Şüphelerim gerçek çıktı

üzüldüm canım gerçekten.. belki de ayrılmak senin için kolay olmayacak ama ayrılmanın senin için daha hayırlı olduğunu düşünüyorum. ağlayacak, ayağına kapanacak kendini bir şekilde affettirecek. bir süre davranışlarına dikkat eder sonra yine başlar başkalarıyla görüşmeye. nasıl olsa bu beni affediyor deyip yine yapar. hem affettin diyelim. ona tekrar güvenecek misin sanki. içinde hep bir şüphe olacak. erkeklerin geneli ders almaz böyle olaylarda. kararı yine de sen vereceksin canım. iyi düşün.

haklısın canmm ne yapacağımı bilemiyorum beynim durdu sanki

O kızla konuşmasını affetseniz bile ;

SİZE SÖYLEDİĞİ yalanı asla affetmeyin.. Hemde planlı programlı yalan..Numara bile vermiş ve bu kişiye sıfat bile bulmuş..

Asla affetmeyin, çok pişman olursunuz..Bırakın affetmeyi size asla ama asla ulaşmasına izin vermeyin..

Yalan affedilmemeli !

biz sana ne kadar ayrıl desekte zor olacağını biliorum ama bu yalanın en çirkini olmuş cnm yaaaa karar senin aama bende herkes gibi ayılık diorum en azından bir süree düşün numara vermesi çok ama çok fena yaaaa ben olsam affetmezdim :kkk:

Son düzenleme:

Aslında doğru olan onu affetmemen.Günün büyük bölümünü birlikte geçirdiğini söylemişsin ama o yanında olmadığın ilk anda hemen netten bulduğu bi kızla görüşmekte bi sakınca görmüyor.Sana yakalanmasa hiçbirşey yapmamış gibi ilişkinize devam edecektiniz ama yakalandı ve yakalandığı anda dürüst olmak yerine yalan söylemeyi tercih etti.Şimdi onu affetsen içinde hep şüphe olacak.Söylediği en ufak bi sözde bile acaba yalan mı söylüyor diye düşüneceksin.Şimdi ne kadar üzgün olsa da sana yalvarıp yakarsa da hiç umurunda olmasın.Bazı şeyleri yapmayı göze alabiliyorsa bunun sonuçlarına da katlanmalı.Şimdiden böyle yapan inan ilerde daha beterini yapacak.Tabi karar senin ama ilk önce başka kızlarla sohbetle başlar sonra affettiğin ve yine affedeceğin için daha beter durumlarla karşılaşırsın.Kendine güven şimdi bi kere gözyaşı dökersin ama geriye dönüp bakınca ayrılık kararının çok doğru olduğunu anlarsın.Allah yardımcın olsun.

canım sakın inanma ona sakın..
şöyle düşün bak , sevse böyle bişey yapmazdı. elin kızıyla niye sohbet etsin seven insan, ister asılsın ister seviyeli olsun. valla ne geliyorsa da şu facebook yüzünden geliyor..
inanma ona derim, ve dönme .. biliyorum dışarıdan konuşmak gerçekten kolay, olayın içinde olmak asıl olay.. canın acıyor biliyorum , ama kendini toparlayınca daha sağlıklı düşünüceğine inanıyorum
.

Şu facebook çıktı yiğitlik bozuldu vari konuşmalar çok saçma geliyor.Bi insanı internette zorla tanımadğı insanla sohbet ettirmiyorlar ki...Adamın yapacağı varmış yapmış yani.Facebook olmasa başka bi yerde yapacak böyle şeyler.Allah insana akıl vermiş irade vermiş.biz neden sevgilimiz varken kendimize netten sohbet edecek arkadaşlar aramıyoruz?Ben bunun karakter meselesi olduğunu düşünüyorum.İnsanın hamuru sağlamsa hiçbir şekilde sevdiği kişiyi üzmek istemez.Şu arkadaşlık sitesi varmış facede sohbet edecek insan bulunuyomuş sadık olana tın yani...

