Şüphem boşunamı değil mi?

yuh ya ne veriyo o öyle ne biçim kızlar var ya:41: valla öylelerinin hepsini yolasım var:22: bence bu konudaki tepkini mutlaka koymalısın 9 senelik dostuna yoksa daha çookk alıp verir :ssz:

bu suphe bosuna mı dıye sorman bıle o kadar gerksız kı cnm :18::17:
kızın ettıgı laflara baksana sunlardan bırını bıle demesı tokatı hakettıgı anlamına gelıyo
yol ver gıtsın yaw
korkulur bak bolleroınden senden yuz bulmus bu cnm kususra bakma o yuzden herseyı yapabılır korkut gozunu o zıllının :52:

evet cnm zamanı geldide geçtide bile artıkk..ama hçbşy içn geç olmadğnı düşünüyorum:))

yuh yani bu kız bi de 9 yıllık arkadaşın senin :53: kendince aşmış sanırım o bişeyleri ama dur demek lazım. sadece senin tepkinle olmaz canım sevgilinle birlikte tepki göstermelisiniz :20:

bende kız arkadaşın erkek arkadaşına sevgi duymaktan ziyade ya akli dengesi yok ya da psikolojisi bozuk.
9 yıllık arkadaş, arkadaşın sevgilisine aşık olsa bile böyle davranışlarda bulunmaz.

aa yok cnm ne asılması senin için fesat :D

kız kesinlikle kardeşi gibi görüyor sevgilini. ondan verecekmiş.

hey allahım..yazdıktan sonra şöyle bir ben ne yazmışım dye dönp bakmadın mı, o da mı tuhaf gelmedi...

aa yok cnm ne asılması senin için fesat :D

kız kesinlikle kardeşi gibi görüyor sevgilini. ondan verecekmiş.

hey allahım..yazdıktan sonra şöyle bir ben ne yazmışım dye dönp bakmadın mı, o da mı tuhaf gelmedi...

Merhaba arkadaşlar..

Benim 3 yıldır süren bir ilişkim var.İş dolayısıyla aynı mekanda çalışıyoruz.Benim birde yaklaşık 9yıllık devam eden,herşeyimi bilen kardeşim gibi bir kız arkadaşım var,bu kız arkadaşımda bizim orak arkadaşımız o da aynı mekanda bulunuyor ve nerdeyse 3ümüz haftanın 5-6günü birlikteyiz..arkadaşımdan şüpheleniyorum sevgilimi seviyor diye.

Nedeni ise abartılı davranışları örneğin bana şaka ve gıcıklık olsun diye ona yanımda hayatım,cnm,we en önemliside aşkım demesi,gel tehna yerlere gidelimm ormana gidelim diye bişeler ifade etmesi hade bunları geçelim belki de gerçekten de şakasına beni sinir etmek içindir..Ben bazen sevgilimle kavga ettiğimizde sinirden vuruyorum,vururken ona vurma bana vur demesi,onnan konuşmak için fırsat araması yani bana geldiğinde ara bakalım napıyormuş demesi..onu rüyasında onnan sarılırken görmesii.allah aşkına insan durup dururken sarılmış olarak neden görecek ki..her saat başkaları yerine sevgilime soru sorması..we son olarak bugün de aranırmış gb biraz ayıp olacak ama bugün çok yakışıklısın sana werirdm demesi,bunu derken bile ben utandım onun yanında o nasıl çekinmedi öyle dedi ki??ayrıca sevgilim asla öyle bir insan değildir beni aldatmaz ama arkaşımın bu davranışları beni ister istemez şüphelendiriyor..sizce bu şüphe boşunamı değil mi?? yorumlarınızı bekliyorumm

arkadaşın tam bir manyakmış sen hala onunla konuşuyorsan sanada diyecek bişey bulamıyorum aslında bu tür insanlar sadece bu olayda degil başka durumlardada kendini belli eder bu güne kadar arkadaş olman beni şaşırttı...
peki erkek arkadaşına ne demeli seni hiçmi uyarmadı bu insanla arkadaşlık yapma diye çünki erkekler kadınları bizden daha iyi tanırlar bence erkek arkadaşında bu kıza karşı boş degildir ama ciddi bir duygu beslemiyordur sadece faydalanmak isteyebilir bence sen ikisindende vazgeç...

