• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şüphelenmeli miyim?

irmako77

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
1.180
5
116
Eşimin akrabasının akrabası olan bir kişiyle yıllar önce ,bekarken yaşamış olduğu bir aşk varmış.yaşanmış bitmiş neyse.Biz evleneli 10 yıl kadar oluyor. 2 çocuğumuz var. Bu zaman zarfında o kadın da evlenmiş, bir çocuğu var. BU kişi geçen yıl eşinden boşandı. Akrabalar arası olduğundan ister istemez karşılasıyoruz.Çocuklar oynuyor falan. Ama ne eşim (en azından ben öyle biliyorum)ne ben hiç konuşmadık kendisiyle.Geçen gün 2 gün üst üste olan,ortak tanıdıklarımıza ait bir toplantıya gidilmesi gerekti.Biz eşimle ve ufak çocuğumla gittik. Büyük olan çocuğum o gün tesadüf babaannesinde kaldığı için onlar birlikte gitmişler.Ama nasıl gitmişler..:(Bu kadın toplamış onları arabasına o götürmüş. Kaç gündür uykularım kaçtı. Kayınvalde daha önce yaşanmış olayı biliyor.Buna rağmen nasıl böyle birşey yapar,(hemde 2 gün üst üste)arabasına binecek kadar onunla yakınlaşır, içime sindiremiyorum. Konuyu eşime açtım. Saçmalıyorsun dedi.Annenle konuşacaksın.rahatsızlığımı ileteceksin,kendine çeki düzen vermesi gerektiğini söyleyeceksin dedim.Bugün konuşmuş. Tesadüf öyle oldu demiş k.validem.Eşimde çok da fazla uzatma (o kadından için)kendini önem veriliyormuş hissedecek dedi.aaSizce konu kapanmalı mı? kadının çok yakın akrabası k.valideyle karşı komşu ve akraba.Kocasından ayrıldıktan sonra iyice orayı mesken tuttu. Kadının bizim mutlu yuvamıza kem gözle bakıp,çomak sokmak ister gibi bir hali olduğundan şüpheliyim. çok korkuyorum ya kocamı ayartmaya kalkışırsa:( Ne yapayım?

Neden endişeleniyorsunuz ki.Eğer eşin ayartılacaksa kendi kaybeder boş yere kuruntu yapıyorsunuz bence.
Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak sizin yaptığınız

kadin bosandi diye hemen böyle seyler yakistirmaniz hicte hos degil:50: Evleneli 10 yil olmus az zaman degil bu tür seyleri asmis olmaniz lazim hem yuvaniz madem mutlu o zaman sorun yok.

iyi diyosun da dudicim evlilikler de ne oluyosa 5 yıl sonra 10 yıl sonra olabiliyor. K onuyu tam okudunuz mu? Ayrıca kadın kafaya koydu mu baştan çıkartamayacağı erkek yoktur. bence. Erkeklerimiz malum. Aman yanlış anlamayın ha asla kıskanç kadın değilim.10 yıl 4 yıl da flört nişanlılık ilk defa böyle bir konuya takılıyorum

ilk arkadaşa katılıyorum karpuz kabuğu meselesine.. ama şöyle de bi durum var 10 yılda olsa aşk yaşamışlar hani eskiyi hatrlar insan görünce bence sizi geçtim özellikle kocanızla bir araya getirmemeye çalışın gerisi önemli değil kayınvalide vs.

Kadinsal duygular bunlar belkide hissettikleriniz cok normal gecmiste bide ask yasanmis ama araya yillar girmis cocuklar olmus sartlar hatta insanlar bile degismis esinize güveniyosaniz bence kuruntu yapip kendi huzurunuzuda kacirmayin:34:hem eger kadin kafaya koysada esini cocugunu seven bir erkegi bastan cikarabilecegine inanmiyorum

yorumlar için tşkler arkadşlar. yakın çevremde konuyu kimseye açamıyordum.sıkılıyordum. Bu paylaşım sitesi çok iyi :54::54:

durduk yere eşinizi ve kendiniz huzursuz etmeyin bence.bunu onun önüne sürüp aklına da getirmeyin derim.ama tabii önleminizi alın evinizde huzursuzluk çıkarmadan.eşinizin size ve çocuklarınıza olan sevgisinde bir sorun olmadığı sürece karşı taraf ne yaparsa yapsın aklını çelebileceğini sanmıyorum ben yeterki erkeğin aklı ve gözü yuvasında olsun.

Ben de arkadaslar gibi dusunuyorum. Bu konuyu bir daha esinize acmayin. Acaba benimle mi ilgileniyor suphelerine kapilip olaylari farkli yorumlamaya meyletmesin. Rahatsiz oldugunuz bir sey olursa kayinvalidenizle halledin(cocugunuzu o kadinla gondermek gibi) Cocugunuz kac yasinda bilmiyorum ama o kisiyle bir yerlere gitmemesini tembihleyin.

boşanmış diye sizin kocanızımı ayartacak dul ya sizin derdiniz bu anlaşılan yani kaynana iki gün arbaya bindi diye düşünülecek bişey değil abartıyorsunuz bence

Kocanızın ayartılmaya müsait olduğunu mu düşünüyoırsunuz.o kadının boşanmış olması önemli değil.eşinizin kendini bilmesi önemli.kendisini koruyacak olan eşiniz.yoksa o kadın, bu kadın farketmez:34:

kadın muhtemelen kayınvalidenize yardım olsun diye yapmıştır.
ben gidiyorum araba boş sizi de götürüvereyim diye.
abartmayın bence.
sonuçta arabaya binen eşiniz değil. kayınvalideniz.
kadınlada kayınvalideniz dedikleriniziden anladığım kadarıyla akraba gibi birşey.
sıkmayın bunun için canınızı.

Son düzenleme:
Back
X