Şu facebook çıktı yiğitlik bozuldu vari konuşmalar çok saçma geliyor.Bi insanı internette zorla tanımadğı insanla sohbet ettirmiyorlar ki...Adamın yapacağı varmış yapmış yani.Facebook olmasa başka bi yerde yapacak böyle şeyler.Allah insana akıl vermiş irade vermiş.biz neden sevgilimiz varken kendimize netten sohbet edecek arkadaşlar aramıyoruz?Ben bunun karakter meselesi olduğunu düşünüyorum.İnsanın hamuru sağlamsa hiçbir şekilde sevdiği kişiyi üzmek istemez.Şu arkadaşlık sitesi varmış facede sohbet edecek insan bulunuyomuş sadık olana tın yani...

çok haklısın. ki ben seven bir insanın başka kızlarla konuşmak istiyiceğini düşünmüyorum. yani açıkçası benim sevgilim yapsa, deli gibi aşık olduğum halde ve onsuz ne acılar çekiceğimi bildiğim halde affetmezdim. çünkü benim için bu durum aldatmaya girer.. sevse yapmazdı diyorum..

Canım benmde erkek arkadaşımı bi ara yakalamıştm faceden yazmış öle birilerine,sonra ayrıldım maf oldum çok seviyorum çünkü Allahtan hayırlısını diledim kısmet geri barıştık bi vesile..şimdi face adreslerimizi kapattık çok rahatız şükürler olsun..o da anladı zaten yaptığının çocukça,cahilce olaylar olduğunu şuan iyiyiz Allaha şükürler olsun ve o olayların üstünden 8 9 ay geçti,sözlüyüz...Eğer çok sewiyosan,unutamam diyosan affet derim ben..Hakkında hayırlısı olsun üzme kendini fazla..

Son düzenleme:
çok haklısın. ki ben seven bir insanın başka kızlarla konuşmak istiyiceğini düşünmüyorum. yani açıkçası benim sevgilim yapsa, deli gibi aşık olduğum halde ve onsuz ne acılar çekiceğimi bildiğim halde affetmezdim. çünkü benim için bu durum aldatmaya girer.. sevse yapmazdı diyorum..
Sen deli gibi aşık olsan bile karşındaki demek ki sana aynı değeri vermiyor.O durumda da gurununu kırıp affetmeye gerek yok.Güvenmediğin bi adamla ömür geçmez.Değerini bilecek biri mutlaka vardır diye düşünüp yola devam etmek gerekir.Bunu yapmak kolay mı?Çooookkkk seviyorsan biraz zor ama daha mutlu olacağını düşünüp ayrılmak en iyisi.

Aslında doğru olan onu affetmemen.Günün büyük bölümünü birlikte geçirdiğini söylemişsin ama o yanında olmadığın ilk anda hemen netten bulduğu bi kızla görüşmekte bi sakınca görmüyor.Sana yakalanmasa hiçbirşey yapmamış gibi ilişkinize devam edecektiniz ama yakalandı ve yakalandığı anda dürüst olmak yerine yalan söylemeyi tercih etti.Şimdi onu affetsen içinde hep şüphe olacak.Söylediği en ufak bi sözde bile acaba yalan mı söylüyor diye düşüneceksin.Şimdi ne kadar üzgün olsa da sana yalvarıp yakarsa da hiç umurunda olmasın.Bazı şeyleri yapmayı göze alabiliyorsa bunun sonuçlarına da katlanmalı.Şimdiden böyle yapan inan ilerde daha beterini yapacak.Tabi karar senin ama ilk önce başka kızlarla sohbetle başlar sonra affettiğin ve yine affedeceğin için daha beter durumlarla karşılaşırsın.Kendine güven şimdi bi kere gözyaşı dökersin ama geriye dönüp bakınca ayrılık kararının çok doğru olduğunu anlarsın.Allah yardımcın olsun.

canım sakın inanma ona sakın..
şöyle düşün bak , sevse böyle bişey yapmazdı. elin kızıyla niye sohbet etsin seven insan, ister asılsın ister seviyeli olsun. valla ne geliyorsa da şu facebook yüzünden geliyor..
inanma ona derim, ve dönme .. biliyorum dışarıdan konuşmak gerçekten kolay, olayın içinde olmak asıl olay.. canın acıyor biliyorum , ama kendini toparlayınca daha sağlıklı düşünüceğine inanıyorum
.