evet cnm zamanı geldide geçtide bile artıkk..ama hçbşy içn geç olmadğnı düşünüyorum:))

birde bu kızla 9 yıl arkadaşlık yapman çok garip arkadaşlıklar başlarken seçici olmazsak bunların başımıza gelmesi normal bu kız biranda bu kadar seviyesizleşemez ya öncedende böyle dengesizdir mutlaka nasıl görmedin hayret ettim dogrusu bunuda ayrıca düşünmek gerek???????

senn belkide başına gelmemiştir ama ben insanları kırmayı sevmem kabul ediyorum onlar yerine ben kırılıyorum..ayrıca o rahtlık birgün başına gelirse sende böyle konuşamaycaksn cnm

Gerekli yerlerde tepki göstermek kırıcı olmak anlamına gelmez.

ne kadar iğrenç konuşmalar öyle :53:
bu zaman kadar nasıl sustunuz hayret doğrusu.
sevgilinizin de bu konuda hiç olmazsa sizi uyarması lazımdı rahatsız olup.
al karşına konuş böyle gitmez bu.

ohaaaa diyorum afedersin de ...yani nasıl bir arkadaş mı bu yahu??resmen asılıyo....baya bildiğin sulanıyo sevgiline..bunun başka bi açıklaması yok!!!!hiç bir allahın kulu bunun tersini iddia edemez!!!sen hala buna nasıl şüphe dersin yaa...komik olma...çabuk harekete geç..mesela şimdi!!ara o arkadaş bozuntusunu!!"!sen bugün sevgilme böyle böyle dedin!!nasıl konuşursun??ne haddine!!sen kimsin benim yanımda ona asılıyorsun de!!!seviyesiz" de kapat..hayır aynen bu şekil de...cünkü arkadaşının sevgilisine "vermek" kelimesini kullanan başka bişey hak etmiyo...saygı hiç hak etmiyo..varsın arkadaşlığınız bozulsun...sevgilin sadece bahanen olur...çünkü bu insanla senin arkadaş kalman hata...ilerde daha sana türlü kötülük yapma potansiyeli var!!

o arkadaşına ağzının payını ver kaşarın önde gidenymş hemen yolla onu arkadaş bile deme bnce onun hali belli :@ burcu ne onun kaşarlkta son nktaya gelmş......sevglinden fzla bahsetmemişn ama güvenilrse devam et ama oda diyodur nsl böle bi kızla arkadaş dye...

o kızdan arkadaş falan olmaz.Yüz bulsa ''en iyi arkadaşımın sevgilisi'' demez direk yazardı..ve malesef bu tarz insanların zararı daha çok olur.en ufak bir yanlışını görse hemen gidip sevgiline yetiştirir ve aranızı bozmaya kalkar

Merhaba arkadaşlar..

Benim 3 yıldır süren bir ilişkim var.İş dolayısıyla aynı mekanda çalışıyoruz.Benim birde yaklaşık 9yıllık devam eden,herşeyimi bilen kardeşim gibi bir kız arkadaşım var,bu kız arkadaşımda bizim orak arkadaşımız o da aynı mekanda bulunuyor ve nerdeyse 3ümüz haftanın 5-6günü birlikteyiz..arkadaşımdan şüpheleniyorum sevgilimi seviyor diye.

