Konusma sebebini söyledi . Bundan sonra yaptigina bakacagim sebepli aramis kendince , bu sebep ortadan kalktigina göre artik görüşmelerine gerek yok telefonda . Devami gelecek mi bakalim. O zaman belli olacak.
Canım benim şimdi bu yazdıklarımı lütfen beyninin bir köşesine kaydet.
Ne kadar araştırsan da, tanışsan da, konuşsan da, konduramasan da, içini ferah tutsan da vs.vs , ; bu işin sonu masum bir yere çıkmayacak. ama er ama geç... bu durum kesinlikle normal değil, büyük ihtimalle bunların arasında bir çekim oluştu duygusal ya da cinsel..adı herneyse. bir kere mesajların silinmesi bile tek başına senin görmemen gereken bir şeylerin döndüğüne dalalet zaten. herkes defalarca dile getirmiş; öyle elin nişanlısıyla vırt zırt gece olsun gündüz olsun aranmazi mesaj atılıp durulmaz bu konuda aynı şeyleri tekrarlamaya gerek yok..
varsın konuşmaları silmemiş olsun, nasıl olsa sesli konuşmaların ne oldugunu asla öğrenemeyeceksin ama mesajlar dursaydı yazılı kanıtların olacaktı ve o zaman asla kıvıramayacaktı.mesajların silinip arama kayıtlarının duruyor olmasına bu mantıkla bakmalısın.
ayrıca kızla seni tanıştıracak olması da asla olayı masum kılacak birşey değil, buna güvenme..
yıllar yıllar önce, eski bir sevgilime musallat olan bir kız vardı.ne zaman arasam ya nöbet çıkışı kahvaltıdalardı, ya kızın halası gelmişti bi yere bırakıyorlardı zart zurt.sevgilim ısrarla beni çok sevdiğini, o kızla sadece çok normal arkadaş olduklarını, kızın çok sıkıntılı bir ailesi ve aile problemleri oldugunu bu yüzden dertlerini anlattığını falan söylüyordu vs vs..hatta beni kız ile tanıştırmayı kendi teklif etti,tanıştık.
aylar sonra öğrendim ki, çoktan yatmışlar kalkmışlar, bizi tanıştırmadan önce ..ben masum masum bu kızla tanışmaya gttiğimde bile düşürüldüğüm durumu anlayabiliyor musun.. bayağı ilişkileri varmış.gözlerimin içine baka baka yalan söylemişler.
velhasılıkelam, bir erkek çekim duymadıgı hiçbir kadına bu kadar vakit asla ayırmaz.ikisi de masum değiller, senin kızla tanışacak olmanın etkisi de sıfır,zero.