Şüpheli ilişkiden sonraki kaçıncı gün?

Teletabiii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2016
722
564
103
40
Arkadaşlar gebelik , şüpheli ilişkiden sonraki kaçıncı gün idrar testinde belli olur? Reglim 5gün gecikti fakat benim döngüm zaten 24 gün. bu ay klomen kullanmıştım ama idrar testi negatif. Bir de klomeni aşılama için kullandığımdan yumurtalar yeterli büyümemişti ve doktorum aşılamayı ertelemişti. Moral bozukluğu nedeniyle de sadece 1 kere o dönemde ilişki oldu. Bu nedenle eğer gebelik olursa gününü de biliyorum( umarım vardır:( ) gecikmenin nedeni kist olma ihtimali de çok yüksek. gebeliğinizi öğrendiğiniz günleri ortalama olarak biliyormsnz acaba?

Arkadaşlar gebelik , şüpheli ilişkiden sonraki kaçıncı gün idrar testinde belli olur? Reglim 5gün gecikti fakat benim döngüm zaten 24 gün. bu ay klomen kullanmıştım ama idrar testi negatif. Bir de klomeni aşılama için kullandığımdan yumurtalar yeterli büyümemişti ve doktorum aşılamayı ertelemişti. Moral bozukluğu nedeniyle de sadece 1 kere o dönemde ilişki oldu. Bu nedenle eğer gebelik olursa gününü de biliyorum( umarım vardır:KK43: ) gecikmenin nedeni kist olma ihtimali de çok yüksek. gebeliğinizi öğrendiğiniz günleri ortalama olarak biliyormsnz acaba?
Yumurta çatlamadığı zaman adet gecikebiliyo canım ya

Şüpheli ilişkiden 14 gün sonra çıkıyor testlerde diye biliyorum ben

Yumurta çatlamadığı zaman adet gecikebiliyo canım ya
Öyle bişey oldu heralde. Normalde 24drn şaşmazdı hiç , hadi hadi 25 çok nadir. Klomen böyle bi etki yaptı heralde, aşılama iptal olnca çatlatma iğnesi vs de olmadı. Olacakmış gibi beklemeye devam edeyim ben en iyisi

Öyle bişey oldu heralde. Normalde 24drn şaşmazdı hiç , hadi hadi 25 çok nadir. Klomen böyle bi etki yaptı heralde, aşılama iptal olnca çatlatma iğnesi vs de olmadı. Olacakmış gibi beklemeye devam edeyim ben en iyisi
Canım sen yine de doktora git istersen. Bende bi ay klomen kullandım çatlamadığı için kist oluşmuştu.

Canım sen yine de doktora git istersen. Bende bi ay klomen kullandım çatlamadığı için kist oluşmuştu.
Peki bu kist çikolata kisti mi oluyor. Ben zaten 1 sene önce laparoskopik kist amelyatı olmuştum, tekrar ettiyse cidden çok üzülürüm:(

Teşekkür ederim cevabın için arkadaşım . Daha öncesinde idrar testi yapmışmıydın
Hayir silik cikmisti ama belliydi cok silik degil. Bir kac gun onceden ovulasyon testiyle yapmistim. İkiside koyuydu ondan cesaret alip erkenden yaptim. Adetim duzensiz zaten

Hayir silik cikmisti ama belliydi cok silik degil. Bir kac gun onceden ovulasyon testiyle yapmistim. İkiside koyuydu ondan cesaret alip erkenden yaptim. Adetim duzensiz zaten
Teşekkür ederim canım, hamileysen bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah, doğum olduysa da sağlıklı, hayırlı , uzuuun ömrü olsun inşallah:)

Teşekkür ederim canım, hamileysen bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah, doğum olduysa da sağlıklı, hayırlı , uzuuun ömrü olsun inşallah:)
Amin canim oglum bid yasinda. İnsallah Allah sana da nasip eder. Allah eksikligini araymasin

Back
X