Nedeni ise abartılı davranışları örneğin bana şaka ve gıcıklık olsun diye ona yanımda hayatım,cnm,we en önemliside aşkım demesi,gel tehna yerlere gidelimm ormana gidelim diye bişeler ifade etmesi hade bunları geçelim belki de gerçekten de şakasına beni sinir etmek içindir..Ben bazen sevgilimle kavga ettiğimizde sinirden vuruyorum,vururken ona vurma bana vur demesi,onnan konuşmak için fırsat araması yani bana geldiğinde ara bakalım napıyormuş demesi..onu rüyasında onnan sarılırken görmesii.allah aşkına insan durup dururken sarılmış olarak neden görecek ki..her saat başkaları yerine sevgilime soru sorması..we son olarak bugün de aranırmış gb biraz ayıp olacak ama bugün çok yakışıklısın sana werirdm demesi,bunu derken bile ben utandım onun yanında o nasıl çekinmedi öyle dedi ki??ayrca sevgilim asla öyle bir insan değildir beni aldatmaz ama arkaşımın bu davranışları beni ister istemez şüphelendiriyor..sizce bu şüphe boşunamı değil mi?? yorumlarınızı bekliyorumm
sana tek birşey söyleyim arkdsından uzak dur. resmen kzın ar damarı çatlamış,terbiyesz ya. insan ne kadar yakın arkads olursa olsun dost olsun bu konusmalar ne ? cok sınırlendım. arkadsını parcalamak ıstıyorum:47:

tatlım aynı şeyleri bir ara ben yaşadım. nişanlımla sewgiliyken arkadasım ben nişanlım pikniğe gittik ve bunlar birbirine vurmaya başladı sonra sevgilim yere yatırdı arkadaşımı.. delirdim ama kalktım ana yola çıktım yürüyerek yurda geldim bıraktım onları.. nişanlım geldi arkamdan yalvardı yakardı. kız arkadaşım geldi özür diledi birdaha böle birşey yapmayacağına yemin etti. arkadaşımada sevgilimede 2 hafta cok soguktum hatta sevgilimle 1 hafta hiç konusmadım acmadım telefonunu.. anladılar ama sonradan.. şimdi aynı ortamda slm slm oturuyolar. tepkini göstermezsen yandın......beni dinle bence bu konuda.. bence ikisinide karsına alıp konusmaya calısma çünkü sinirle agzından yanlıs birşey cıkabılır ve haklıyken haksız duruma düşersin.. öyle samımı bir durumda kalk ve git hiç arkana bakma.. sevgiline güveniyorsan zaten anlayacaktır hatasını ve düzeltecektir kendini...

Arkadaşım kusura bakma ama saf mısın nesin anlamdın . Yaa bu kadar da iyi niyetli olunmaz ki. Bence sen onu kız kardeş gibi görüyorsun ama o seni pek görmüyor. Sana hiç ama hiç değer vermiyor , ezik mi ne seni kıskanıyor belli yanında pirim kazanıyr. Salla o kızı . Ne demek yaa hem niye beraber takılıyorsunuz. O kıza ne sırrını ver,ne de çay bile verme hiç bir şey . Ayy gıcık oldum .

Ama sana da kızdım. Neden bu kadar iyi niyetlisin . Necip Fazıl Kısakürekin dediği gibi yumuşak başlıysam da kim demiş uysal koyunum..
Yumuşak başlısın anladım ... Ama uysal koyun olma.
yani netten çıkıp okızın nosunu senden alıp paralayacam.

Kendine iyi bak .İnşaallh halledersin

Resmen şok oldum.

Arkadasin sevgiline asik degil, sirilsiklam asik hem de.

Bence bir an once mesafeni koy. Ben olsam coktan susturmustum onu. Nasil tahammul ediyorsun anlayamadim?

Eminim sen ayrilsan veya tartissaniz asiri mutlu olur. Sakin herseyini anlatma ona.

Konu çok gerçek dışı geldi bana. Kim çok yakışıklısın sana verirdim der yahuuu saçma vallahi

Back
X