Şüphelenmelimiyim?

ekimkahvesen

All is well
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2016
332
349
18
merhaba hanımlar, forumu takip edip sonunda bende bir soru sormak icin buradayım ? Eşimle prezervatifle korunuyoruz , bu konuda bilinçliyiz. İki gün önce alkollüydük ön sevişmeden sonra prezervatifi taktığını sanmıs falat takmamıstı 1 dakika korunmasiz oldu sonra farkedip cıkıp 10 saniye icinde dışarıya boşalmış durumda olduk , olursa nasip diyelim ama sizce ne derece mümkün ?
Not : BAZILARI HAVADA KAPIYOR YORUMU İCİN YARIŞIN KIZLAR :halay:

içeri boşaldı mı ki bi de adetten kaç gün sonra oldu bu
Hayır içerde boşalma olmadı cok cok eminiz bu konuda , adetin 15. Günü . 33 32 yada 34 günde bir civanpercemi icerek regl oluyorum. Sadece bir dakika girdi belki 1 dk bile tam olmamıstır ama zevk suyu vardır muhakkak . 1 dklık bişeyde riskim ne kadardır ki

Korunmalarına rağmen hamile kalanlar da var yıllarca uğraşmasına ragmen hamile kalamayanlar da var bu yuzden sorunuzun kesin bir cevabı olmaz ama içeri boşalma olmadıysa ihtimal düşük.

Korunmalarına rağmen hamile kalanlar da var yıllarca uğraşmasına ragmen hamile kalamayanlar da var bu yuzden sorunuzun kesin bir cevabı olmaz ama içeri boşalma olmadıysa ihtimal düşük.
Aşmam gereken sorunlarmdan sonra burada hamileyim diye konu acmak istiyorum ama şimdi değil :(

Çok dusuk bir ihtimal stres yapmayın boşalmış olsa olabilir derim ama zevk suyunda çok az canlı sperm var ve 1 dakika da dusuk bir ihtimal ama olacaksa da zaten olur hayırlısı olsun hakkınizda

Çok dusuk bir ihtimal stres yapmayın boşalmış olsa olabilir derim ama zevk suyunda çok az canlı sperm var ve 1 dakika da dusuk bir ihtimal ama olacaksa da zaten olur hayırlısı olsun hakkınizda
Napalım hayırlısı olsun artık gelen Allahtan diyeyim :)

regl döngünüzün 15. günüymüş tarih olarak riskli ama bir nevi dışa çekilme yöntemi uygulamışsınız sorun olmaz bence.. Ama Allah bilir tabi ol derse olur..

regl döngünüzün 15. günüymüş tarih olarak riskli ama bir nevi dışa çekilme yöntemi uygulamışsınız sorun olmaz bence.. Ama Allah bilir tabi ol derse olur..
Aynen Allah bilir 1 dklık bişeyle kalırsam bu benim mucizem olur demekki , icimi rahatlatıp risk ne kadardır diye düşünüyorjm sürekli :(

Dualarım seninleee :)
:KK200:ALLAH RAZI OLSUN CANIM...sen de istediğin zaman hazır hissettiğinde hayırlarla hayırlı zamanda ALLAH aratmadan evladını yaşarsın içinde ve hayırlı sağlıcakla kucağında bulursun analı babalı büyütürsün inşallah yanında biz isteyenlere de inşallah amin

Hamile kalmak hem cok zor hem cok kolay. Ben pco ya ragmen korunurken hamile kalmistim hala aklim almiyor nasil oldugunu, ama kimisi de yillarca bir cok pozisyon tarih takibi yaparken hamile kalamiyor.

Sizin durumunuzda hamilelik bence ihtimal degil, ama olacagi varsa olur tabiki bunu kimse bilemez. Adetinizi bekleyip test yapin her ihtimale karsi

Back
X