- Konu Sahibi zeytindalii
-
Şurayı anlamadım, erkek arkadaşının kardeşi kanser, ve bu sırada erkek arkadaşın kendisinin de kanser olduğunu mu öğreniyor?
Bence durumun doğruluğunu öğrenmelisin önce. Gerçekten hasta mı değil mi önce bunu öğren.
Eğer dedikleri doğruysa, onun adına çok zor bir durum olsa gerek. Kardeşinin üzüntüsünü yaşarken bir de kendi durumunu öğrenmek onu yıkmıştır.
Bu tarz hastalıkla mücadele eden insanlarda çevreden soyutlaşma isteğinin olması normal görünüyor bana. Bu durumda o ne kadar seni istemese de sen ona tutunmak zorundasın. Kendini onun yerine koy. Eminim sen de onu istemeyecektin çünkü sana bişey olması onu yıkacaktı ve sen onu severken ona böyle bir kötülük yapamam düşüncesi içerisine girecektin.
ya ne kadar anlayışsız ne kadar kuruntulusunuz ...
hastalık ya bu hastalık. insan neler düşünür hiç halden anlamaz mısınız...
annemi ölecek sandım. iyileşti ben hala yanımda çok arkadaş istemem. bende hastayım.
sevgillim ayrı, ama onun dısında cok insan sevsin istemem beni.. ben de kimseleri öyle sevmek istemem.
ya onlar ölürse... ya ben ölürsem onlar üzülürse...
bunu yaşamayan anlayamaz. anlayışlı olun. yaptıgı seyler hastalığındandır...
üstüne de gitmeyin, kararlarına saygılı olmak zorundasınız
ben okuduklarımdan hiç bişi anlamadım:18:
biraz karısık yazmıs olabilirim nasıl yazdıgımı bilmiyorum bile sadece böyle konu baslıgı görünce derdimi anlatmak istedim..yazacak okadar ayrıntı varken bile en az şekilde böyle anlatabildim oldukca kelime hatasıda yapmışım ama
benim de kafam biraz karışık anlamamışta olabilirim ama sizin için dua edeceğim umarım en kısa sürede durumu çözersiniz rabbim yar ve yardımcınız olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?