• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüphelerimde hakli miyim ?

Gece gündüz konuşmuyor yanlis anlaşildi galiba . Gün içinde 3 -4 arama oluyor konuşma sureleri de uzun degil . 7-8 tane de mesaj oluyor.
gece gündüz konuşmuyor demıssınız daha ne olsun gozunuzu seveyım. esımle 6 yıl sevgılı kaldık gun ıcınde 3-4 kez aramazdı sımdı evlıyız arıyorsa bilirim ki bir problemi var. kızla neden konusuyorsunuz ki ayrıca. sorununuz kızla değil nışanınızla. konusmanı istemiyorum bir daha görmek istemiyorum görürsem de tepkim çok farklı olur deyin. Ne alaka yani dıdısının dıdısı ile dertleşecek.

Ben birinin ikinci sevgilisi olsam herhalde asla anlaşılmaz. Asla telefonla konuşma huyum yoktur.
Bunu dedim diye şimdi fatura geçmişi temiz olan adamlardan da şüphelenmeyelim hemen hanımlar 😄

Kocam bir keresinde anlatmisti boyle bir arkadasi varmis evli karisi da cok takip edermis.Simdi koydeyiz ya biz kahveler var.Adam geliyomus kahveye ikinci telefonunu istiyormus. :)

gece gündüz konuşmuyor demıssınız daha ne olsun gozunuzu seveyım. esımle 6 yıl sevgılı kaldık gun ıcınde 3-4 kez aramazdı sımdı evlıyız arıyorsa bilirim ki bir problemi var. kızla neden konusuyorsunuz ki ayrıca. sorununuz kızla değil nışanınızla. konusmanı istemiyorum bir daha görmek istemiyorum görürsem de tepkim çok farklı olur deyin. Ne alaka yani dıdısının dıdısı ile dertleşecek.
Aldatiliyorsam bilmem lazim ki ona göre yol alayim.

Kocam bir keresinde anlatmisti boyle bir arkadasi varmis evli karisi da cok takip edermis.Simdi koydeyiz ya biz kahveler var.Adam geliyomus kahveye ikinci telefonunu istiyormus. :)
Hah bu da öyle olur söylesem büyük ihtimalle . Emin olayim da sonra yoluma bakayim.

Kiz gercekten arkadasinin nişanlısı ise tabiki gorusme der kendi nişanlısına. Ama bu dogrumu once onu ogrenmeli. Hem o kişide nişanliysa hic arkadasi yokmu ki nisanlisinin arkadasina dert anlatiyor biraz tuhaf

Merhabalar. Günlerdir aklimi kurcalayan bir şey var size de sormak istedim belki yanlis anliyorumdur. Nişanlimin fatura detayinda bir numarayi çok aradigini gördüm bundan 2 ay önce sadece gündüz degil gece de aramalar vardi . Zaten kullanim detayina bu sebeple bakmistim gece mesgul oluyordu bazen.

Nişanlima kim oldugunu sordugumda arkadaşinin nişanlisi oldugunu arkadasi ile problemleri oldugunu bu konuda yardim istedigini söyledi. Ama çok sinirlendi kendine guvenmedigimi söyledi azicik atiştik. Ben hala fatura detayina bakiyorum ama nişanlim bunu bilmiyor . Biz atistiktan sonra kizla konusmayi kesmisti 2 aydir konusmalari yoktu . Son bi haftadir hem konuşma hem mesajlasma var .

Bugün yanimdaydi telefonuna söyle bir göz attim mesajlari silmiş ama aramalar kayitta duruyor. Ki daha dün bile mesaj atmis aramis . Tamamen görmemi istemese arama kaydini da silerdi . Mesajlari sildigine göre mesajlarda görmemem gereken bir şey var galiba. Şuphelenmekte hakli miyim ? Yoksa gereksiz bi süphe mi ?

NOT : Arama sayisi gün içinde 3-4 defa konuşma sureleri az , mesajlaşma sayisi da fazla degil.
Nasıl bir sorunları varmış ki aylardır konuşa konuşa çözememişler?
Nişanlı çiftin arasına bu kadar girilmez sen psikolog değilsin diyin.

Adamın ağzı iyi laf yaptığı için bi şekilde ikna edecektir ve bi işler çeviriyorsa daha dikkatli olacaktır. En iyisi çaktırmadan kızı arayıp ağzından laf almak gibi duruyor =/

Aldatiliyorsam bilmem lazim ki ona göre yol alayim.
kızın nısanınızdan haberı oldugunu soylemıssınız ben mı yanlıs anladım? kızdan saglıklı bir bilgi alabileceğinizi sanmıyorum. ama siz illa görüşeceğim diyorsanız siz bilirsiniz. kız bu sefer nişanlınıza aradıgınızı soylıcek haklıyken haksız duruma dusmeyın dıye dedım.

Valla ben bundan killanirdim. Nedemek aramak msjlasmak. Ustelik gun içinde 3 4 defa yok daha neler. Gozunu 4 ac. Seninki ceviz kırmaya baslamis simdiden

kızın nısanınızdan haberı oldugunu soylemıssınız ben mı yanlıs anladım? kızdan saglıklı bir bilgi alabileceğinizi sanmıyorum. ama siz illa görüşeceğim diyorsanız siz bilirsiniz. kız bu sefer nişanlınıza aradıgınızı soylıcek haklıyken haksız duruma dusmeyın dıye dedım.
Evet kiz biliyor nişanlandigimizi . Ben konusmanin bir yolunu bulurum ne nişanlimdan tepki alirim ne de kiza firsat tanirim. Kiz nisanli mi degil mi onu ögrensem bile cevabi almis olurum . Aklimda bir sey var .

Evet kiz biliyor nişanlandigimizi . Ben konusmanin bir yolunu bulurum ne nişanlimdan tepki alirim ne de kiza firsat tanirim. Kiz nisanli mi degil mi onu ögrensem bile cevabi almis olurum . Aklimda bir sey var .
tamam deneyın aklınızdakını bızede bılgı verın merak ettım :halay:

Back
X