bu yazdıklarınzın doğru olduğunu o kadar iyi biliyorum ki ama ama bi yanım hep affet diyor

Her hatanın bir bedeli vardır,trafikte yapılan hatalar ölüm bile getirebiliyor ama bir bedeldir. Aldatacak ,yalan söyleyecek bir karakter bundan sonra kaldırabilecek misin bu insanı,midesi agrıyormuş çok üzülmüş sanki elinde olmayan bir şey ,özgüvenini kaybedeceksin hassas olduğun bütün duyguları kaybeceksin sadakat gibi belki artık güvenmeyeceksin kimseye belki sende güven vermeyeceksin bu tarz olaylara alıştığın için .Belki ayrılamazsın hemen arkadaş olarak kalalım de bencillik yap biraz ve kopar bağlarını Seviyorsa ödesin bedelini ozaman..

bu yazdıklarınzın doğru olduğunu o kadar iyi biliyorum ki ama ama bi yanım hep affet diyor

Rubinacım biz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz ama tabi ki karar senin.Kalp her zaman sevdiğinin yanında olmak ister mantık devre dışı kalır.Umarım kalbin ve aklın ortak bi paydada buluşabilir.benim sana yazdığım düşünceler yaşadıklarımdan elde ettiğim dersler sadece.Biz senin hayatına çok da müdahale edemeyiz.Ya önceden böyle olay başına gelenlerin düşüncelerine,ne kadar üzüldüklerine kulak vereceksin yada kendin yaşayıp göreceksin.Şu anda olay çok taze ve çok üzüldün.Umarım en doğru kararı verirsin.Allah yardımcın olsun.

kızlarrr o kızı sevgilimin facebookuna tekrar ekledim ve sevgilimin ağzından onla konuştum kıza ne kadar tatlı olduğunu söylemişmiydim dedim hayır dedi aa unutmuşumdur o zaman çok hoşanldığım ı sölemiişmiydim dedim kız hayır dedi sonuç olarak kızla sadece uykusuzluğu konuşmuşlar 3 4 kez o kadar...
ve sevgilimin dediğine göre o aralar tartışıoduk o kıza fikrini sormuş sevgilimle şu sebepten tartıştık ne yapsam diye...
aylar geçti konunun peşini b ırakmadım kızla konuştum sonuç bu sevgilimden ayrılmadım o günden sonra yalanını yakalamadım siz ne dersiniz doğrumu yaptım

offf sevgilimin ağzından kızla konuştuğum için içim rahatlamıştı biz 1 yıla yakın bi zaman sonra nişanlancaz ve ne yapmalıyım hala bilmiyorumm bu konuyu kapatmalımıyım yoksa yol yakınken bitirmeli miyim ama bitsin istemiyorum hiç :58:

offf sevgilimin ağzından kızla konuştuğum için içim rahatlamıştı biz 1 yıla yakın bi zaman sonra nişanlancaz ve ne yapmalıyım hala bilmiyorumm bu konuyu kapatmalımıyım yoksa yol yakınken bitirmeli miyim ama bitsin istemiyorum hiç :58:

canım sen benim onun lafına ne bakıyosun. için rahat mı? özünde sen biliyorsun seni aldattı mı aldatmadı mı? buraya yazan sensin. beelki hakikaten aldattı ama sen kendini kandırıyosun bize de bazı kısımları yazmıyorsun. bilemeyiz.

kendini dinle. sen biliyon aldattı mı aldatmadı mı? aldatmadıysa ona buna bakma.

canım sen benim onun lafına ne bakıyosun. için rahat mı? özünde sen biliyorsun seni aldattı mı aldatmadı mı? buraya yazan sensin. beelki hakikaten aldattı ama sen kendini kandırıyosun bize de bazı kısımları yazmıyorsun. bilemeyiz.

kendini dinle. sen biliyon aldattı mı aldatmadı mı? aldatmadıysa ona buna bakma.

yok aldatmadı cnm aldatmadı buna eminim yani bildiğim bu... o kızla sadece konuştu konuşmasıda hata bunu anladığını söledi hata yaptığını söyledi... o kızla beni aldatmadı çünkü kızla bizzat ben konuştum sevgilimin hesabından

Back
X