyor . Ancak , adetim gecikti bir de karnımda gaz sıkışması oluyor bir aylık hamilelikte göbek çıkar mı yoksa bu gaz sıkışmasına bağlı bir şişkinlik mi ? Ayrıca yüzümde sivilce falan da var , hem hamilelik hem adet belirtisi olunca şaşırıyorum :/
Bir de testi iş yerinin tuvaletinde yaptım , yani pek vakit harcayamadım testi yaptm biraz bekledim daha sonra üstümü toplayana kadar süre geçti daha çok beklemeli miydim ?

keşke biraz daha bekleseydn canim yada testi yanina alip ara sira kntrol etseydn benim yaptigm testte önce tek çizgi çıktı aradan yaklaşık bir saat gecmisti tekrar baktım ve ikinci çizgi çok silik bir şekilde çıkmıştı bazen boşalma ile olmasa da erkekte ki zevk suyu da hamileliğe neden olabiliyormus evli bi arkadasin başına gelmişti şişkinlik hem hamilelik hem adet belirtisi gaz falan varsa testi tekrarlamani oneririm rabbim gönlüne göre versin

o zaman yine denerim herhalde
sabahtan beri de sanki regl olacak gibi bir halim var , umarım olurum . bazen ayın beşi gibi falan da olabiliyorum o yuzden biraz daha bekleyeyim belki olurum olmazsam yine test yaparım mecburen . Bir de şöyle bir durum var , şimdi bu konuda pek bilgim de yok , aşırı korktum karnıma falan bastırdım anlayabilir miyim falan diye o yüzden tabi biraz fazla bastırınca canım da yandı , eğer bebek olsaydı o şekilde düşer miydi çünkü o durumu yaşamaktan da çok korkuyorum .

Bi de şöyle bi durum var , kilo veriyorum . Hamile olmuş olsam kilo verir miyim ? Hamile insan kilo almaz mı ? Lütfen cevap verin çok zor durumdayımmm

Back
X