Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Süpriz bir şekilde hamile kalsanız ve eşiniz cocugu kesinlikle istemezse ne yaparsınız?
Kızlar merhaba, çok düşük bir ihtimalle süpriz bir şekilde hamile kaldım ve eşim çocuk istemedigini 2 yıl sonra istedigini söyledi?
Bu durumda ne yapardınız?
Ben cok duygusal düşündüğüm için hiç hazır olmasamda aldırmayı istemiyorum.
Ben aldırırdım. Kondom yırtılması vs sürpriz bir şekilde hamilelikse adamın istememe hakkı da var gayet. Ben doğuracağım babasına ihtiyaç yok, maddi manevi yeterim diyorsanız doğurun.
zor bir seçim. ikinizin bir parçası beraber karar verin. aldıracaksanda onunda payı olmalı. bu günaha tek başına girme. benim başıma gelse, konuşarak halletmeye çalışırdım yine kararı ortak alırdım
Kızlar merhaba, çok düşük bir ihtimalle süpriz bir şekilde hamile kaldım ve eşim çocuk istemedigini 2 yıl sonra istedigini söyledi?
Böyle istemiyorum diyip haberi alınca çok hevesli de olabilir bazı erkekler eşini baskı hissetmesin vs diye istemiyorum falan da diyor yoksa istemese saglam korunsaydı olduktan sonra 2 sene sonra için aldırmak da saçma hem ne belli 2 yıl sonra istediğinde çocugunuz olup olmicagi hayat o kadar planlı yürümüyor maalesef
Yemek mi sipariş ediyomuş?
Tabi ki doğururdum.
Ona da böyle olması gerektiğini, yemek sipariş etmediğini (yani doğum kararını ben alıyorum başıma kakmaya kalkmasın diye öyle bir psikolojiye girmesin diye) ikimizinde bu durumdan sorumlu olduğunu da üstüne basa basa anlatırdım.
Benim de planlı bir gebelik değildi. Hatta gerçekten o kadar imkansız görüyordum ki ha bu gün ha yarın diye diye test yapmak için bile çok bekledim. Maddi manevi pekçok sebepten yakın bir tarihte asla düşünmüyorduk ve ortak kararımızdı.
Ancak eşim öğrenince benden çok daha fazla sevindi.
Aldırmak isteseydi eğer düşünmek gereken çok şey var. Ben doğum hakkının tamamen kadının kararı olduğunu düşünenlerdenim. Ancak bu kararı verirken eşiniz kesin olarak reddediyorsa yalnız kalmayı göze almak zorundasınız. Boşanma gibi bir durum olmasa bile ilerde ben istemedim, sen doğurdun deme hakkına sahip. Bunu kabullenip o şekilde karar vermeniz gerekir.
Merhaba sizi onceki konulardan da takip ediyorum biliyorsunuz hatirlamissinizdir. Oncelikle hayirli olsun cok mutlu bir haber aslinda ama ben sanirim icimde bulundugum surecten de alakali oncelikle şoyle bakardim, esimle cinsel problemlerimiz tamamen duzeldi mi tamamen guzel bir uyum icinde miyiz bu sorunun cevabi evetse eşimi dogurma konusunda ikna etmeye calisirdim konusarak nelerin onu urkuttugunu neden istemedigini sorardim ama ısrarla istemiyorsa da ikinizin ortak vermesi gereken bir karar.
Kondom yırtılmış ve bebek olmuş buda Allah ın işi artık olan olmuş bence eşinize söyleyin belki de çok sevinir. Karar ikinizin ama son söz senin olsun bence