Hassasiyetinizi anlıyorum duyarlılığınız için de çok teşekkür ederim
ama benim anlatmaya çalıştığım hemen tepki vermem doğru değil,mantıklı hiç değil
farz edelim ki dediğinizi yaptım bu sabah patladım babama annemin yanında...
cenazemiz var oraya gittiler babamla biraz önce,haber sabah geldi...
ben bunu yapmış olsaydım ki annem tansiyon hastası onun üzülmemesi için dikkatli davranmak zorundayım
annem bir şok geçirecekti belki de tansiyonu yükselecekti sağlığı tehlikeye girecekti...
öfkeyle kalkıp zararla oturmak istemiyorum her şeyin bir zamanı var ve ben zamanını bekliyorum
siz de biraz beni anlamaya çalışın lütfen...
Ben sizi gayet iyi anlıyorum endişelenmeyin.
Tecrübelerimle de konuşurum her zaman.
Ben size ortalığı ayağa kaldırın demiyorum.
Aslında bu kadını bu kadar savunmanızı da garip buluyorum bu kadar kuşkuluyken.
Saat başı aramalar var. Ve bu aramalar hep evden çıktıktan sonraya denk geliyor.
Ayrıca akrabalık çerçevesinde ciddi bir sorunu da tartışıyor olsalar ismi bu şekilde kaydetmesi aslında açıklıyor herşeyi.
Sizinle paylaşamaz belki kadının ya da kendi sorunlarını. Ama annenizin bilmesi gerekir. Bunu annenize yapamaz.
Böyle bir hakkı yok. Benim de erkek kuzenimle paylaştığım şeyler vardır. Ama eşinden de gizlemeyiz hiçbirşeyi. O da bilir.
Benim en tahammül edemediğim şey kandırılmaktır.
Benim eski eşimin de telefonunda iki kez böyle kayıt oldu. Ve sonradan öğrendiğimde her ikisinin de normal arkadaşı olmadıklarını öğrendim.
Bilmiyorum belki de onun için bu kadar tepkiliyim.
Annenizin sağlığı elbette ki herşeyden önemli.
Hiçbirşey onun iyi olmasından daha önemli değil.
Ama kandırılmak da çok fena. Eğer bunu sonradan olmadık şekilde öğrenirse daha da kötü mü olur acaba?
Eğer birşey öğrenirseniz babanızla konuşun. Bu konuyu açıklığa kavuşturun ve babanızın dikkatli davranmaması konusunda susmayacağınızı belirtin.
Ve mutlaka o kadınla ilişkisini tamamen kesmesini sağlayın.
İnanın sıradan birşey olmasını diliyorum. Evinize girip çıkan, kendisini annenize sevdiren ve bu kadar iyi niyetli bir kadına yapılmaması gerekenleri yapan biri olsun istemiyorum bu kadar değer verdiğiniz ve savunduğunuz kişinin.